• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
جهت حرکت...

6j9k4clsxiz0qwqenbm2.gif

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
گردباد اوكلاهما با شدت 4 در مقیاس فوجیتا (درجه بندی فوجیتا یا معیار F، از یک تا پنج است) بوده است.

mohammadsadat

کاربر ويژه
درود و سلام بر دوستان عزیزم:گل:
به دوستان تهرانی تبریک میگم امیدوارم بیشتر بباره
این اخبار مرگ و میر احساس عجیبی در من ایجاد میکنه، آمریکا سوریه عراق چین ...، طوفان بمب ترور بیماری، از طرفی واسه آدم عادی میشه که البته چیز خوبی نیست هر چند احساس ناراحتیش باقیه، از طرف دیگه آدم یاد مرگ خودش میفته فکر نمیکنم چیز جالبی باشه مردن

ماهان.

کاربر ويژه
با حاکمیت جریان‌های کم‌فشار، طی روزهای آینده هوای سردی بر منطقه‌ی اروپا حاکم خواهد بود.

نقشه تراز میانی استقرار ناوه سلول بسته رو در منطقه نشون می‌ده

18977719991226199664.png

سطح زمین

80509843212583932653.png

دمای روزهای آینده

09265426568737180867.png

بارش:

32443109011920113905.png

navid-mashhad

کاربر ويژه
بزرگی میگه :
از مرگ نمی هراسم
چون هنگامی که من هستم مرگ نیست . و هنگامی که مرگ آمد من نیستم

آخرین ویرایش:

aznavar

کاربر ويژه
با این 1.6 که امد بهار 100 میل رو رد کرد و با توجه به اینکه فرصت بارش تقریبا تموم شده بهار هم زیر نرمال شد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یک خبر خوب

مدل ECMWF همانطوریکه حدس میزدم بارشهای بسیار خوبی رو در اثر همگرایی بین بینالود و هزار مسجد برای روز پنجشنبه در مشهد در نظر گرفته.:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

اول از همه تبریک به دوستانی که در منطقه شون بارندگی داشتن، مخصوصا بروبچه های تهران:گل:

من خیلی ناراحت بودم که بارش تهران رو از دست میدم! ساعت 4 عصر به سمت اصفهان حرکت کردم، حدود 50 کیلومتر تهران بارش رگباری داشتیم که حدود 2 دقیقه بود و مشخص بود ابر در حال حرکت به سمت تهران هست، دما در قم به 33 درجه رسید! تا 30 کیلومتری اصفهان اصلا خبری نبود تا این که به شاهین شهر که رسیدیم هوا به شدت گرفته بود و رعد و برق ها از دور مشخص بودن!

خلاصه تا برسم به سپاهان شهر در جنوب اصفهان، در افق غربی رعد وبرق ها غوغا میکردن!

تا رسیدم به خونه رفتم به پشت بام و اون چیزی رو که 2 ماهی بود منتظرش بودم دیدم!!!:شاد2:

رعد وبرق بود که پشت سر هم به زمین میخورد و جلو میومد! وقتی رعد و برق به 3 کیلومتری محل استقرار من رسید برگشتم پائین و از حیاط رصد رو ادامه دادم، چیزی که دیدم واقعا غیر منتظره بود! صاعقه دقیقا در جلو منزل به فاصله کمتر از 500 متر به زمین برخورد کرد! بعد از مدت ها صدای انفجار رعد وبرق و شنیدم! نمیدونید چه حس خوبی داشت!
بعد هم بارش سنگین باران که نیم ساعتی طول کشید، من بین 3 تا 4 میلیمتر رو در نظر میگیرم.

خلاصه که جای همگی خالی:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یکی از فریمهای موثر روز پنجشنبه که مشخصا همرفت بینالود از شدت و قدرت بیشتری برخوردار خواهد بود:

lhlhcw431i60x0u9nqu.jpg

aznavar

کاربر ويژه
امروز حالم خوب نبود. هیچ چیز نمتونه جز عکاسی تو این مواقع آرومم کنه.قسمتی از ناراحتیامو باهتون ب اشتراک میزارم

506zy8t97fuii17s1ft.jpg

p3jtuqd1nd70lv7ku8k.jpg

hnwnj0hx7isx1s0waj4.jpg

5ngne8x2qxqo4jz8c1in.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر همه دوستان

اول از همه تبریک به دوستانی که در منطقه شون بارندگی داشتن، مخصوصا بروبچه های تهران:گل:

من خیلی ناراحت بودم که بارش تهران رو از دست میدم! ساعت 4 عصر به سمت اصفهان حرکت کردم، حدود 50 کیلومتر تهران بارش رگباری داشتیم که حدود 2 دقیقه بود و مشخص بود ابر در حال حرکت به سمت تهران هست، دما در قم به 33 درجه رسید! تا 30 کیلومتری اصفهان اصلا خبری نبود تا این که به شاهین شهر که رسیدیم هوا به شدت گرفته بود و رعد و برق ها از دور مشخص بودن!

خلاصه تا برسم به سپاهان شهر در جنوب اصفهان، در افق غربی رعد وبرق ها غوغا میکردن!

تا رسیدم به خونه رفتم به پشت بام و اون چیزی رو که 2 ماهی بود منتظرش بودم دیدم!!!:شاد2:

رعد وبرق بود که پشت سر هم به زمین میخورد و جلو میومد! وقتی رعد و برق به 3 کیلومتری محل استقرار من رسید برگشتم پائین و از حیاط رصد رو ادامه دادم، چیزی که دیدم واقعا غیر منتظره بود! صاعقه دقیقا در جلو منزل به فاصله کمتر از 500 متر به زمین برخورد کرد! بعد از مدت ها صدای انفجار رعد وبرق و شنیدم! نمیدونید چه حس خوبی داشت!
بعد هم بارش سنگین باران که نیم ساعتی طول کشید، من بین 3 تا 4 میلیمتر رو در نظر میگیرم.

خلاصه که جای همگی خالی:گل:

سلام بر آرش عزیز

به به!!عجب توصیف زیبا و دقیقی کردی آرش جان،یه لحظه فکر کردم که جای شما هستم!!!براووووووووو!!!:احترام:

mohamad$

کاربر ويژه
سجاد جان امضات چه قشنگه .

اینجام مجدد رگبار داره میزنه که البته شدتش زیاد نیست . با این بارشا سال ابی مهراباد در حد 162-163 باقی هست و اقدسیه تا حدود 365-370 رسیده .

فردا صبح 1 خرداد مجدد شاهد سفید پوش شدن ارتفاعات تهران خواهیم بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا