• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

حتما مشتاق ديدار جنابعالي هستم

آرياشهر غرب تهرانه جاي خوبيه اسم امروزي ش صادقيه ست

450px-AryaShahr.jpg

عجب جای شلوغیه....
با اینکه خودم قبلا 5 سال تو تهران زندگی کردم ولی زیاد با تهران آشنا نیستم...
انشاالله با هم دیگر صادقیه را زیارت خواهیم کرد......
:فرار:

mohamad$

کاربر ويژه

این همون چیزیه که یه دفه گفتم . وقتی توی تیر تهران 40 درجه شده و دامنه های پایینی کوه زرد و خشک شده این نقاط که میشه گفت بالای 3200 و 3300 متر هستن کاملا سبز میشن که البته از تهران زیاد مشخص نیست باید از نزدیک دیده بشه . خرداد پربارش به سرسبزی این نقاط کمک زیادی میکنه

الان تونستم وصل بشم!
وایمکس مثلا 2 مگ داریم! کلا قطع بود برای 3 ساعت!!!

اون توده ابر روی کرمانشاه و همدان به تاخت داره میاد سمت تهران، خدا کنه بارش خوبی پیش رو داشته باشیم.

من با وایمکس یک مگ دارم و خیلی هم راضی هستم....
البته تا چند روز دیگه به طور کامل اینترنت در کشور ما قطع خواهد شد...
انتخابات پر سر و صدایی در پیشه آخه...

arashz

مدیر بخش هواشناسی
این همون چیزیه که یه دفه گفتم . وقتی توی تیر تهران 40 درجه شده و دامنه های پایینی کوه زرد و خشک شده این نقاط که میشه گفت بالای 3200 و 3300 متر هستن کاملا سبز میشن که البته از تهران زیاد مشخص نیست باید از نزدیک دیده بشه . خرداد پربارش به سرسبزی این نقاط کمک زیادی میکنه

محمد من عاشق این دره هستم، از زمانی که واردش میشی بوی عطر گیاهان خودرو مستت میکنه، هوای خنک و اشتیاق رسیدن به ایستگاه آخر هم که!:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
همانطور كه اطلاع داريد روز گذشته تورنادو بسيار مهيب با پهنا و درازاي بسيار حيرت انگيز ايالات مركزي آمريكا رو درنورديده و خسارت هاي بسيار زياي بر جاي گذاشته بد نيست مختصري در مورد علت تشكيل اين گردباد ها بپردازيم

همه ساله از اواخر فصل زمستان طوفان هاي پيچنده از سواحل جنوبي آمريكا آغاز ميشه و رفته رفته با پيشروي هواي گرم از جنوب به عرض هاي بالاتر كشيده ميشه اين طوفان ها عموما در ايالت هاي مركزي آمريكا بوقوع مي پيوندن كه در منطقه اي موسوم به "كوچه گردبادها" خودنمايي مي كنن:

tornado-alley_ncdc_noaa.gif

علت تشكي اين ترنادوها فرارفت هواي گرم و مرطوب از خليج مكزيك در جنوب آمريكا و ريزش هواي سرد از كانادا به روي منطقه كوچه گردبادها ست و برخورد اين 2 توده هوا پيچانه اي به شكل گرد باد رو بوجود مياره اوج قدرت نمايي اين گردبادها در ماه مي هست و از ماه ژوئن از قدرت اونها كاسته ميشه.

ايالت هاي اوكلاهاما و تگزاس در راس اين مناطق هستن وهمه ساله شاهد طوفان هاي شديد به همراه رعد و برق و ريزش تگرگ شديد بوده و خسارات بسيار جدي متحمل مي شن.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
از لطف تک تک شما عزیزان ممنونم
شهاب جان شرمنده.خواب بودم.آرش عزیز سلام.چاکر شما دوست و برادر بزرگوارم هستم.تو پست قبلیم به هومن عزیز گفتم.حقیقتش خیلی سخته نوشت با گوشی
علی جان داداشی سلام.خوبی شما؟خوش حالم که دوباره فعالیتت در اینجا از سر گرفته شده
شهاب جان هنوز هشت غول دیگه مونده!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
به به من اگه تهرانی بودم تابستون اینجا پاتوقم بود

والا ما که تهران هستیم سالی یک بار رو هم زوری میتونیم بریم بالا! البته با تله کابین منظورم هست وگرنه کوهنوردی توی این هوا واقعا می چسبه!

اما در کل اگر بخواهید شب بالا بمونید باید حسابی مجهز برید چون شب های سختی داره.

mohamad$

کاربر ويژه
محمد من عاشق این دره هستم، از زمانی که واردش میشی بوی عطر گیاهان خودرو مستت میکنه، هوای خنک و اشتیاق رسیدن به ایستگاه آخر هم که!:گل:

درسته ارش جان . مسیر ایستگاه 5 به 7 کلا 10 - 11 تا مارپیچ داره که اخرش دیگه مارپیچ تموم میشه و از اونجا مسیر مستقیم میشه و نیم ساعت تا ایستگاه 7 باقی میمونه . این عکس هم از اون مسیر مستقیم گرفته شده . امیدوارم امسال هم این شکلی بشه .

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود مهرداد جان

آیا این امکان وجود داره که ابری که مشخص کردم ، ابر زلزله باشه؟

راستی دمای فعلی کلات مطابق با دما سنج ماشین 13+ هست

i6h8eb8lmgftsiguow.jpg

sng2eqbvt3vbyskj8c7.jpg

امیرمحسن عزیز همونطور که مهرداد عزیز گفتن منشاء این ابر در ایران نیست، این ابر صبح امروز روی شیراز قرار داشت و از توده ای از ابرهای سیروس جدا شده که هنوز امتداد اونها روی دریای سرخ میتونید ببینید.
جالبه که در نصف روز از شیراز به مشهد رسید و الان هم داره از مرز خارج میشه!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خب دوستان
من باید برم.انشآلله بعد از 20خرداد بر میگردم
دوستتون دارم،روز خوش،یا علی.
راستی امروز صبح بجنورد بارون داشت.در حد زمین خیس کردن!الانم نیمه ابری تا ابریه،از گرگان هم خبر دارم که بارون خوبی داره میاد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا