• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام مجدد بر دوستان
فیلم آبگرفتگی در میدان 15 خرداد(فلکه ضد) مشهد- 28/2/92
برای دانلود به حجم حدود 1.3 مگابایت بر تصویر کلیک نمایید
زحمت تصویر برداری رو یکی از همکاران (امیر بنایی) کشیدن- احتمال داره در بخشهایی به زبان اصلی(لهجه مشهدی:خنده1:) روی فیلم مستند صحبت شده باشه

http://up.iranjoman.com/images/pu1yvtat1g6nb9y6emor.rar

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
سلام و درود بر دوستان. بارش باران به شکلی مناسب ساعاتی هست در رشت شروع شده و ادامه داره. نکته مورد توجه باد موافق از سمت جنوب هست که شیشه های جنوبی رو خیس کرده.تو 1 سال اخیر به اندازه ده سال قبل ترش این اتفاق افتاده.من سالای قبل یادم نمیاد انقدر بارون از جنوب به شیشه بزنه.اما از پارسال تا حالا چندین بار این ارتفاق رخ داده. چند روز قبل در نواحی نسبتا مرتفع شهرستان املش تگرگ تا 100+ گرم بارید.نمی دونم اینجا در موردش صحبت شد یا نه.خسارت هم زد.

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام
یکم گرفتارم
الان هم فقط صفحه آخر رو خوندم

اینم برا اینکه دست خالی نباشم تقدیم شما
جمعه رفته بودیم طبیعت شرق خرم آباد.

اینجا دامنه جنوبیه کوهیه که آبشار بیشه ازش جاری میشه. تو نقشه با فلش مشخص کردم
عکس دوم اون دور هم کوه قالیکوه فکر کنم باشه که مقداری برف هنوز داره گرچه تو عکس خیلی معلوم نیست
ببخشید که جای لوگو خودم تو عکسم

سلام دوستان :گل:
بارش شمالشرق رو تبریک میگم
نمیدونید از دیروز این اینترنت چه پوستی از من کنده، اون ایرانسل فامیل دور:خنده1: هم نمیدونم چش شده، شده از دایال آپ بدتر، واقعاً نمیدونم چکار کنم
جناب فولادی عزیز اگه پشت سر شما رو به شرق باشه، اون برفهای کم متعلق به کوه رباطه که بین شول آباد و سپیددشت قرار داره، قالیکوه برفش خیلی بیشتر از این حرفهاست و هم خیلی دورتر از این کوهیه که تو عکسه و هم جهتش با جهت این کوه فرق میکنه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود بر دوستان

بارش خفيف باران گه گاهي اينجا مي باره و وزش باد تند رو هم شاهد هستم.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
باد شديدي اينجا مياد

يقينا در ايستگاه هايي كه در ارتفاعات واقع هستن فردا بارش ثبت ميشه

IRAJ1

کاربر ويژه

درود بر مرد بزرگ :گل:
چه خبر از زاگرس؟

درود خداوند بر پسر خاله عزیز
والا زاگرس امن و امونه روزهای بی پدیده ای داریم ولی طبیعت بسیار زیبا شده و چشمه ها خروشان اگه شصتوم یه بارون خوب در حد 10 دقیقه بزنه دیگه محشر میشه

mahmood600

کاربر ويژه
سلام و درود بر دوستان. بارش باران به شکلی مناسب ساعاتی هست در رشت شروع شده و ادامه داره. نکته مورد توجه باد موافق از سمت جنوب هست که شیشه های جنوبی رو خیس کرده.تو 1 سال اخیر به اندازه ده سال قبل ترش این اتفاق افتاده.من سالای قبل یادم نمیاد انقدر بارون از جنوب به شیشه بزنه.اما از پارسال تا حالا چندین بار این ارتفاق رخ داده. چند روز قبل در نواحی نسبتا مرتفع شهرستان املش تگرگ تا 100+ گرم بارید.نمی دونم اینجا در موردش صحبت شد یا نه.خسارت هم زد.

سلام بر محمد عزیز اره داداش اینجا هم بارش باران همچنان ادامه دارد بالاخره اولین بارش نوع تابستانه استان گیلان با نفوذ قدوم مبارک پرفشار مهاجر همراه با کاهش دما رخ داده است که البته با ناهنجاریهای جالبی خود را نشان داده است

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر دوستان عزیز و شب همگی خوش و خرم

یکشنبه 29 اردیبهشت 1392 - طبیعت هزار مسجد بعد از یک روز بارانی»»

99fo56nhxuwa5j0x2mtv.jpg

8oqbtmf6wrmxk7qd6ynw.jpg

shjzfvj5a1rpzmy65kg.jpg

mbi86676htwhgrx5lde.jpg

z83ycc5erssljspdmr9q.jpg

lid6rpq8sx2dr7x3sya.jpg

saeed hh

کاربر ويژه
وزش دلپذیر باد بهاری به همراه باران !!

و چقدر بد انسان هایی هستند که شبا جایی برای خواب ندارن و باید زیر بارون رو اسفالت بخوابن!!

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
سلام بر محمد عزیز اره داداش اینجا هم بارش باران همچنان ادامه دارد بالاخره اولین بارش نوع تابستانه استان گیلان با نفوذ قدوم مبارک پرفشار مهاجر همراه با کاهش دما رخ داده است که البته با ناهنجاریهای جالبی خود را نشان داده است

درود بر محمود عزیز.تبریک می گم.

خدارو شکر.خیلی دوست داشتم بارون بباره.فردا هوای خوبیه.

آخرین ویرایش:

mahmood600

کاربر ويژه
درود بر محمد عزیز.تبریک می گم.

خدارو شکر.خیلی دوست داشتم بارون بباره.فردا هوای خوبیه.
اره تا روز سه شنبه هم بارشها به تناوب در سطح استان ادامه خواهد داشت و انشاا... قدوم پرفشار مبارک پر برکت باشه(بخصوص در تابستان)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا