نه دیگه حوصله ندارم از اول تایپ کنم سعید بیخیالدوستان مثل اینکه یگی پیام خصوصی دادش من اشتباهی دکمه انصرافو زدم شرمنده اگر میشه دوباره بفرسته:خجالت2:
نه دیگه حوصله ندارم از اول تایپ کنم سعید بیخیالدوستان مثل اینکه یگی پیام خصوصی دادش من اشتباهی دکمه انصرافو زدم شرمنده اگر میشه دوباره بفرسته:خجالت2:
نه دیگه حوصله ندارم از اول تایپ کنم سعید بیخیال
:100::10::نیش:شرمنده تا امدش نمیدونم چی شدش یدفعه دکمه انصرافو زدم اصلا نفهمیدم کی فرستاد حالا اگه زیاد خصوصی نیست همین جا بگو :خجالت2:
سعید جان خیلی ممنون از لطفت. جای جای ایران عزیز زیباست و فرقی نداره که البرز باشه زاگرس باشه یا هزار مسجد و یا حتی دشت کویر ............ و البته این رو هم باید اضافه کنم که مردم ایران زمین مردمی نیک سیرت ،پاک سرشت و با نژادی برتر هستند. در مورد مشهد هم درسته که خصوصیات یک شهر مذهبی با شهرای دیگه متفاوته ولی خوب ما مشهدی هم هرچی داریم همش بخاطر حضور مبارک و عزیز امام رضاست. بعد هم مشهد اصلا هم اینطوریکه غالبا تصور میکنند شهر مرده و غمزده ای نیست و زندگی و شور و شوق و عشق در جای جای شهرمون و در عمق وجود مردم مون جریان داره. به نظر من باید شاد بود و شاد زیست و همیشه باید اون کاری که دوست داری رو با تموم وجودت انجام بدی تا یه موقع خدایی نکرده حسرتش رو نخوری. مثل همین کاری که من میکنم یعنی در کنار کار و زندگیم عشق و علاقه ام به طبیعت و پدیده های جوی رو هم با هیچ چیز حاضر نیستم عوض کنم.
عجبا :خنده1:هومن اگه زیر سوال میخواستم ببرم که فروم نمیومدم . به موقش به عنوان یار دوازدهم حمایت هم میکنیم D: منظروم این بود که شمال تهران اندازه ورامین و شاید کمتر باریده . زمستون قبل یادته چقدر گیر داده بودید که دیگه مرکز شهر تهران اصلا و ابدا برف نمیباره ؟ اونجا کی زیر سوال میبرد D: ولی بعدش برف اومد . من هم میدونم که شرایط دوباره به نفع تهران میشه و امکان نداره این وضعیت خشکی تداوم داشته باشه .
عجبا :خنده1:
:ذوق زده:48 ساعت قبل در گرمترین ساعات بعد از ظهر 5شنبه که نزدیک به نیمی از شهرهای مرکزی و جنوبی کشور از سیستم سرمایشی استفاده میکردند
محمد جان من تو 48 ساعت 20 ساعت تو راه بودم از تهران برم تنکابن و برگردم طالقان میرفتم کل 48 ساعت رو باید میروندمسامیار جان سمت طالقان نرفتید ؟ ائنجا از چه ارتفاعی به بالا برف بودش ؟ 2500 ؟
امیر محسن جان تصویر ماهواره برف البرز مرکزی و میزارید برای امروز و دیروز ؟
1 | Mashhad (Iran) | 12.0 mm |
2 | Ghuchan (Iran) | 6.5 mm |
3 | Orumieh (Iran) | 5.2 mm |
4 | Makko (Iran) | 2.8 mm |
5 | Maraveh-Tappeh (Iran) | 1.9 mm |
6 | Bojnourd (Iran) | 1.8 mm |
7 | Khoy (Iran) | 1.0 mm |
8 | Khor (Iran) | 0.5 mm |
9 | Kashmar (Iran) | 0.3 mm |
10 | Sabzevar (Iran) | 0.2 mm |
11 | Tabriz (Iran) | 0.2 mm |
12 | Saghez (Iran) | 0.1 mm |
محمد جان آخه من چطوری بذارم اون تصاویر رو ............ از من مظلوم تر و کم سرعت تر تو اینترنت پیدا نکردی!!!!!!!!!