• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
00zgfsnao.gif

00zgfsao.gif

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ابرای تندری که در مسیر تهران بودن از بین رفتن
شرايط خشكسالي براي استان تهران بوجود اومده من نگرانيم از اينه كه اين شرايط به الگوي غالب تبديل بشهاينكه براي دفعات پيش بيني بارش ميشه و بارندگي صورت نمي گيره عادي نيست

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
تا باشه از این فاجعه ها،خیلی باحاله اینطور طوفان ها واقعا هیجان انگیزه

راستی قیمت دارو چرا اینقد بی حیا شده امروز رفتم داروخونه مخم سوت کشید از این قیمتها

از بين رفتن انسان هاي بي گناه چه در آمريكا چه در فلسطين و عراق و هر جاي ديگه باعث تاسف هست و قلب آدم رو به درد مياره...

AFSORDE

کاربر ويژه
شرايط خشكسالي براي استان تهران بوجود اومده من نگرانيم از اينه كه اين شرايط به الگوي غالب تبديل بشهاينكه براي دفعات پيش بيني بارش ميشه و بارندگي صورت نمي گيره عادي نيست

خيلي ببخشيد البته ولي با توجه به آماري كه از بارش سال 83 تا 91 در چند صفحه ي قبل گذاشته بودين و همينطور آمار هاي كه در سايتتون از پاييز و زمستان گذشته موجود هست (كنجكاو شدم رفتم خوندم:نیش:) به نظر ميرسه آمار بارش سال زراعي استان تهران در حد ايدل آل بوده. :فکر:

براي همين منظور شما از شرايط خشكسالي و نگراني شما از آمار بارش و ميزان ذخاير آبي رو متوجه نميشم، البته شايد منظورم شما بارش بهار امسال هست كه فكر مي كنم مي تونه با توجه به شرايطي كه در چندين سال گذشته شاهدش بوديم به يكباره جبران بشه :104:

بدرود!!! :گل:

آخرین ویرایش:
با عرض سلام....
تراژکتوری ایستگاه تهران:
سوی جریانات در تراز میانی جو و سطح زمین کاملا شمالی می باشد..........

18yfmbmrquacgbjap8z6.png

دقیقا این شرایط برای تبریز هم بوجود آمده........
دیروز با اون همه ابر و غوغا فقط تبریز چند قطره بارش داشت....
:ناراحت:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
تورنادو در ايالت اوكلاهاما با سرعت باورنكردي 350 كيلومتر در ساعت باعث شده مردم حتي فرصت خارج شدن از خونه رو نداشته باشن و همين بر نگراني ها بابت افزايش تلفات افزوده.

منطقه موسوم به كوچه گردباد (Tornado Alley) محل عبور و تاخت و تاز گردبادهاي فصلي هستن كه همه ساله از اواخر زمستان آغاز شده و رفته رفته با پيشروي هواي گرم از خليج مكزيك به مناطق شمالي تر كشيده ميشن كه اوج آنها در ماه مي هست و از ژوئن بتدريج از شدت اونها كاسته ميشه.

Amir Masoud

کاربر ويژه
درود

بیشینه دمای 24 قبل : 9.6 درجه سلسیوس!!

کمینه : 1.8 درجه سلسیوس

بارش 48 ساعت قبل: 10 میلی متر

دمای فعلی : 9 درجه سلسیوس

وضعیت: بهشت :گل:

IRAJ1

کاربر ويژه

از بين رفتن انسان هاي بي گناه چه در آمريكا چه در فلسطين و عراق و هر جاي ديگه باعث تاسف هست و قلب آدم رو به درد مياره...

کاملا درسته مهرداد جان
منظور من هیجان طوفانه ،لحظه رسیدنش و رفتن به پناهگاه و ذخیره غذا و .....
وگرنه کشته شدن انسانها ناراحت کننده س ،اینایی که آمریکا مردن شاید بیشتر بی خانمان بودن که جای ناراحتیه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اطلاعات سوندينگ يكي از ايستگاه هاي اوكلاهاما

واقعا شگفت انگيزه مقدار CAPE رو توجه كنيد!!!!!!!!!! اون مساحت يعني صعود آزادانه هوا ببينيد تا ارتفاع (Top of cloud) هوا صعود آزادانه داشته مه ميشه تراز 240 ميلي بار !!!!!

ببينيد قله ابر تا چه تراز گسترش داشته رشد عمودي ابر چقدر عظيم بوده !!!!!!!!!

تنها به يك شاخص Swet بسنده مي كنم عدد 525 يعني احتمال وقوع ترنادو:

7d2hkektcwuhoc43vk3.png

اين شاخص بعنوان شاخص هواي مخرب شناخته ميشه و مختص مناطقي همچون شرق ايالات متحده ست كه مورد هجمه طوفان هاي سهمگين و تورنادو ست.

ungh6vkkh74z8eyoqj8.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا