• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
درسته که ایرانی ها خیلی با دوران اوجشون فاصله دارن ( منکر این نیستم که نژاد پرست نیستند مثل همین قضیه سید و پیغمبر زاده) ولی من نمیدونم چرا تا ماز از مرز هوایی رد میشیم مرغ همسایه غاز میشه این گفته که المانی ها نژاد پرست نیستند مثل این میمونه که بگی زمین مربعه گرد نیست المانی ها به خاطر اینکه ثابت کنند نژاد برتر هستند دو جنگ جهانی راه انداختن و میلیونها نفر رو به کشته دادن!!

درسته که الان المانی ها الان خیلی از همه لحاظ بالاتر هستن ولی بهتره به همچی صفر وصد نگاه نکنیم و منطقی باشیم!!

استفاده از هر گونه علائم و نشانه های مربوط به خودبرتربینی، از قبیل آرم فرقه نازی، شعار، توهین کلامی و هر چیز دیگه جرمه و قابل پیگیری قانونیه. قسمت اول این پست تون هم در مورد من صدق نمی کنه. خودتون ترجیحن قبل از خروج در این مسائل تجدید نظر کنین

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوستان عزیز

اینجا امروز صبح یک راند بارش داشتیم که محمد رضای عزیز در این خصوص اطلاع رسانی کردند که از ایشون تشکر میکنم.

الان هم آسمون بشدت پر و سیاه شده و ابرهای متراکم در حالیکه تا میانه دیواره های شهر کلات پایین اومدند و با نوازش این کوههای زیبا در حال هجوم همه جانبه هستند و این انتظار رو دارم که امروز بارش نسبتا شدید و سنگینی رو در اینجا شاهد باشیم:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
براي اولين بار در خرداد ماه
مسابقه قهرماني مربيان اسكي آلپاين و اسنوبرد برگزار مي شود

poster3.jpg
براي اولين بار در خرداد ماه مسابقات اسكي آلپاين و اسنوبرد قهرماني مربيان شهر تهران در پيست اسكي بين المللي توچال برگزار ميگردد .

اين رقابتها توسط كانون مربيان اسكي شهر تهران و هيئت اسكي استان تهران براي دومين بار در رشته آلپاين و اولين بار در رشته اسنوبرد و به منظور تشويق مربيان در پيست اسكي توچال 2 و 3 خرداد برگزار خواهد شد .

تاريخ ارسال:يكشنبه 29 ارديبهشت 1392 - 18:51

mohamad$

کاربر ويژه
یه ماهه بارش خاصی نبوده و اکثرا افتاب بوده ولی روی کوهای تهران در خرداد اسکی میشه .

برفی

کاربر ويژه
سلام مجدد چه عاملی باعث شده رطوبت دریا های جنوب این سیستم را همراهی نکنه .

navid-mashhad

کاربر ويژه
سلام
فعلا که هوا شرجیه سمت هزار مسجد و بینالود ابرها خوبه اما روی دشت ابرهای خوبی دیده نمیشه

آخرین ویرایش:

navid-mashhad

کاربر ويژه
وضعیت اینترنت مشهد امروز از داغون هم اون ور تره
بابا بیاین 1 ماهی اینترنتو قطع کنین خیال خودتونو و ما رو راحت کنید

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
البته تا الان ميزان پيشروي پر فشار جنب حاره اي به خصوص در طول مدار 45 درجه شرقي نسبت به نرمال بلند مدت كمتر بوده در نتيجه بر روي شبه جزيره عربستان اين پر فشار بموازات نرمال بلند مدت پيشروي نداشته و به نظر ميرسه اين روند خرداد هم ادامه داشته باشه

از طرفي مدل ها بر عكس بر روي شمال شبه قاره هند و منطقه تبت فشار بيشتر از نرمال پر فشار جنب حاره اي رو نشون ميدن.

هواشناس

کاربر ويژه
سلام

بيشينه بارش استان آذربايجان شرقي طي 24 ساعت گذشته لز چاراويماق و به ميزان 19.5 ميلي متر گزارش شده است و از كليبر نيز 16.5 ميلي متر بارش ثبت شده است. در فرودگاه تبريز 0.8 و در اول زعفرانيه ي تبريز 0.3 ميلي متر بارش خفيف روي داده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود مهرداد جان

آیا این امکان وجود داره که ابری که مشخص کردم ، ابر زلزله باشه؟

راستی دمای فعلی کلات مطابق با دما سنج ماشین 13+ هست

i6h8eb8lmgftsiguow.jpg

sng2eqbvt3vbyskj8c7.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا