• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
راديو سوند تهران

4damnd4d1mvy3xqtd2dy.png

rahsazan

کاربر ويژه
سلام و صبح دوستان بخیر
به دوستان تهرانی و سایر دوستانی که در محل زندگیشون بارش داشتن تبریک میگم

امروز اول خرداده و خداروشکر هوا کماکان فروردینی است!
histGraphAll

راستی عباس چند وقته نیست، خبری ازش ندارین؟
@Abbath

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام
والله نمیدونم اصلا برا چی باید شیلتر بشه که حالا من اینجا بیام آموزش غیر قانونی بگذارم

از هر شیلتر گشاد کنی که استفاده می کنی آی پی و پورت اتصالش رو بده به برنامه P=R=O=X=I=F=I=E=R تا اون هم اینترنت آزاد رو پخش کنه بین همه برنامه هایی که به اینترنت وصل میشن یا فقط به بعضی از اونها.

صبح دوستان عزیز به خیر:گل:
جناب فولادی ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید، من زیاد وارد نیستم
اون برنامه رو دارم اما طرز استفادشو بلد نیستم یعنی قابلیت محدود کردن داره
من قبلنا هر وقت میخواستم برم با نرم افزار تونل میرفتم که خیلی قوی نبود و سرعت رو هم خیلی کم میکرد
میشه یه قند شکن خوب هم بهم معرفی کنید
البته تا چند روز پیش فقط دایال آپ داشتم که با اون قائدتاً نمیشد کاری کرد اما چند روزه یه مودم و یه خط ایرانسل دستم اومده که در حالت عادی سرعتش بدک نیست و میشه از قندشکن استفاده کرد

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
توضيح مختصر در ارتباط با راديو سوندامروز تهران

نمودار Skew T اول خرداد 2 ساعت 00Z مربوط به راديو سوند ايستگاه فرودگاه مهرآباد تهران را مشاهده مي نمايئد.

همانطور كه مشاهده مي كنيد، پايه ابر همرفتي يا LCL در تراز 700 ميلي بار واقع شده است. اين تراز به اين معني ست كه هواي سطحي جدا از علت صعود در اين تراز به نقطه شبنم خود رسيده و در نتيجه به درجه اشباع مي رسد، به عبارت ديگر در LCL ابر تشكيل مي گردد.FCL نيز كه از آن بعنوان سطح فرارفت آزاد ياد مي شود، در تراز نزديك به 550 ميلي بار واقع ست. اين تراز سطحي ست كه هوا پس از آن آزادانه به صعود خود ادامه خواهد داد تا زماني كه انرژي پتانسيل موجود در آن به دليل افت رطوبت جو اطراف كاهش بيابد.

TOC يا قله ابر، در تراز نزديك به 350 ميلي بار واقع ست. چنان كه گفته شد، در سطح LCL ابر تشكيل مي شود. اما اين ابر در سطوح بالاتر نيز ادامه خواهد يافت، زيرا فرارفت آزاد، حالت اشباع موجود را همچنان حفظ مي كند تا وقتي كه رطوبت جوي در اثر ارتفاع، كاهش يابد و انرژي لازم براي صعود آزاد تأمين نگردد. بنابراين تا جائي كه انرژي لازم موجود باشد، ابر وجود خواهد داشت و به محض عدم تأمين اين انرژي، قله ابر ظاهر خواهد شد و پس از آن، وارونگي هوا ايجاد شده و در نتيجه هوا خشك خواهد شد .

1zjbkxnzabidmwi8mbwn.png

شاخص هاي ترموديناميكي معيار بسيار خوبي براي شناسايي ميزان ناپايداري و همرفت در جو هستند.
شاخص Show يا شولتر بيانگر ميزان پايداري كلي هواست. مقدار اندازه گيري شده 1.66 - ست كه نشاندهنده احتمال وقوع
طوفان تندري مي باشد.

شاخص Lift يا بالاروي عدد 2.06 - را نشان ميدهد كه حاكي از
احتمال رگبارهاي باران مي باشد.

شاخص K
مقدار 34.70 را نشان ميدهد كه مقادير بيشتر از 25 درجه سلسيوس براي K نشان دهنده
رگبار و مقادير بيشتر از 30 درجه سلسيوس، نشان دهنده توفان تندري است.

شاخص TOTL يا مجموع مجموع ها، كه عدد 53.40 نشاندهنده
توفان تندري حتمي ست.

شاخص CAPE يا انرژي پتانسيل همرفتي در دسترس، اين شاخص حداكثر انرژي جنبشي ممكن بسته هواي ناپايدار را صرف نظر از اثر بخار آب و آب چگاليده شده در شناوري، نشان مي دهد. در محاسبه ان همچنين فرض شده است كه بسته بدون مخلوط شدن با محيط بالا مي رود و فورا با فشار محلي محيط منطبق مي شود.

بايد به ذكر 2 نكته توجه داشت:

1
- همانطور كه مشاهده مي شود چينش بادهاي ترازهاي بين 600 تا 300 ميلي بار به صورت جنوبي غربي و بالارونده ست كه نشاندهنده حركات صعودي جو در سطوح بين تراز هاي فوق الذكر ست.

2
- در تراز مياني جو حالت اشباع هوا ديده مي شود. اين اشباع بودن هوا در محيط CAPE اتفاق افتاده ست محيطي كه هوا به صورت آزادانه تا تراز قله ابر به صعود ادامه مي دهد در نتيجه شرايط براي رشد عمودي ابر و ايجاد كومونيمبوس هاي طوفان زا در تهران مهياست.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اخطاریه هواشناسی استان تهران (92/02/30)

بارش متناوب رگبار موقتی باران همراه با رعدوبرق

براساس بررسی و تحلیل نقشه های پیش بینی به اطلاع می رساند:

1- ازبعدازظهر امروز 92/02/30 طی روزهای سه شنبه و چهار شنبه برای استان تهران به تناوب رگبار موقتی باران همراه با وزش باد و رعد و برق و احتمالا" بارش تگرگ پیش بینی می گردد.

2- برای روز چهارشنبه این شرایط برای استان تهران از شدت بیشتری برخوردار است که می تواند سبب جاری شدن رواناب و آبگرفتگی معابر عمومی و خسارت به درختان گردد.

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
اقا من خرسندی خودم و از این بارش سنگینی که دیروز اومد اعلام میکنم / به هر حال 1 میلیمتر و 2 میلیمتر هم بارش سنگینی به حساب میاد

فکونم دوستان شهرستانی به ما میخندن . میایم 10 صفه تو فروم مینویسیم سیل و کولاک رعد و برق و توچال سفید شد و ... بعد امار در میاد 2 میل و یه میل .:خجالت2:

mohamad$

کاربر ويژه
بارش دیروز

سنندج 24
قزوین 17
همدان 15
زنجان 10
تهران 1:شاد2::توافق:

خب شکر خدا برای هر جایی که اخطاریه میدن محقق میشه الا تهران . بعد بگید من غر میزنم و فلان . امارها داره با ادم حرف میزنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا