• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
به به من اگه تهرانی بودم تابستون اینجا پاتوقم بود
یعنی خودت پیاده صعود میکردی یا با تله میرفتی؟
راستش من عاشق توچالم ولی پیاده بخوام تا مثلا ایستگاه 5 برم جونم بالا میاد!!
تله هم گرون هستش.25 تومن تومن ناقابل رفت و برگشت.البته الان شاید گرون شده باشه.خبر ندارم
برا همین کمتر میرم

AFSORDE

کاربر ويژه
اينم توتي كه اينجا بهش ميگيم توت موزي ... و من خيلي دوسش دارم :بغل: البته خيلي درازتر از اينم ميشن :خنده2:

0jyjzepfymhudphoaif.jpg

mmsr0pzqrknu5u8wo95h.jpg

uto56so7t62uodl0ccg.jpg

navid-mashhad

کاربر ويژه
یعنی خودت پیاده صعود میکردی یا با تله میرفتی؟
راستش من عاشق توچالم ولی پیاده بخوام تا مثلا ایستگاه 5 برم جونم بالا میاد!!
تله هم گرون هستش.25 تومن تومن ناقابل رفت و برگشت.البته الان شاید گرون شده باشه.خبر ندارم
برا همین کمتر میرم

خب تا قله که نمی رفتم تا وسطاش ( اون قدر نفس دارم:خجالت2:
تله کابینم ماهی یه بار می ارزه . من فکر می کردم گرون تر باشه از 25 تومن

arashz

مدیر بخش هواشناسی
صاعقه موجب تلف شدن ده ها راس گوسفند در اردبیل شد.

به گزارش ایسنا، این اتفاق در روستای کوهساره بخش هیر روی داده و بر اثر آن 35 راس گوسفند تلف شدند.

دو روز پیش نیز برخورد صاعقه در روستای کنگرلوی مشگین شهر موجب کشته و مصدوم شدن دو نفر شد.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
جالبه! ابرها دارن سیروکومولوس میشن! این نوع ابر خیلی کم تشکیل میشه. تنها ابر جوششی ارتفاعات بالای جو زمین.

mikadd

کاربر ويژه
خداروشکر دومین ما از 6 ماه گرم سال در تهران داره تموم میشه و فقط 4 ماه ناقابل تا شروع فصل پر هیجان پاییز مونده.اولای مهر که خیلی زجره چون این جنب حاره ای به راحتی ایرانو ول نمیکنه ما هم هی اینجا حرص میخوریم مهر شد داریم میریم تو ابان خبری از بارش نیست.امیدوارم امسال از همون اواخر تابستون تا اخر اسفند بارون و برفو سرما بترکونه تو ایران و 92 تاریخ سازی رقم بخوره:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
کلکچال رفت و برگشت من رفتم شد 12 ساعت . 6:45 صبح رفتم 7 عصر رسیدم مبدا حرکت . البته 1 ساعت هم استراحت و ناهار شد . مجموعا 11 ساعت

توچال زمانش کمتر میشه به خاطر برگشتن با تله کابین . تا قله 7 ساعته از مسیر ولنجک و مسیر دربند هم حدود 6 ساعت . اگه تله کابین نبود مجموعا شاید 14 15 ساعت میشد رفت و برگشت

navid-mashhad

کاربر ويژه
خداروشکر دومین ما از 6 ماه گرم سال در تهران داره تموم میشه و فقط 4 ماه ناقابل تا شروع فصل پر هیجان پاییز مونده.اولای مهر که خیلی زجره چون این جنب حاره ای به راحتی ایرانو ول نمیکنه ما هم هی اینجا حرص میخوریم مهر شد داریم میریم تو ابان خبری از بارش نیست.امیدوارم امسال از همون اواخر تابستون تا اخر اسفند بارون و برفو سرما بترکونه تو ایران و 92 تاریخ سازی رقم بخوره:گل:

شما سال رو به 6 ماه سرد و 6 ماه گرم تقسیم می کنی
من سال رو به 5 ماه سرد - 5 ماه گرم و دو ماه معتدل تقسیم می کنم

mohamad$

کاربر ويژه
ولی من سال و ضربدر 20 ماه سرد و برفی میکنم اون وقت همش برف میاد . بهتره

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دو هسته ابر جوششی رو البرز در شمال تهران هست که متاسفانه با شهر فاصله دارن.

برفی

کاربر ويژه
دلم واسه رگبار ورعدوبرق خیلی تنگ شده کاش فردا اینجا یه رگبار ورعدوبرق بزنه هوا هم تقریبا خیلی گرم شده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا