• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن میتونید یک پیج از زیبایی های هزار مسجد درست کنید ؟ به عنوان یک پیشنهاد
من خودم نفر اول لایکش می کنم
اینجور این طبیعت زیبا رو به ایرانیان معرفی می کنی .
همه مردم ایران استان خراسان ( نه تنها مشهد ) رو به اسم حرم امام رضا می شناسن ( البته این نکته بسیار مهم و حائز اهمیت و حتی از نظر اقتصادی سود آور و پول ساز بوده و خواهد بود )
اما چه خوب می شد ذره ای هم در رسانه ها به جاذبه های طبیعی ( حتی کویر های وسیع جنوب خراسان با شب های پر ستاره و جاذبه های زمین شناختی مثل کلوت ها و... )و فرهنگی خراسان ( به جرات از نظر فرهنگی و شخصیت های تاثیر گذار این خراسان بود که مادر خودش ایران رو زنده نگه داشت ) اشاره می شد

درود نوید جان

پیشنهاد بسیار خوب و به جایی هست ولی اینجا خیلی شلوغ بشه داغون میشه ها.............

mohamad$

کاربر ويژه
ارتفاع 3100 متر دما منف
lcxhkhxtd9yq5xzf8dry.jpg
ی 5 ساعت 6 بعد از ظهر
اوفففففف .خوشبحالتون :گل:

تهش 3100 میشه یا بالاترم میره ؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
امیر جان خیلی شلوغ نمیشه ولی از حالت مهجوری هم در میاد !!
حالا همه که نمیان اونجا ولی اگه شلوغ تر بشه شاید یک هتل 2 ستاره هم اونجا بزنن بلاخره چهار تا آدم حسابی که اهل عشق و حال باشن میان پول خرج می کنن به اقتصاد محلی کمک می کنه .
من که نمی گم هر کی میاد حرم اونجا هم بیاد

mohamad$

کاربر ويژه
این عکسی که اقای راهسازان نقل قول زدن و تیر های برق معلومه با اون نمای برف شبیه ارتفاع 3600 متری توچال شده از سمت ولنجک

vahid

کاربر ويژه
سلام به همگی دوستان:گل: . بارشهای امروز رو به همه مشهدی های عزیز تبریک میگم امیدوارم روزهای این جوری برای سرتاسر ایران تکرار بشن

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
محمد جان جاده از 3100 به پایین سرازیر میشد اما یه جاده فرعی تا 3200 میرفت بالا اون مسیر و تا 3150 رفتم و بد جور گیر کردم و چون تنها بودم کمی ترسیده بودم و به سختی تونستم در بیام و برگشتم

navid-mashhad

کاربر ويژه
بارش سال زراعی فرودگاه مشهد 241 میلی متر شد ( جدول استان طبق فرمایش حاج محسن اشتباهه ) اندکی تا نرمال سالیانه فاصله داریم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام وحید جان خیلی ممنون. خدا قسمت کنه من هم بتونم بیام استانهای ایلام و کرمانشاه و کردستان رو از نزدیک ببینیم. اینو خیلی آرزو دارم.

vahid

کاربر ويژه
سلام وحید جان خیلی ممنون. خدا قسمت کنه من هم بتونم بیام استانهای ایلام و کرمانشاه و کردستان رو از نزدیک ببینیم. اینو خیلی آرزو دارم.

البته من هم خیلی دوست دارم منطقه کردستان به خصوص اورامانات و دریاچه زریوار رو ببینم

navid-mashhad

کاربر ويژه
درد مشترک داریم امیر جان من هم غرب نرفتم تا به حال نه لرستان نه کرمانشاه نه همدان نه کردستان نه ایلام

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب دوستان با اجازه همتون من یواش یواش رفع زحمت کنم چون هم خسته ام و هم فردا که هوا به نسبت امروز مساعدتر هست کارم نسبتا زیاده . شب همگی خوش. نوید انشاء الله که خدا واسه همه ما اونچیزیکه دوست داریم رو قسمت کنه. خدا نگهدار.

ali.doosti

کاربر ويژه
از اون همه بارش هیچی یر سپیددشت نیومد!فولادی جان چند وقته نیستش...

81
خوزستان
21-285​
سپيددشت
474
740.7
-36

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا