• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز:گل:
بچه ها کسی میتونه منو کمک کنه؟ اینترنت دایال آپ و ایرانسل، مخصوصاٌ ایرانسله دو روزه حین کارکردن مدام قطع وصل میشه، کسی دلیلشو میدونه؟
من حدود 20 صفحه عقبم و دارم جلو میام
راستی منطقه آبدانان و دره شهر دیشب یه بارش جالب بدون رعد داشت و هوا هم خیلی خنک شده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصویر ماهواره ای صبح امروز و ابرهای ارتفاع پایین در شمال شرق ایران و ابرهای تندری در نیمه غربی ایران:

khtqr3xbjzhdo1iwr0o.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

انقدر غر نزن حالا یه بارم ما زیره نرمال بشیم مگه چی میشه مننمیدونم چرا انقدر غر میزنی به تهران.
اینارو ببین تا حالا رفتی؟
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=69181&p=366838#post366838

پسر خاله جان

ما چه غر بزنيم چه نزنيم اون چيزي كه مصلحت (البته نتيجه كارهاي خود انسان) هست رو خواهيم ديد.

استان تهران بعنوان پر جمعيت ترين استان كشور هست و مسلما نياز آبي اين جمعيت عظيم مستلزم فراهم بودن امكاناتي ست كه يكي از اون ها ذخيره كافي پشت سد هاي استان ه.

با يه ديد گذرا مي بينيم كه بارانسنجي ها كاهش بسيار شديد بارش رو در پشت سدها نشون ميدن در پيش بودن فصل خشك كه غريب به 4 - 5 ماه به طول خواهد انجاميد و پيش بيني بالاتر بودن دماي هوا در حدود 1 الي 1.5 درجه سلسيوس ميزان تبخير رو كه كه در شرايط عادي هم بسيار دهشتناكه رو بيش از پيش افزايش داده و همين ذخيره باقي مونده هم به ميزان زيادي تبخير خواهد شد.

اين جمعيت عظيم مي مونن با آب چاه هاي بي كيفيت كه اون هم جوابگوي اين جمعيت ميليوني نيست.

سال 81 تكرار بشه متحمل سختي بسياري خواهيم بود.

hamed*zagros

کاربر ويژه
بارش های دیروز استان

صید نظری 7 میلیمتر

ایوان 6 م م

مرکز شهر ایلام 4 م م

بدره 4 م م

فرودگاه ایلام 2/8 م م

mohammadsadat

کاربر ويژه
بچه ها یه سایت پیدا کردم نقشه دهستان های هر بخش رو میده!
مثلا خرم آباد یه بخش به اسم پاپی داره که اون خودش از سپید دشت٬ چمسنگر٬ گریت٬ کشور ٬ تنگ هفت تشکیل شده
نقشه های هرکدوم جداگونه هست
http://map.roostanet.com
گوگل ارث خیلی ناقصه
یکی از بچه ها یه نقشه داده بود اسم هر ده کوره و کوهی توش بود. متاسفانه گمش کردم
ممنون میشم اگه لینکش رو دارید بهم بدینش

جناب فولادی عزیز سلام:گل:
شما اطلاع دارید که راهی واسه دیدن عکس های گوگل ارث هست یا نه؟

آخرین ویرایش:

mohammadsadat

کاربر ويژه
علی دوستی عزیزم تولدت رو تبریک میگم:گل::گل::گل:
فاصله زیاد ایستگاه از شهر دیشب کار خودشو کرده، ایستگاه اینجا 10 کیلومتر دورتر به سمت شرقه و کنار کبیرکوه در نقطه مقابل آبدانان قرار داره، ظاهراً بارش دیشب اونجا رو نگرفته و فقط 0.3 م م زده که مربوط به اوایل دیشبه در حالی که بارش دم صبح شهر راحت 3 الی 4 م م شایدم بیشتر بود، تو نقشه های دیشب مهرداد عزیز هم پیک بارش واسه سمت بدره بود و نشون میده چرا ایستگاه اینقدر کم زده

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
گسل ايوانكي اخيرا فعاليت هايي رو نشون ميده كه بايد مورد توجه قرار بگيره

اين گسل در گذشته مسب زلزله هاي بزرگ و مهيب در استان تهران بوده

تو سال 89 فكر مي كنم آبان ماه بود من توي محوطه دانشگاه با دوستم داشتم حرف ميزدم ديدم همه دانشجوي هاي دانشگاه از تمام دانشكده ها ريختن بيرون من خيلي تعجب كردم بعدا از ازشون پرسيدم گفتن زلزله اومده تمام درها و پنجره هاي كلاس به لرزه درومده بوده اليته من و دوستن چون در حال قدم زدن بديم متوجه نشدم.

بعد كه سرچ كردم ديدم گسل ايوانكي بوده به بزرگي 4.1 ريشتر

اين نشون ميده گسل ايوانكي همچون ببر خفته ست كه هرآن ممكن خوي درندگي ش دامن منطقه رو بگيره.

mohammadsadat

کاربر ويژه
این ایرانسله ظاهراً به حالت عادیش برگشت و تونستم تو یه ساعته خودمو برسونم
به امید بارش های خوب واسه کشور
با اجازه دوستان عزیز بریم دنبال یه لقمه نون حلال:خنده1:

aznavar

کاربر ويژه
سلام دوستان:گل:
محمد و فولادی عزیز بابت پاسختون ممنونم:احترام:
محمد جان منظورم همون کوه مالو بودش.دیشب و صبحی اینجا بارش داشتیم. هوا بسیار دلپذیر شده

aznavar

کاربر ويژه
جناب فولادی عزیز سلام:گل:
شما اطلاع دارید که راهی واسه دیدن عکس های گوگل ارث هست یا نه؟

با اجازه فولادی عزیز.
محمد جان اگه منظورت عکسایی هست که کاربرا میزارن باید با قند شکن بری تا بتونی ببنیشون چون سایت Panorama ک عکسارو توش آپ میکنن شیلتره.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام و صبح دوستان بخیر:گل:

میلاد امام جواد (ع) مبارک

اینجا از دیشب آسمون ابری و برای این موقع از سال هوا خنکه
صبح بارش خفیف نرمه باران داشتیم
بیشتر هوا به آبان میخوره تا انتهای اردیبهشت

AFSORDE

کاربر ويژه

پسر خاله جان

ما چه غر بزنيم چه نزنيم اون چيزي كه مصلحت (البته نتيجه كارهاي خود انسان) هست رو خواهيم ديد.

استان تهران بعنوان پر جمعيت ترين استان كشور هست و مسلما نياز آبي اين جمعيت عظيم مستلزم فراهم بودن امكاناتي ست كه يكي از اون ها ذخيره كافي پشت سد هاي استان ه.

با يه ديد گذرا مي بينيم كه بارانسنجي ها كاهش بسيار شديد بارش رو در پشت سدها نشون ميدن در پيش بودن فصل خشك كه غريب به 4 - 5 ماه به طول خواهد انجاميد و پيش بيني بالاتر بودن دماي هوا در حدود 1 الي 1.5 درجه سلسيوس ميزان تبخير رو كه كه در شرايط عادي هم بسيار دهشتناكه رو بيش از پيش افزايش داده و همين ذخيره باقي مونده هم به ميزان زيادي تبخير خواهد شد.

اين جمعيت عظيم مي مونن با آب چاه هاي بي كيفيت كه اون هم جوابگوي اين جمعيت ميليوني نيست.

سال 81 تكرار بشه متحمل سختي بسياري خواهيم بود.

فكر كنم خشك ترين دوره اي كه ما اينجا گذرونديم از نظر بارش اواخر دهه 70 و اوايل دهه 80 بود. در اين چند سال منطقه ما از همه نظر با كمبود آب مواجه بود :103:
و همچنين گرمترين تابستون ها رو توي اين دوره تجربه كرديم..... :گل: (كه البته من شخصا با اين يكيش مشكلي نداشتم چون كلا تابستونو دوست دارم )

ولي اون يكي دو سالي كه مشكل آب و برق بوجود اومد واقعا برام سخت و آزار دهنده بود، واقعا داشتم ديوونه ميشدم ،،،:65:،،، اميدوارم كه اون وضعيت نه فقط براي ما، بلكه براي هيچ كجاي ديگه تكرار نشه. :94:

:گل:

آخرین ویرایش:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
صبح اينجا بارون نسبتا شديد اومد

از ساعت 9 صبح به اينور جز آمار خرداد محاسبه ميشه

mohamad$

کاربر ويژه
صبح اينجا بارون نسبتا شديد اومد

از ساعت 9 صبح به اينور جز آمار خرداد محاسبه ميشه

تا 10:30 فردا صبح ( 1 خرداد ) بارش ها جزو اردیبهشت حساب میشه یعنی هواشناسی ایران اینطور حساب میکنه . نیمه دوم سال بارش ها تا 9:30 صبح حساب میشه

mohamad$

کاربر ويژه
هومن الان هیچکدوم از تهرانی ها از شرایط راضی نیستن برو ببین همه اون پست من و لایک کردن . من نمیدونم شما منظورت دقیق چیه که میگی بزار یه بارم زیر نرمال بشیم این همه جا زیر نرمال هستن !

یعنی در واقع میگی با زیر نرمال شدن تهران با سایر نقاط همدردی میکنیم و این خوبه ؟ من که همچین نظری ندارم . هر جا زیر نرمال بشه بده . میخواد یه نقطه کشور بشه یا کل ایران .

مورد بعد شما به من نشون بده که این اولین بار توی 6 - 7 ساله اخیره که تهران زیر نرمال شده . :گل:

AFSORDE

کاربر ويژه
فكر كنم خشك ترين دوره اي كه ما اينجا گذرونديم از نظر بارش اواخر دهه 70 و اوايل دهه 80 بود. در اين چند سال منطقه ما از همه نظر با كمبود آب مواجه بود :103:
و همچنين گرمترين تابستون ها رو توي اين دوره تجربه كرديم..... :گل: (كه البته من شخصا با اين يكيش مشكلي نداشتم چون كلا تابستونو دوست دارم )

ولي اون يكي دو سالي كه مشكل آب و برق بوجود اومد واقعا برام سخت و آزار دهنده بود، واقعا داشتم ديوونه ميشدم ،،،:65:،،، اميدوارم كه اون وضعيت نه فقط براي ما، بلكه براي هيچ كجاي ديگه تكرار نشه. :94:

'

هاهاهاهاهاهاهاها .......... :خنده2:
چه جالب!!!

ظاهرا صحبت هاي من هميشه با حالات بيشتر دوستان رابطه عكس داره!!! :93: :نیش:

چه هنگامي كه صحبت از دوران خشكي و سختي ميشه اين رابطه معكوس مشهود ميشه!!! :)icestar:)
و البته زماني كه صحبت از سرسبزي و آمار بارش سالانه ميشه هم همينطور هست!!!!!!!!! :)103:)

.......... :غش:

ولي خب اين چقدر خوبه كه انجمن دوباره براي مدتي جان دوباره اي گرفت .... هاهاهاهاهاهاهاها :نیش:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا