• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
فردا بارش ارديبهشت استان تهران رو محاسبه خواهم كرد و در موردش صحبت مي كنيم

بيشترين بارش استان تا 9 صبح امروز آبعلي با 4.3 ميلي متر بود

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
:گل:

وقتی خبر توفان سهمگین اوکلاهما رو از اخبار شنیدم کلی تعجب کردم.چون اساتید بهش کم لطفی کردن:خجالت2: شایدم من ندیده باشم

سجاد جان

من بر اساس وظيفه در حد توان هم در اين فروم و هم در وبلاگم در مورد ابر تورنادو اوكلاهما البته با تاخير اطلاع رساني كردم

راديو سوند هم گذاشتم مختصري در مورد سازو كار و چگونگي تورنادو هم امروز و هم روزهاي قبل مطالبي تقديم كرده بودم

راستي اينجا هم اكنون بارش بسيار شديد رگبار بارون رو داريم. خيلي شديد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aznavar

کاربر ويژه

سجاد جان

من بر اساس وظيفه در حد توان هم در اين فروم و هم در وبلاگم در مورد ابر تورنادو اوكلاهما البته با تاخير اطلاع رساني كردم

راديو سوند هم گذاشتم مختصري در مورد سازو كار و چگونگي تورنادو هم امروز و هم روزهاي قبل مطالبي تقديم كرده بودم

راستي اينجا هم اكنون بارش بسيار شديد رگبار بارون رو داريم. خيلي شديد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بله مهرداد جان
من از طرف خودم و تمام کسانی که ب واسطه من از این اطلاعات مفیدی که توی این انجمن در اختیار ما میزاری و بهرمند میشن ازت تشکر میکنم:توافق::احترام::گل:

mikadd

کاربر ويژه
بارندگی شدت زیادی داره گویا دیگه بغض نیست داره زازار گریه میکنه

mikadd

کاربر ويژه
- پریا! گشنه تونه؟
پریا! تشنه تونه؟
پریا! خسته شدین؟
مرغ پر شسه شدین؟
چیه این های های تون
گریه تون وای وای تون؟ "
پریا هیچی نگفتن، زار و زار گریه میكردن پریا
مث ابرای باهار گریه می كردن پریا

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
melight00.gif

Fooladi

کاربر ويژه
جناب فولادی عزیز سلام:گل:
شما اطلاع دارید که راهی واسه دیدن عکس های گوگل ارث هست یا نه؟

سلام
والله نمیدونم اصلا برا چی باید شیلتر بشه که حالا من اینجا بیام آموزش غیر قانونی بگذارم

از هر شیلتر گشاد کنی که استفاده می کنی آی پی و پورت اتصالش رو بده به برنامه P=R=O=X=I=F=I=E=R تا اون هم اینترنت آزاد رو پخش کنه بین همه برنامه هایی که به اینترنت وصل میشن یا فقط به بعضی از اونها.

pokerface

متخصص هواشناسی
نحوه درس خوندن مشهدی ها برای دستیاری: ایر که بلدوم. ایم که مهم نیس. ایم طولانیه نمیه. اووم که ایشالله نمیه. ایم که تقلب موکونوم. آخیش تموم رف!

rahsazan

کاربر ويژه
نحوه درس خوندن مشهدی ها برای دستیاری: ایر که بلدوم. ایم که مهم نیس. ایم طولانیه نمیه. اووم که ایشالله نمیه. ایم که تقلب موکونوم. آخیش تموم رف!
:غش2:
اگه بره دستیاری ایجوری موخونن، بره برد تخصصی پس چی جوری درس موخونن؟

prec9.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا