• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

درود

من هم روز پدر رو تبريك مي گم

محمد جان تا اونجايي كه من اطلاع دارم امير محسن و حاج سيبري عزيز پدر هستن كه بهشون اين روز رو تبريك مي گم. :گل:

درود مهرداد جان

من هم ولادت حضرت علی و روز مرد و پدر رو خدمت همه شما و همه دوستان عزیزم تبریک عرض میکنم.:گل:

navid-mashhad

کاربر ويژه
منم روز پدر رو به همه پدر هایی که هستند و یا رفتند تبریک می گم
حالا موقعی که نوبت خانوماست هم روز زنه هم روزه مادر زن هم روز خواهر هم روز دختر هم روز د.......ت دختر:خجالت2:
اما موقعی که نوبت آقایونه تنها روز پدره

aznavar

کاربر ويژه
اون عکس قدیمی رو گذاشتم یاد یه چیزی افتادم. اواخر دهه 60 مث تو فیلما یه شکارچی بدنبال شکارش به طور اتفاقی وارد یه غار و با یکی از بزرگترین گنجینه های جهان روبرو میشه!!
90 در صد گنج داخل غارو به یغما بردن

http://lornewsagency.blogfa.com/post-109.aspx

navid-mashhad

کاربر ويژه
خدا رو شکر مشکل من تو فروم حل شده و می تونم از پسند و تشکر استفاده کنم و شکلک بزارم:mehdi:

ماهان.

کاربر ويژه
رسمن زمستون شده! دمای ساعت 9 صبح 6.1+ هستش و هوا ابریه و بارون خیلی لایتی هم می‌باره. احتمالن بیشینه امروز از 12 بالاتر نمی‌ره... انگار نه انگار سوم خرداده!!

متئوگرام دما و نقطه شبنم 5 روز گذشته

chart

ماهان.

کاربر ويژه
این اولان‌باتور هم داستانی داره واسه خودش

هفته‌ی آینده یه برفک در پیش داره!

meteogram.php

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد از بجنورد در مسیر نیشابور و در محدوده دیزباد اس ام اس داد که ابرهای کومولونیمبوس خفنی دیده میشه که در مسیر مشهد هست!!!!!

ولی بنظرم رشد ابر در اون منطقه منتهی به بارش در فریمان خواهد شد.

saeed hh

کاربر ويژه
زلزله‌ای به بزرگی ۴.۸ در مقیاس درونی زمین(ریشتر) بامداد جمعه حوالی اشكنان در استان فارس را لرزاند.

به گزارش ایرنا از مركز لرزه‌نگاری موسسه ژئوفیزیك دانشگاه تهران، این زمین لرزه در ساعت ۳ و ۱۴ دقیقه و ۵۶ ثانیه در عمق ۲۸ كیلومتری به وقوع پیوست.

موقعیت جغرافیایی این زمین لرزه ۲۷.۲۱ درجه عرض شمالی و ۵۳.۴۶ درجه طول شرقی (۱۵كیلومتری اشكنان) به ثبت رسیده است.

saeed hh

کاربر ويژه
دیروز داشتم از میدون فتح کوهای تهران رو به دقت نگاه میکردم (هوا کاملا بدون الودگیبودش) کوهای با عظمت تهران بداز رسیدن به کرج تموم میشه و بدش دیگه کوچولو میشه !!

در واقع اون کوهی که تو کرج هستش که دوتا قلمبه هم روش داره مرز بین کوهای بلند و کوچیک هستش وقتی هوای سرو ریزش میکنه او اون کوه به غرب راحت میاد پایین واسه همینه که کرج و قزوین و زنجان سردتر از تهران میشن ولی از اون کوه به بعد کوها یه دفعه سر به فلک میکشن و در واقع مثل دیواری مانع ریزش هوای سرد رو شهر تهران میشن!!

این روند تا شرق ادامه داره تا دوباره تو سمنان کوها ارتفاعشون کم میشه!!
ولی همین کوها باعث میشن تهران پربارش ترین نقطه تو البرز جنوبی بشه هم بارشو چند برابر میکنن هم جلوی سرما رو میگیرن در واقع تهران بداز شمال معتدل ترین هوای کشورو داره!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

امروز وبلاگ هوای مشهد رو بعد از مدتها و به امید خدا تا نیم ساعت دیگه آپدیت میکنم:خجالت2::گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
روز مرد رو به مردای عزیز این فروم و پدرهای مهربان تبریک می گم...
مهرداد هیستوریمو پاک کردم نقشه اومد ولب یه خاطر سرعت افتضاح پلی نمیشه!فکر کنم به این طریق اگر بذاری سرعت بالاتریو می طلبه درسته؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بنظر میرسه امروز در خراسان شرایط evaluated Convection داریم یعنی ابرهای ارتفاع پایین استراتونیمبوسی با نزدیک شدن ساعات بعدازظهر از سطح زمین به طبقات بالای جو صعود میکنند و شرایط وقوع طوفان تندری رو فراهم خواهند کرد.

فلش های آبی رنگ ابرهای کومولونیمبوس و فلش های قرمز رنگ ابرهای ارتفاع پایین پوششی:

z4p36a0llvalmk7r4pu.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نوید جان

قصد دارم ایستگاه باران سنجی شما رو در آپدیت جدید وبلاگ هوای مشهد معرفی کنم میشه دقیقا بگی کجای مشهد هستید و یا اگه اسم خاصی برای باران سنجینون مد نظر داریم لطف کنید و به من اطلاع بدید.:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا