• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
به شدت رعد و برق ميزنه آسمون تگرگ هم بيشتر شده ولي همچنان بارون غالبتره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خیلی‌ قشنگه میتونه عکس آموزشی باشه برای موضوع نقش صعود مکانیکی در شکل گیری همرفت

خیلی ممنون بهروز جان

امروز شرایط خیلی جالبه بود از ظهر به بعد

ابرهای ارتفاع پایین متراکمی از سمت عرضهای شمالی تر با سرعت زیاد به هزار مسجد برخورد میکردند و پس از صعود به طبقات بالای جو اسمون رو از سمت غرب سیاه میکردند و الان هم که بدون رعد و برق دارند می بارند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بنظرم مشهد امروز درگیر همگرایی همزمان هزار مسجد و بینالود میشه.

من در یک شب طوفانی که با بارش شدید تگرگ در گلول همراه بود پرواز و هجوم دست جمعی شاپرکهای غول پیکر + پرواز دسته جمعی پرندگان رو در شب هنگام مشاهده کردم که بسیار حیرت آوربود.

امیر جان درست فکر میکنید...
همانطور که تراژکتوری ایستگاه مشهد هم نشان میدهد جریانات و سوی هوا در تراز های پایینی جو در این شهر کاملا محلی و از سوی ارتفاعات بینالود می باشد...
فقط در تراز 700 سوی هوا از سمت ترکمنستان می باشد...

1af0aken624axnj3tpy.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

خیلی ممنون بهروز جان

امروز شرایط خیلی جالبه بود از ظهر به بعد

ابرهای ارتفاع پایین متراکمی از سمت عرضهای شمالی تر با سرعت زیاد به هزار مسجد برخورد میکردند و پس از صعود به طبقات بالای جو اسمون رو از سمت غرب سیاه میکردند و الان هم که بدون رعد و برق دارند می بارند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بهروز جان

این عکس رو بعنوان نمونه میتونم تقدیم شما و دوستان عزیز کنم

این ابرهایی که می بینید در واقع از سمت راست تصویر یعنی شمال و کشور ترکمنستان به سمت جنوبی یعنی هزار مسجد حرکت میکردند و الباقی ماجرا:

crizejdwsrwonu6l2h4n.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
شهاب عزیز سلام

خیلی ممنون از اطلاعات خوبی که در اختیار ما گذاشتید.

امیر جان درست فکر میکنید...
همانطور که تراژکتوری ایستگاه مشهد هم نشان میدهد جریانات و سوی هوا در تراز های پایینی جو در این شهر کاملا محلی و از سوی ارتفاعات بینالود می باشد...
فقط در تراز 700 سوی هوا از سمت ترکمنستان می باشد...

1af0aken624axnj3tpy.png

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان.
خدا رو هزاران مرتبه شکر بعد از حدود 20 روز گرما و خشکی امروز یکی از بهترین روزهای اردیبهشت امسال برای مشهد بود. ظهر بارون خوب و دونه درشتی اومد که همه جا رو تاریک کرده بود. الانم که مثل شب شده و به شدت داره بارون دونه درشت میاد ولی محله ما که از تگرگ خبری نیست.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تمام مدلها برای مشهد ضعیف پیش بینی کرده بودند ولی با شناختی که از همرفت هزار مسجد و بینالود داشتم از روزهای قبل قایل به وقوع بارش بسیار مطلوب برای مشهد در امروز بودم که خدا رو شکر محقق شد.

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
اينجا هم بارش خيلي كم شد. يك ربع بيست دقيقه اي فوق العاده شديد باريد. خوشبختانه تگرگش كم بود(منطقه ما) خدا كنه جاهاي ديگه هم تگرگ نزده باشه حيفه گندمها الان در مرحله خوشه هستند و در برابر تگرگ بسيار آسيب پذيرند و همچنين محصولات زراعي بهاره كه تازه كشت شدند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا