• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadsadat

کاربر ويژه
حال و هوای این روزها دقیقاً برعکس اواخر مهره، الان همه میدونن یواش یواش پرونده ها داره بسته میشه و همه آماده کم و کمترشدن بارش هان اما اون موقع همه منتظرن که کم کم بارش های بهتر فرا برسه
این تهرانم که معلوم نیست چش شده و مدام به فرزندانش ضدحال میزنه

سیبری

کاربر ويژه
فردا بعد از ظهر قوچان یکی از طوفانی ترین روزهای خودش رو تجربه خواهد کرد

فردا احتمال تشکیل طوفان گرد و خاک برای غرب خراسان و منطقه سبزوار بالاست

navid-mashhad

کاربر ويژه

حاجی به نظرت فردا به دامان ییلاقات پناه ببریم با توجه به وزش باد ؟
باد + 39 درجه چه شود!!!!

سیبری

کاربر ويژه
حاجی به نظرت فردا به دامان ییلاقات پناه ببریم با توجه به وزش باد ؟
باد + 39 درجه چه شود!!!!

نوید جان منظورم از طوفان ، گرمباد فعلی نیست
بعد از نا هنجاری گرمایی این دو روز به جهت تغییر سریع توده های هوا و نفوذ هوای سرد ، گرادیان فشاری برای بعد از ظهر فردا سبب وزش شدید باد شمال غربی در غرب و شمال غرب استان خواهد شد
شرایط بسیار شبیه طوفان بهار 87 تو خراسانه

ماهان.

کاربر ويژه
رودخانه‌ی یخ‌بسته‌ی البه، زمستان 1929

33702401453703192322.jpg

پسرخاله

کاربر ويژه

حاجی به این پیش بینیها خیلی هم نمیشه دل بست امروزم قرار بود تهران یکی از طوفانیترین روزهاشو بگزرونه که در عمل یکی از آرومترین روزها بود:ناراحت:

hamed*zagros

کاربر ويژه
سلام حامد جان:گل:
بسیار ممنون:گل: من عاشق زاگرس جنگلیم
چنتا سوال ازت داشتم
اول اینکه این کوه گچان دقیقاً کجاست، قبلنا با گوگل ارث خیلی گشتم اما پیداش نکردم
دوم در مورد سرسبزیه بهاره، اونجور که من فهمیدم محدوده کبیرکوه در شهرستان های آبدانان و دره شهر تا نزدیکی سد کرخه و نیز خود شهرها (به جز امسال که خیلی زود همه چی خشک شد و با اون بارون ها بهار و سبزه های جدید داره برمیگرده) نرمال و حالت عادیشون اینه که شهرها و نواحی کم ارتفاع از نیمه اردیبهشت و کبیرکوه از چند روز بعدتر، گیاهان شروع به خشک شدن میکنن
به سمت عراق، در جاهایی مثل مورموری و زرین آباد و کوههای شمال دهلران از اواخر فروردین خشک شدن گیاهان شروع میشه
حالا سوالم اینه که در مورد شهر ایلام ، چوار و کوههای مانشت و همچنین اون قسمت کبیرکوه که نزدیک ایلامه(مرتفع ترین قسمتشم همونه) نرمال و حالت عادی چطوره؟
راستی فکر کنم گفتی اهل گنجوان ایلامی، اونجا اقلیمش چطوریه فکر کنم گرمسیر یا نیمه گرمسیر باشه تو مایه های زرین اباد درسته؟

درود بر محمد عزیز. خواهش میکنم

کوه گچان 10 کیلومتری شمال شهر ایلام، از تنگه ارغوان که بری خیلی نزدیکه و کلن 10 دقیقه راه نیست.جادشم جنگلی و بسیار زیبا
محمد جان ابدانان و دره شهر جزء نقاط نیمه گرمسیر ایلامن و مطمئنن نسبت به شهر ایلام و اطراف زودتر خشک میشن.دامنه های کبیرکوه مثل مل پنجاب و ارکواز از ابدانان و اون اطراف هوای خیلی سردتری دارن و دیرتر خشک میشن. چندروز پیش یکی از دوستام از چنارباشی و کلم میومد میگفت تمام راه سرسبز و زیبا بوده و اصلا خشک نشده

کوهستان های شمال ایلام ( دامنه های مانشت و گچان) درحالت عادی از نیمه فروردین شروع به سبز شدن میکنن و تا اواخر خرداد هم سبزن میمونن. شهر ایلام و اطراف هم اوایل فروردین تا اواخر اردیبهشت معمولا سر سبزن.

درمورد روستای گنجوان اب و هوای نیمه گرمسیری داره، بارش سالانشم حدود 500 میلیمتر. بیشتر سال هاهم برف داره

navid-mashhad

کاربر ويژه
نوید جان منظورم از طوفان ، گرمباد فعلی نیست
بعد از نا هنجاری گرمایی این دو روز به جهت تغییر سریع توده های هوا و نفوذ هوای سرد ، گرادیان فشاری برای بعد از ظهر فردا وزش شدید باد شمال غربی رو در غرب و شمال غرب استان خواهیم داشت
شرایط بسیار شبیه طوفان بهار 87 تو خراسانه

+ سرخس هم فکر کنم طوفان شن داشته باشه

navid-mashhad

کاربر ويژه

حاجی به این پیش بینیها خیلی هم نمیشه دل بست امروزم قرار بود تهران یکی از طوفانیترین روزهاشو بگزرونه که در عمل یکی از آرومترین روزها بود:ناراحت:

فرودگاه مهرآباد سرعت باد 72 کیلومتر در ساعت رو ثبت کرد که یک تندباد شدید محسوب میشه

nojeana

کاربر ويژه
تا امروز (16 می)‌ بارش ماه می‌ اینجا 51.3 میلی‌متر بود که نسبت به نرمال کل ماه می (45.4 میلی‌متر) خیلی بهتر باریده.
بارش سال گذشته‌ی این ماه هم 34.4 میلی‌متر بود.
هوا واقعن لطیف و بهاریه. البته در ساعات بامداد کمی به سرما می‌زنه
مشاهده پیوست 30265
ماین جلوئی شبیه GLX ه راستی اونجام زیاد با قالپاق ماشین حال نمی کنند
بسیار زیبا و خوش بگذره ماهان فکر کنم امسال شما دو بار گل کردن درخت ا رو دیدید

mohammadsadat

کاربر ويژه
درود بر محمد عزیز. خواهش میکنم

کوه گچان 10 کیلومتری شمال شهر ایلام، از تنگه ارغوان که بری خیلی نزدیکه و کلن 10 دقیقه راه نیست.جادشم جنگلی و بسیار زیبا
محمد جان ابدانان و دره شهر جزء نقاط نیمه گرمسیر ایلامن و مطمئنن نسبت به شهر ایلام و اطراف زودتر خشک میشن.دامنه های کبیرکوه مثل مل پنجاب و ارکواز از ابدانان و اون اطراف هوای خیلی سردتری دارن و دیرتر خشک میشن. چندروز پیش یکی از دوستام از چنارباشی و کلم میومد میگفت تمام راه سرسبز و زیبا بوده و اصلا خشک نشده

کوهستان های شمال ایلام ( دامنه های مانشت و گچان) درحالت عادی از نیمه فروردین شروع به سبز شدن میکنن و تا اواخر خرداد هم سبزن میمونن. شهر ایلام و اطراف هم اوایل فروردین تا اواخر اردیبهشت معمولا سر سبزن.

درمورد روستای گنجوان اب و هوای نیمه گرمسیری داره، بارش سالانشم حدود 500 میلیمتر. بیشتر سال هاهم برف داره

بسیار ممنون:گل:
دمت گرم رفتم نگاهش کردم، چه جالبه، وسط این دره پر برکت و بین کوههای شلم، مانشت و قلارنگ قرارگرفته. کلاً منطقه جالبیه این محدوده و جنگل هاش تراکم جالب و خاصی دارند، افسوس که این کارخونه سیمان رو تو دامنه های مانشت زدن، کاش به این محدوده ویژه دست نمیزدن، افسوس:ناراحت:
مانشت و گچان اگه تا آخر خرداد سبزن خیلی خوبه و طبیعت دوستان فرصت زیادی واسه گردش بهاره دارن، اینجا تو نیمه شرقی استان، با این اوصاف فرصت زیادی واسه بهارگردی بعد از عید وجود نداره
گنجوان شما الان چطوره؟ چیزی از سرسبزی ها باقی مونده؟

ماهان.

کاربر ويژه
ماین جلوئی شبیه GLX ه راستی اونجام زیاد با قالپاق ماشین حال نمی کنند
بسیار زیبا و خوش بگذره ماهان فکر کنم امسال شما دو بار گل کردن درخت ا رو دیدید

سلام محمد جان. جلویی فک کنم گلف (فولکس‌واگن)‌ باشه.

آره، الان مثل روزهای عید شمال ایرانه. یه خرده سردتر البته، مخصوصن صبح‌ها.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا