• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

abtinT

کاربر ويژه
:خنده1:
c7hrdmovijps4b2jek75.jpg

درخت بیچاره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ابرش از من فرزتر بود تا لباس پوشیدم و ماشین روشن کردم و رفتم به حساب یک جای مناسب رفت رو ترکمنستان . 1 دقیقه بارون درشت دونه داشتیم منتهی از حاشیه شمالی رد شد و باز مجددا وزش باد نسبتا شدید و Heavy drizzle :

hk3bwbfcyrj393u12ubn.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ابرش از من فرزتر بود تا لباس پوشیدم و ماشین روشن کردم و رفتم به حساب یک جای مناسب رفت رو ترکمنستان . 1 دقیقه بارون درشت دونه داشتیم منتهی از حاشیه شمالی رد شد و باز مجددا وزش باد نسبتا شدید و Heavy drizzle :

hk3bwbfcyrj393u12ubn.jpg

امير مشكل سد دوستي بالاخره حل شد يا نه؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

امير مشكل سد دوستي بالاخره حل شد يا نه؟

مهرداد جان

راستش شنیدم بهار امسال بارش در محدوده ابریز سد در کوههای هندوکش افغانستان کاهش چشمگیر داشته و از میزان ورودی آب به پشت سد هم بشدت کاسته شده!!!!!

و در مورد مشکل دیگه ای اگه باشه اطلاع خاصی ندارم !

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

مهرداد جان

راستش شنیدم بهار امسال بارش در محدوده ابریز سد در کوههای هندوکش افغانستان کاهش چشمگیر داشته و از میزان ورودی آب به پشت سد هم بشدت کاسته شده!!!!!

و در مورد مشکل دیگه ای اگه باشه اطلاع خاصی ندارم !

ممنون

امير تو واحد مركزي خبر خوندم كه ورودي آب سد دوستي كاملا 0 شده و افغانستان بهانه هايي همچون خشكسالي رو علت دونسته و توي همين خبر اومده بود كه توي اقغانستان هم يه سد ديگه بر سر راه رودخونه داره ميزنن

ايران گفته اميدواريم با گفتگو مساله حل بشه و مساله آب مانع بر هم زدن دوستي بين كشورهاي منطقه نشه!!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
انسو متر از خنثي كامل فاصله گرفته و متمايل به لانيناي خفيف شده !!!!!!

ghwab21zkttm2cdumhoo.png

mohamad$

کاربر ويژه
باید یه بررسی دقیق روی شاخص های دورپیوندی اردیبهشت امسال صورت بگیره تا دلیل ناهنجاری های شدیدش مشخص بشه . قسمتی از کشور بارش های خیلی بیشتر از نرمال و قسمتی خیلی کم .

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
سلام دوستان

تبریک می گم تولد علی عزیز رو.

امروز حوالی ظهر وزش باد نسبتا شدید رو به همراه رگبار باران داشتیم در رشت.زد شیشه در پارکینگ ما رو هم خرد کرد!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من هم تولد علی دوستی عزیز رو تبریک میگم و بهترین و شادترین لحظات رو واسش آرزو دارم.

سیبری

کاربر ويژه
علی دوستی ، دوست عزیز من و دوستان هواشناس ،دوست دارم صد سال با هم دوست باشیم :دوست::خنده1:

تولدت مبارک

پسرخاله

کاربر ويژه
تشکر امیر محسن جان .عکسای شما هم که از نظر زیبایی حرف نداره . :گل:

اره اونجا روستای سنگان هست که تو مسیرهای فرعی جاده امامزاده داوود هست . واسه همین کمتر میرن اونجا . سنگان یه ابشار هم داره که طولانی ترین ابشار استان تهران هست . از ابشار دوقلو دربند بلند تره و همینطور روستا مشرف به قله پهنه سار هست با 3350 متر
انقدر غر نزن حالا یه بارم ما زیره نرمال بشیم مگه چی میشه من نمیدونم چرا انقدر غر میزنی به تهران.
اینارو ببین تا حالا رفتی؟
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=69181&p=366838#post366838

پسرخاله

کاربر ويژه
امروز اصلا قرار نبود تهران بارندگی خاصی بشه:تنبیه:
بزارید سه شنبه شب بشه اونوقت اگه نبارید بیاید غر بزنید:67:

aznavar

کاربر ويژه
علی برار تولدت مبارک:گل:
اینجا بسی خنک شده الان از بیرون میام بعضیا لباس گرم پوشیده بودن
البته آخر هفته انگار میخواد جبران کنه و از گرما کباب بشیم

وضعیت