• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood600

کاربر ويژه
LATEST.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
کاملا اشتباهه . به این جور تحقیقات توجه نکن هر کس به نفع خودش تحقیق می کنه .
الان نژاد پرستی در روسیه بسیار بالاست ولی اینجا کم زده . در المان هم نژاد پرستی بیشتر از اینکه که زده . برای ایران هم که خیلی زیاد زده . ایرانی ها به بعضی از کشور ها حساسا . مثلا با عرب ها بیشتز ولی کشور های اروپایی و اسیای شرقی کمتر هست .

آلمانی ها در مقایسه با ایرانی ها اصلن نژادپرست نیستن.

ali.doosti

کاربر ويژه
آلمانی ها در مقایسه با ایرانی ها اصلن نژادپرست نیستن.

چون متمدن ترن...
و البته...البته متاسفانه نژادهای دیگه ای که ما باهاشون سروکار داریم متاسفانه تمدن پیشرفته ای ندارن تا یک جور حس نفع دو طرفه در ما به وجود بیاد...ولی باز هم دلیل نمیشه!
ما نژاد پرستی داخلیمون هنوز حل نشدس...

navid-mashhad

کاربر ويژه
آلمانی ها تقریبا مردم یکدستی اند برعکس مردم ایران که در هم در آمیخته اند و ریشه های زیادی در خارج و داخل ایران دارند خنده داره که احساسات کور برتری نژادی به بعضی ها مون دست میده

ماهان.

کاربر ويژه
چون متمدن ترن...
و البته...البته متاسفانه نژادهای دیگه ای که ما باهاشون سروکار داریم متاسفانه تمدن پیشرفته ای ندارن تا یک جور حس نفع دو طرفه در ما به وجود بیاد...ولی باز هم دلیل نمیشه!
ما نژاد پرستی داخلیمون هنوز حل نشدس...

خب تا وقتی از خود شخص رفتار بدی نبینن در موردش پیش قضاوت ندارن. من به شخصه اگه توی ایران با یه دانشجوی چینی یا هندی یا پاکستانی یا سرخپوست یا آفریقایی سیاه پوست یا لاتین یا عرب یا اهل آسیای مرکزی یا حتا هر کس دیگه که زبانش رو نمی فهمیدم هم اتاق میشدم، درخواست میدادم که اتاقم رو عوض کنن!!

پسرخاله

کاربر ويژه
این تصویر ماهواررو بزارید ببینیم برای من هیچ تصاویر ماهواره ای رو باز نمیکنه اعصابم خرد شده دیگه

navid-mashhad

کاربر ويژه
چه جالب من هم در شرف تناول این اقلام بودم . البته برای ما به نظر میرسه چینی دسته دوم باشه . نمکدونتون دو منظوره هست ؟ یعنی به عنوان پستونک هم استفاده میشه ؟:خجالت2:

شما امتحان داری ظاهرا
مغز بادوم بخوری بهتره:خنده1:

mohamad$

کاربر ويژه
هومن الان ندارم تصویر ماهواره وگرنه میذاشتم . اره نوید اخه یارانه مغز بادوم و قطع کردن جاش کپن گوجه سبز دادن :-O

پسرخاله

کاربر ويژه
امروز به نظر میرسه زنجانو تبریزو ارومیه ترکوندن قزوینو اردبیل هم بد نبودن. ما هم داریم سماق میمکیم :احترام:

mohamad$

کاربر ويژه
اره بزور باز میشد امروز فروم و بعضی سایتا . ضمنا ظهر مدل جی اف اس و دیدم برای سه شنبه تهران خوب زده بود 13 میل . بارش سه شتبه هم جزو اردیبهشت حساب میشه . اگر اون روز بترکونه تهران و قوی ظاهر بشه میتونه گندش و جبران کنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا