• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
ببخشید شما یعنی استاد رشته هواشناسی هستید؟ اگه بله کدومش، فیزیک یا آب و هواشناسی انسانی؟

میشه لینک این عکس رو بدید؟ با تشکر

خير دوست عزيز، اين لطف مسئولان فروم است كه بواسطه اندك اطلاعاتي كه در مورد هواشناسي دارم اين عنوان كاربري را به من داده اند. رشته ام هم مرتبط هست.

اين هم لينك:
http://www.weatherphotos.co.za/photos/world_met7_big.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
و اما رادیو سوند مشهد.

بازهم به نظر من دارای خطا هست ولی نکته قابل توجه در اسکیوتی شاخص SWET هست که در فراوانی روزهایی که مشهد اخیرا رعد و برق و بارش داشته این شاخص بالای 100 بوده !!!! فقط همین:

2013052400.40745.skewt.gif

aznavar

کاربر ويژه
خوب ما که از چاله به چاه افتادیم فعلاً، چون اینجا از یزد خیلی گرمتره و به زودی خودشو نشون میده فکر کنم از شرجیای خوزستان رو هم دشت میکنه بعضی وقتها
تو یزد دیگه این موقع ها کار من نگاه کردن به آمار روزانه و دیدن آمار شهرهای خنک بود که حالمو خوب میکرد:خنده2:
شاید خنده دار باشه ولی همیشه نگرانم خط گرمای شدید از حد خاصی بالاتر نره، مثلاً تو استان لرستان اون 6 شهر نوار شمالی معمولاً موج های گرمای شدید نمیگیردشون اما وقتهایی که به اونجا هم نفوذ میکنه حالم خیلی گرفته میشه:خنده2:

در مورد شهر خرم آباد باید بگم روی مرز اقلیم سرد و گرم قرار گرفته.از این شهر 40 کیلمترکه به سمت شمال و شرق میری یخ میزنی و 40 کیلومتر که به سمت جنوب میری از گرما برشته میشی
میشه گفت اینجا آب و هوایی معتدل و متاسفانه طی سالهای اخیر گرایش به سمت گرم شدن داره

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
خیلی عجیبه که اصلا آماری برای مشهد منتشر نشده!!!!!!!!!!!!!!!

ايستگاه هواشناسي مشهد كلا قاطي كرده.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان مجموع بارش دیروز در ایستگاههای هاشمیه، اب و برق و راهسازان چقدر بوده دقیق چون میخوام تو وبلاگ هوای مشهد اطلاع رسانی کنم !!

کار هواشناسی رو هم ما باید بزنیم.

فکر کنم با کمک دوستان عزیز همشهریم باید بریم دنبال اخذ مجوز برای ایستگاه هواشناسی خصوصی و بودجه واسش بگیریمو ...........

با این وضع هواشناسی مشهد که کلا تعطیله ظاهرا!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب این نقشه ها هم شرایط بسیار خوبی رو نشون میدن و علاوه بر این رطوبت تراز 700 میلی بار مون هم بالای 80 درصد هست:

3kgmdt2ry52h5l80ym40.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
این ناوه‌ی سرگردان که روی اروپا مستقر شده، قراره یکی از بی‌سابقه‌ترین بارش‌های اینجا رو ببارونه!!!

prec4.png

ماه می تا الانش پربارش‌تر از نرمال بود و با بارشهای روزهای آینده خیلی از نرمال بالاتر می‌ره.

Capture3.JPG

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
نه!فکر کنم واقعا یه مشکلی دارم...ویندوزمو ریکاوری کردم یه چیزیش کم شده حتما!به جز فلش پلیر مرورگر...

خوب پس مشكلي وجود داره نمي دونم مشكل چيه

به نظر من هيستوري كروم رو هر از چند گاهي پاك كن تا فايل هاي موقتي حذف بشن مرورگر سبك بشه

navid-mashhad

کاربر ويژه
دوستان مجموع بارش دیروز در ایستگاههای هاشمیه، اب و برق و راهسازان چقدر بوده دقیق چون میخوام تو وبلاگ هوای مشهد اطلاع رسانی کنم !!

کار هواشناسی رو هم ما باید بزنیم.

فکر کنم با کمک دوستان عزیز همشهریم باید بریم دنبال اخذ مجوز برای ایستگاه هواشناسی خصوصی و بودجه واسش بگیریمو ...........

با این وضع هواشناسی مشهد که کلا تعطیله ظاهرا!!!!!!

هاشمیه 24 ساعت 19 میلی متر
فرودگاه هم اعلام شد 8 میلی متر

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

میلاد حضرت علی (ع) مبارک:گل:

میزان بارش تجمعی روز گذشته در شمال احمدآباد(راهسازان) 16 میلیمتر بوده است

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
نروژ از ساعت 6 به بعد بيش از 6 ميل واسه مشهد در نظر گرفته!البته پيش بيني بين ساعت 12 تا 6 بعد از ظهر امروز رو نداره كه احتمالن باز هم بارش خواهيم داشت!تا ديشب حتا اعتقاد به 0.1 ميل بارش هم نداشت

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
روز پدر و روز مرد رو به شما مردان بزرگ تبریک میگم:گل:
راستی کسی اینجا نداریم پدر باشه؟
حاج محسن عزیز اون پست رو از کجا پیدا کردی:خنده2:، همونوقت جواب دادی و با کمی خشانت گفتی مگه نوستراداموسم:خنده2:
اینجا دو روز اول خرداد و امروزم روز سوم به گفته اهالی خیلی خنکتر از حالت عادیه و میگن چنین چیزی رو به یاد ندارن، دیروز بیشینه 31 بود، البته در مورد اعداد و ارقام خبری ندارن، من با نگاه کردن به بیشترین بیشینه اردیبهشت های سالهای اخیر اینجا به این رسیدم که احتمالاً حالت عادی بیشینه در اوایل خرداد اینجا بین 36 تا 40 باشه
در ضمن اون بارش 200 م م باعث شد که اینجا دوباره تپه های اطراف شهر سبز بشن و این یکی رو میکن دیگه واقعاً بیسابقه بوده و میگن تپه های اطراف شهر دیگه از نیمه اردیبهشت به بعد کاملاً خشک میشدن
البته اینجا چون ارتفاعش 700 متره اینجوریه و همونطور که حامدزاگرس عزیز گفتن در منطقه شهر ایلام و اطرافش چون نیمه سردسیره تا اوایل خرداد سبزی ادامه پیدا میکرده همیشه

درود

من هم روز پدر رو تبريك مي گم

محمد جان تا اونجايي كه من اطلاع دارم امير محسن و حاج سيبري عزيز پدر هستن كه بهشون اين روز رو تبريك مي گم. :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا