• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
من كه ديگه از اين سال قطع اميد كردم برام مهم نيست مي خواد در ادامه بباره يا نباره.

من ادمي هستم كه متاسفانه يا خوشبختانه يك چيز رو تمام و كمال مي خوام، حالا كه خشكسالي عارض شده، ديگه برام فرقي نداره چند ميلي متر بباره.

چه بخوايم و چه نخوايم بايد عواقب خشكسالي رو در طي تابستون امسال كه دما بالاتر از نرمال و سطح تبخير شديدتر از نرمال هر ساله ست، در بحث آب شرب و محيط زيست استان تهران متحمل بشيم.
:دوست::توافق::توافق:

aria_tehran

کاربر ويژه
عاشق روزایی ام که تهران اینجوری میشه
3kcg63hf3fzxbirhbi92.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
آمار مجموع بارش ايستگاه هاي سينوپتيك و بارانسنجي استان تهران از 1 مهر 91 تا 24 ارديبهشت 92

vgtc3mdxkym0scbw9042.png

mg6ym1hew0js3qn1cbe.png

EP-IEE

کاربر ويژه
آقا ناراحت نباشین ان شا الله میاد . من که خوب امیدوا ر شدم بارشای چند روزه اینجا خوب بود

امروز شب آرزوهاست ترو خدا برای من هم دعا کنید تا نمره هام خوب شه مرسی:گل:

navid-mashhad

کاربر ويژه
چینش ساختمون ها چه ضد حاله!اهههه!شهرسازیه داریم توروخدا!

فقط می سازن !!
دیگه کار ندارن که اینی که می سازن چه تاثیری روی بافت فیزیکی محله و شهر و منظر شهری داره
شاید 4-5 درصد ساختمون سازی ها این نکته رو در نظر بگیرن که کار اون ها هم تو این همه بد فرمی و بی سلیقگی محو میشه متاسفانه

aria_tehran

کاربر ويژه
به نظرم تهران باید از اون ابری که رد شد بارششو میگرفت که نگرفت!
فکر نکنم از این به بعد حتی تهران ابری بشه
متاسفانه اون ابره شمال غرب هم داره از بین میره
واقعا امروز واسم روز خیلی بدی بود
خدا کنه دیگه همچین روزی واسم تکرار نشه

mohamad$

کاربر ويژه
مهرداد اون جدولی که گذاشتی بارش سال گذشتش واسه دو سال پیشه .

چینش ساختمونای تهران اینه وای به حال شهرستان ها . تهران از این نظر ده سر و گردن بالاتر از بقیس

abtinT

کاربر ويژه
به نظرم تهران باید از اون ابری که رد شد بارششو میگرفت که نگرفت!
فکر نکنم از این به بعد حتی تهران ابری بشه
متاسفانه اون ابره شمال غرب هم داره از بین میره
واقعا امروز واسم روز خیلی بدی بود
خدا کنه دیگه همچین روزی واسم تکرار نشه

اون ابر خودش رو در قزوین و زنجان تخلیه کرده بود. برای ما چیزی نداشت :sanjaghi:

navid-mashhad

کاربر ويژه
این 1976 میلادی مشهده کاشکی دوباره تکرار بشه

1976 15.3 60.7 109.8 132.0 28.2 0.0 6.0 0.0 0.0 24.4 17.6 33.1 427.1

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

چینش ساختمونای تهران اینه وای به حال شهرستان ها . تهران از این نظر ده سر و گردن بالاتر از بقیس

جدولي كه سازمان معظم داده من فقط آمار سال جاري رو توش نوشتم.

ali.doosti

کاربر ويژه

تهران چون یوهو از هرجا ریختن توش فرصت نکرد به این چیزا فکر کنه...با نظرت موافق نیستم...شهرستان ها آروم آروم دارن به سمت برج سازی میرن و فرصت برای نظم دادن دارن...

mohammadsadat

کاربر ويژه
فریزینگ لول زردکوه حدود 500 متر از توچال بالاتره با توجه به عرض جغرافیایی . اگه زردکوه به جای 4100 ، 4500 بود با ارتفاع 4000 قله توچال برابر میشد . از نظر دما

یادواری میکنم که برف این وقت سال روی توچال کاملا عادیه . خرداد هم بار ها سفید میشه . شهریور هم احتمال برف بالاست و گاها سفید میکنه

دیگه تو سر مال نزن، 4221 متره :خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا