نه اما تو ایران عزیز در البرز بودم که تو آخرین روزهای اردیبهشت دستکمی سیبری نداشتسامیار جان سبری بودید؟:خنده1:
با درود
بر اساس مدل هاي پيش يابي مجموع 28 روز آينده، بر روي نيمه غربي كشور، شمال غرب، سواحل غربي خزر، البرز غربي و مركزي، سواحل شرقي خزر و تا حدي شمال شرق كشور بارش ها متمايل به بيشتر از نرمال هست اين تمايل با نرخ تا2 ميلي متر در روز براورد مي شود.
در ساير نواحي كشور بارش ها نرمال با تمايل به كمتر از نرم ميانگين بلند مدت اين موقع سال پيش بيني مي شود.
مدل هاي دمايي، نشان دهنده اين مطلب هست كه در اكثر نقاط كشور دماي هوا نرمال تا 1 درجه سلسيوس زير نرمال خواهد بود كه شامل نيمه شمالي و غربي كشور، مناطق مركزي و نوار جنوبي كشور مي باشد. در ساير مناطق نرمال با تمايل تا 1 درجه سلسيوس بالاتر از نرم دمايي بلند مدت ديده مي شود، نيمه شرقي و برخي مناطق جنوبي كشور در زمره اين مناطق هست.
در انتها بد نيست به الگوي ارتفاع ژئوپتانسيل تراز فشار 500 ميلي بار اشاره اي داشته باشم، طبق مدل مربوط به اين پارامتر، پربند 584 دكامتر معرف مرز شمالي پر ارتفاع جنب حاره اي به طور ميانگين تا شمال خليج فارس كشيده خواهد شد و محور مربوط به پشته اين پر فشار به صورت غربي _ شرقي گسترش خواهد داشت بطوري كه بر روي نواحي شمال شبه قاره هند و منطقه تبت ارتفاع مذكور از مقدار بالاتر از نرمال ديده مي شود كه تا حدي مناطق شرقي كشور ما رو به شكل ضعيف نيز در بر مي گيرد. در ساير مناطق كشور به طور ميانگين ارتفاع تراز 500 ميلي بار متمايل به كمتر از نرمال ديده مي شود كه مقدار آن تا 10 متر مي باشد.
درود بر همگی دوستان و مهرداد عزیز
مهرداد جان پیشبینی فشار و منطقه تحت نفوذ جنب حاره ای و همینطور پیشبینی دما، نشان از خرداد ماه نسبتا خنک و بعضا با بارش های پراکنده در نوار شمالی داره درسته؟
سلام علیکمراستی دیشب گربه عطسه کرد توچال سفید شد . تهران نیم میل میباره اونجام 2 سانت سفید میشه . منطقه ما بارش اگرم بود بیشتر از 0.5 نبود
درود بر دوستان عزیز...
از دیروز هوای اردبیل رویایی به تمام معنا شده .
دیروز 4 ساعت پیا پی بارون شدید پاییزی اومد و از اون به بعد هوا مه آلود شده...
هوا الان بسیار سرده و باد خیلی سردی میاد و از دهان آدم کلی بخار در میاد...
دمای کنونی: 7 درجه
اردبیل را عشق است:گل:
....چه بارونی میاد...
:تعجب2::خنده1::گل:
و متاسفانه من بيشتر توي پاييز و زمستان هوس اينارو ميكنم :98: :خنده1:
حق با شماست
الان از همون زاویه با google earth چک کردم. کوه رباط هستش
راهنمایی کسی که همرام بود منو به اشتباه انداخت