• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
چپ و راست داره صاعقه ميزنه ابر بسيار تيره اي مركز مشهد را پوشونده و گاھگاھي بارون ميباره

mohamad$

کاربر ويژه
وقتی میگه فردا شدت بارش روی تهرانه یعنی اینکه مهراباد 10 میل اقدسیه 20 میل . من این برام تداعی میشه ولی حالا اینکه فردا چی رخ میده خدا میدونه . باز صفر نیاد

mikadd

کاربر ويژه
یادی از گذشته .تهران مه الود و برفی

jhplpcrf2j78xr91ei0.jpg

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
چپ و راست داره صاعقه ميزنه ابر بسيار تيره اي مركز مشهد را پوشونده و گاھگاھي بارون ميباره

ابر جونداري به نظر مياد. رعدوبرق هاي لايتي داره . من رو ياد رگبارهاي بهاره دهه هفتاد ميندازه.
شما كجاي مشهديد؟

aznavar

کاربر ويژه
بارش باران تا 1 ساعت پیش ادامه داشت، البته شدتش زیاد نبود!

دورود حامد جان
دقت کردی ایلام و خرم آباد از لحاظ بارشی حالت الا کلنگی پیدا کردن!!:تعجب2:
احتمالا طی سالهای اخیر اینجو ر شده و گرنه نرمالدو شهربه این حد نمیرسید

برفی

کاربر ويژه
سلام مجدد بچه ها اگه اطراف ایران این شکلی بود چی میشد فکر کنم همیشه تو کل ایران بارش داشتیم .

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
ابر جونداري به نظر مياد. رعدوبرق هاي لايتي داره . من رو ياد رگبارهاي بهاره دهه هفتاد ميندازه.
شما كجاي مشهديد؟

من الان نزديك حرم هستم.ولي جالبه فقط سر و صدا داره و ابرهاي سمت غرب آسمون بسيار پراكندن و اين ابر اگر بارشي داشته باشه كوتاه مدته

hamed*zagros

کاربر ويژه
دورود حامد جان
دقت کردی ایلام و خرم آباد از لحاظ بارشی حالت الا کلنگی پیدا کردن!!:تعجب2:
احتمالا طی سالهای اخیر اینجو ر شده و گرنه نرمالدو شهربه این حد نمیرسید

درود سجاد جان

بله کاملا درسته، توی چند سال اخیر همه چیز بهم ریخته

Amir Masoud

کاربر ويژه
هوای خیلی سردی رو اردبیلی ها امروز تجربه کردند...

من که با اور کت امروز بیرون بودم ، هوای سوزناک سرد همراه با باد...

سبلان هم تا ارتفاع 1400 متری کاملا سفید شده!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام مجدد بچه ها اگه اطراف ایران این شکلی بود چی میشد فکر کنم همیشه تو کل ایران بارش داشتیم .

خير

فشار زياد جنب حاره اي اجازه نميده

يه زمان خواستن براي افزايش رطوبت فلات داخلي البرز رو بشكافن كه با مخالفت كارشناسا مواجه شد و دليلش هم اين بود كه چون ايران در بيشتر ايام سال تحت نوسانات پر فشار جنب حاره اي هست اين رطوبت نمي تونه سبب افزايش بارش به اون حدي كه انتظار ميره منجر بشه و تنها با اين كار از بارش خطه خزر بشدت كاسته مي شد در نتيجه پروژه كلا كنسل شد.

برفی

کاربر ويژه

خير

يه زمان خواستن براي افزايش رطوبت فلات داخلي البرز رو بشكافن كه با مخالفت كارشناسا مواجه شد و دليلش هم اين بود كه چون ايران در بيشتر ايام سال تحت نوسانات پر فشار جنب حاره اي هست اين رطوبت نمي تونه سبب افزايش بارش به اون حدي كه انتظار ميره منجر بشه و تنها با اين كار از بارش خطه خزر بشدت كاسته مي شد در نتيجه پروژه كلا كنسل شد.

سلام مهردا جان اگه فشار کمتر بود واطراف ایران این شکلی بود کل ایران سرسبز بود درسته یا نه

ali.doosti

کاربر ويژه

خير

سال هاست میخوان خلیج فارسو خزرو به هم وصل کنن...یزد میشه بندر:خجالت2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا