• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aznavar

کاربر ويژه
دیروز

bi7njrt1g4ridtizu8ef.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مطابق با نقشه های تراز 500 شرایط ناپایدار تا پایان همین هفته در نیمه شمالی کشور به تناوب ادامه خواهد یافت.

navid-mashhad

کاربر ويژه
آقا این مسابقه عکاسی من فقط عکس سجادو یادم بود رای دادم یه عکسم شک داشتم مال محمد باشه اما بهش رای دادم ولی عکس امیر محسنو یادم نبود متاسفانه:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آقا این مسابقه عکاسی من فقط عکس سجادو یادم بود رای دادم یه عکسم شک داشتم مال محمد باشه اما بهش رای دادم ولی عکس امیر محسنو یادم نبود متاسفانه:خجالت2:

اشکال نداره نوید جان

مشکلی نیست که .............

راستی اگه نظرت عوض میتونی اصلاحش کنی چون خودشون هم همین کار رو کردند.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اون چیزیکه من دیدم تا اواخر وقت سه شنبه شرایط در شمال شرق در تراز 850 میلی بار از لحاظ رطوبت و وزش باد مهیاست.

بعد باز برای روز های پنجشنبه و جمعه شانس همرفت وجود داره.

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
بنظرم باز هم اون بارش 0-2 میلیمتر برای مشهد پیش بینی غلطی باشه چون توپوگرافی ناهمواریهای شمال شرق ایران در شکل گیری همرفتهای بهاره درش لحاظ نشده!!!!

مهدی جان

اقلیم شمال شرق ایران همیشه غافلگیر کننده بوده و زیاد نمیشه رو اسکیوتی حساب باز کرد.

آره، ولي خوب اسكيوتي تصويري از شرايط واقعي جو هست. اين نشان از پيچيدگي اتمسفر هست. اگر چه ما سعي كرده ايم آن را فرموله كنيم اما هنوز فهم ما از رفتار اتمسفر ناقص هست و اتمسفر هميشه مطابق فرمولهاي ما عمل نمي كند. ما هميشه در مقابل آن غافلگير ميشويم.

برفی

کاربر ويژه
سلام امیر محسن بارش باران را در شهرتون تبریک میگم تواین هفته اصفهان شانس رگبار ورعدوبرق را داره یا نه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینجا کانال 3 سیما که تصویرش دیجیتال هست دچار پرش شده که این نشون میده یا ابر خیلی ضخیمی داریم و یا شرایط جوی نامناسب هست.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
برفی جان سلام

خیلی ممنون باری فردا ظهر به بعد در شمال اصفهان احتمال وقوع رگبار و رعد و برق دور از انتظار نیست.

نقشه های تراز 700 هم واسه فردا یعنی یکشنبه بازهم در منطقه ما مساعده هست.

rahsazan

کاربر ويژه
میزان بارش عصر امروز در ایستگاه بارانسنجی راهسازان (شمال احمدآباد) 9 میلیمتر اعلام میگردد
میزان بارش تجمعی امروز در این ایستگاه 19 میلیمتر اعلام میگردد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینجا باز بارون شروع شده و دونه های بارون با وزش باد به شیشه های خونه میخوره.

کانال 3 هم کلا تصویرش قطع شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rahsazan

کاربر ويژه
اینجا باز بارون شروع شده و دونه های بارون با وزش باد به شیشه های خونه میخوره.

کانال 3 هم کلا تصویرش قطع شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوبه دیگه به جای رادیوسوند تو کلات از کیفیت سیگنال دریافتی میتونی ناپایداری جو رو تشخیص بدی:50:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نه محمد رضا جان

اینجا واسه وجود رشته کوههای کپه داغ ایران ترکمنستان رو که نمیگیره یک طرف به خاطره هزار مسجد هم صدا و سیما رو هم با تقویت کننده آنتن میگیره.

من کلا عادت دارم از نشانه ها کمک بگیریم بیشتر:خنده2:

پسرخاله

کاربر ويژه
راستی گفتید خشکاباد اینو بگم که خشکاباد تهران از مهراباد به اقدسیه تغییر کرده .

ای بابا من نمیدونم چرا یه بار کمتر از میانگین شدیم به همه چی گیر میدی . من ندیدم کسی اینطور به شهره خودشو زیره سوال ببره . بزار یه بارم تهران زیره نرمال بشه این همه شهره دیگه تا الان زیره نرمال میشدن مگه چیه؟

saeed hh

کاربر ويژه
سعید جان بسیار زیباست فقط کاشکی این *************************************..

بعدهم

خدا زیباست و زیبا پسندان رو هم بسیار زیاد دوست میدارد.:خجالت2:
خدا شاهاده قبل از این پستی که زدین میخواستم از شما تشکر کنم به خاطر عکسای زیباتون که طبیعت بکر شمال شرقو به تصویر کشیدید تشکر کنم من قبل از عکسای شما 8 باریا خیلی بشتر حدود 14 بار به مشهد امدم حتی اسم اون کو های اطراف هتلمون رو که نزدیک حرم بودش نمیشناختم و با دیدن عکسای شما پی به زیبایی بی نهایت طبیعت شمال شرق و جنگل های هزار مسجد بردم و دیدم کلا به مشهد به عنوان شهر مذهبی و تقریبا غم زده عوض شدش واقعا باید تاسف خوردش که یک ایرانی زیبایی کشورشو نشناسه البته اکثر مردم پولی واسه گردش ایران ندارن فقط حیف اون طبیعت که شهرسازی زیبایی نداره و گرنه کل دنیارو به خوردش جلب میکردش به نظرم شهرسازی دبی به علاوه طبیعت ایران میشه بهشت روی کرهی زمین!!

saeed hh

کاربر ويژه
دوستان مثل اینکه یگی پیام خصوصی دادش من اشتباهی دکمه انصرافو زدم شرمنده اگر میشه دوباره بفرسته:خجالت2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا