• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
باز هم تهران در حال اعصاب خورد کنی هستش
خودتون این تصویر ماهواره رو ببینید و قضاوت کنید
5q19cbkudqbar63hur.gif

mohamad$

کاربر ويژه
جاده های اطراف تهران در البرز مرکزی هر جا رو نگاه میکنیم یه قله مرتفع میشه دید

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اصلا ديگه تهران رو ول كنيد مي خواد بياد ميخواد نياد

من كه اصلا ديگه به بارش تهران فكر نمي كنم

rahsazan

کاربر ويژه
ابرده بالا- امروز
r1l2ep271icpn1uija7k.jpg

سه راه طرقبه(بزرگراه شاندیز - مشهد)
pj5jlis5z60tfa57w0uq.jpg

میدان احمدآباد به سمت شمالشرق
hsv9i9fguvz86zsvpukx.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
یادتونه تهران اشک ما رو تو زمستون برای برف درورد . 3 - 4 دفه ضد حال اساسی زد تا بالاخره اومد . بهار هم که دیگه آنتی بارش گرفته . این سال ابی واقعا رو اعصاب ما بود . واقعا هر کی بگه این سال ابی برای تهران خوب بوده واقعا بی انصافی کرده

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
یادتونه تهران اشک ما رو تو زمستون برای برف درورد . 3 - 4 دفه ضد حال اساسی زد تا بالاخره اومد . بهار هم که دیگه آنتی بارش گرفته . این سال ابی واقعا رو اعصاب ما بود . واقعا هر کی بگه این سال ابی برای تهران خوب بوده واقعا بی انصافی کرده

هيچ كس نمي گه

خشكسالي بروز كرده چطور مي تونه خوب باشه !!!

mohamad$

کاربر ويژه
بله کاملا درسته مهرداد عکسایی که من گذاشتم کاملا گویا هست که تهران دچار کمبارشی و خشکسالی شده . کم بارشی که چه عرض کنم بی بارشی اردیبهشت که باعث شده زمینا اکثرا خشک باشه و سرسبزی مشاهده نمیشه مگر نقاط مرتفع تر

aria_tehran

کاربر ويژه

یه بار قرار بود بارش سنگین برف اتفاق بیفته ولی این اتفاق افتاد:توافق::تعجب2: :
imhlm754fmbtxeqf5uc.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بله کاملا درسته مهرداد عکسایی که من گذاشتم کاملا گویا هست که تهران دچار کمبارشی و خشکسالی شده . کم بارشی که چه عرض کنم بی بارشی اردیبهشت که باعث شده زمینا اکثرا خشک باشه و سرسبزی مشاهده نمیشه مگر نقاط مرتفع تر

بيشترين لطمه كم بارشي رو ما از دي ماه و همينطور ارديبهشت و فروردين متحمل شديم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان و شب بخیر

از محمد عزیز بخاطر عکس زیبایی که از ییلاقات فکر کنم سنگان اگه اشتباه نکنم در فروم گذاشته بودند تشکر میکنم و واقعا زیبا بود.

امروز از صبح بازدید میدانی داشتیم و کلا خیلی سرم شلوغ بود.

در مورد آب و هوا در ادامه چند عکس میذارم .

امروز اینجا هوا مثل اواخر شهریور ماه در ارتفاعات استانهای گیلان و مازندران بود یعنی از صبح ابرهای ارتفاع پایین و بارش به شکل Heavy drizzel بود که همچنان هم ادامه داره و کاهش دما هم خیلی خیلی محسوسه.

یعنی الان بخاری روشن کریدم چون واقعا سرد و مرطوب شده.

راستی اینترنت هم خیلی داغونه و بزحمت صفحات انجمن رو باز میکنه.

این عکس ها رو در حدود ساعت 7 تا 8 شب گرفتم اگه کیفیتش چندان مناسب نیست ببخشید چون دیگه حس سه پایه و این حرفها رو نداشتم و وضعیت امروز ما رو ببینید:

این تصویر از همرفت بر روی شمال کلات و بر روی رشته کوههای کپه داغ هست که ظاهرا رعد و برقش روی شهر تجن ترکمنستان بوده:

8kbnomilk84lfs8c6he0.jpg

x8sa6jt1k1odi326p6a8.jpg

بارش باران و چشم انداز اون در شرق کلات و مسیر منتهی به قله زو:

j9fx134uykb4t6vmumb3.jpg

نمایی از کوههای جنوب کلات و به سمت مشهد

hrnt02juoljrnzvl9k.jpg

تراکم ابر در منتهی الیه شرق کلات:

rm11m7820kck6hg9s05.jpg

تصویری از مسجد جامع کلات که این هم جزء آثار باستانی ایرانی و البته باید بگم اسلامی محسوب میشه:

hzgi0kbmhg5wjdip3e9.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
رعد و برق و بارش شدید باران که احتمالا تگرگ هم همراش هست در همین لحظه در کلات

من رفتم بیرون

abtinT

کاربر ويژه
نقشه نیروی دریایی رطوبت خوبی رو برای فردای تهران در نقشه 850 نشون می ده

mohamad$

کاربر ويژه
تشکر امیر محسن جان .عکسای شما هم که از نظر زیبایی حرف نداره . :گل:

اره اونجا روستای سنگان هست که تو مسیرهای فرعی جاده امامزاده داوود هست . واسه همین کمتر میرن اونجا . سنگان یه ابشار هم داره که طولانی ترین ابشار استان تهران هست . از ابشار دوقلو دربند بلند تره و همینطور روستا مشرف به قله پهنه سار هست با 3350 متر

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بيشترين بارش 24 گذشته استان تهران تا 9 صبح امروز 3.2 ميلي متر از دماوند بود

آخرين ساعات داره سپري ميشه و تا 9 صبح فردا فرصت هست تا آمار ارديبهشت ماه استان تهران تغيير كنه يعني در اين 11 ساعت آينده هر گلي زده، بسر خودش زده

فعلا كه يه سبد گلهاي پژمرده ست :گریه:

mohamad$

کاربر ويژه
بيشترين بارش 24 گذشته استان تهران تا 9 صبح امروز 3.2 ميلي متر از دماوند بود

آخرين ساعات داره سپري ميشه و تا 9 صبح فردا فرصت هست تا آمار ارديبهشت ماه استان تهران تغيير كنه يعني در اين 11 ساعت آينده هر گلي زده، بسر خودش زده

فعلا كه يه سبد گلهاي پژمرده ست :گریه:

تا 9 صبح پس فردا . فردا 31 امه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا