• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
نوید جان

قصد دارم ایستگاه باران سنجی شما رو در آپدیت جدید وبلاگ هوای مشهد معرفی کنم میشه دقیقا بگی کجای مشهد هستید و یا اگه اسم خاصی برای باران سنجینون مد نظر داریم لطف کنید و به من اطلاع بدید.:گل:
بالاخره خشم امیر محسن دامن سازمانو گرفت...
جوانان بسیاری از کار بی کار میشن امیر جان نکن:خنده1:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام
روز مرد رو به مردای عزیز این فروم و پدرهای مهربان تبریک می گم...
مهرداد هیستوریمو پاک کردم نقشه اومد ولب یه خاطر سرعت افتضاح پلی نمیشه!فکر کنم به این طریق اگر بذاری سرعت بالاتریو می طلبه درسته؟

سلام علي جان

بله سرعت بيشتري مورد نياز هست به خاطر كمي بالاتر رفتن اندازه فايل، ولي خوب اين خودش به نظر من كار جديديه

من سعي مي كنم علاوه بر فرمت flv از فرمت هاي كم حجم تر ديگه اي استفاده كنم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بالاخره خشک امیر محسن دامن سازمانو گرفت...
جوانان بسیاری لز کار بی کار میشن امیر جان نکن:خنده1:

علی جان سلام

من کار بدی انجام نمیدم به خدا و قصد و نیتم خیره.

فقط میخوام که اونا بیشتر ترغیب به فعالیت بشن تا بتونند خدمت و اطلاع رسانی بهتری برای مردم داشته باشند.

فقط همین:خجالت2::گل:

rahsazan

کاربر ويژه
vkbmn045efdusg70d5k.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه

علی جان سلام

من کار بدی انجام نمیدم به خدا و قصد و نیتم خیره.

فقط میخوام که اونا بیشتر ترغیب به فعالیت بشن تا بتونند خدمت و اطلاع رسانی بهتری برای مردم داشته باشند.

فقط همین:خجالت2::گل:
سلام بر مهربان یار...
بر منکرش...اصلا کاش رییس سازمان بودی شما...با این پشتکار وزارت خونه میشد:خجالت2::گل:

navid-mashhad

کاربر ويژه
نوید جان

قصد دارم ایستگاه باران سنجی شما رو در آپدیت جدید وبلاگ هوای مشهد معرفی کنم میشه دقیقا بگی کجای مشهد هستید و یا اگه اسم خاصی برای باران سنجینون مد نظر داریم لطف کنید و به من اطلاع بدید.:گل:

خیابان هنرستان

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تحلیل وضعیت جوی اولین روزهای خرداد 92

تحلیل وضعیت جوی اولین روزهای خرداد 92

تاريخ : جمعه سوم خرداد 1392 | 1:18 بعد از ظهر | نویسنده : امیر محسن

سلام و عيد شما مبارك
بعد از يك دوره خشكي نسبتا طولاني ،چند روزي است رگبار و رعد و برقهاي بهاره هوايي باطراوت و دلپذير را در شمال شرق ايران سبب شده است.خدا رو شکر میکنیم که بارشهای بسیار خوبی در غالب نقاط نیمه شمالی خراسان رضوی و شهر مشهد رخ داده که به شرح ذیل میباشد: تهیه و تنظیم آمار از دوست بسیار خوبم محمد رضا عزیز
xq9sztv1txrtz9j4p4l.jpg

تصاویری از آسمان مشهد در روزهای اول و دوم خرداد از نگاه دوربین وبلاگ هوای مشهد:
توضیح : برای دیدن تصویر در اندازه واقعی و کیفیت بالا لطفا بر روی آن کلیک نمایید

ضمن تشکر از مهدی عزیز بابت تحلیل زیباشون در خصوص پدیده جوی این روزها، توجه شما رو به این تحلیل زیبا جلب میکنم:علت اين شرايط جوي عبور موجي كم دامنه از عرضهاي مياني جو و فراهم بودن ديگر پارامترها در لايه هاي مياني و پاييني جو است. شكل زير الگويي شماتيك از شرايط مساعد در لايه هاي مختلف اتمسفر براي رشد و توسعه طوفانهاي تندري(Thunderstorm) است.

pnlhh4gy33svkbps8ads.png

مطابق الگوي فوق موجي مورب در حال عبور از شمال شرق مي باشد. همراهي جت تراز بالا باعث تقويت و عميقتر شدن اين موج شده است.

از طرفي در تراز 700 ميلي بار در اين نقشه كه مربوط به صبح امروز هست فرارفت هواي سرد را در مجاورت شمال شرق ایران داريم كه تا ظهر و عصر به شمال شرق كشيده خواهد شد. در تراز 850 ميلي بار نيز فرارفت هواي گرم و مرطوب به چشم مي خورد. با فراهم بودن شرايط براي صعود هوا در لايه هاي مختلف، وجود رطوبت كافي در لايه هاي 700 و 850 شرايط مساعدي را براي توسعه طوفانهاي تندري فراهم كرده است.

از اين رو شرايط براي وقوع رگبار و رعدوبرق هاي بهاري كماكان در مشهد و ديگر مناطق شمال شرق ایران و شهر مشهد برای امروز بعدازظهر فراهم است.

ali.doosti

کاربر ويژه
مهرداد این خشک ترین جای زمین که دو میلیون ساله نباریده چطور پیش بینی بارش برف داره این هفته؟

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد این خشک ترین جای زمین که دو میلیون ساله نباریده چطور پیش بینی بارش برف داره این هفته؟

علي جان

پيش بيني اين سورس و محقق شدنش در واقعيت يكسو

از طرفي طبق اظهارات محققان در اين دره هاي خشك بادهايي با سرعت بيش از 300 كيلومتر در ساعت ميوزند و از دامنه به سمت دره رطوبت رو تخليه ميكنن و عملا هر گونه ريزش جوي اعم از برف و.. به اين دره ها نميرسه تصاوير گوگل مپ يا گوگل ارث از اين منطقه بسيار جالب و تعجب برانگيزه سطح كل قاره قطب جنوب پوشيده از يخ و برف هستند و تنها مساحت بسيار كوچكي شامل دره هاي عميق فاقد كوچكترين مقدار برف هستن

mohamad$

کاربر ويژه
پارک ملت شمال تهران . تاریخ عکس بهمن 88 !! هست راست و دروغش و نمیدونم از ویکیپدیا

800px-Melat_park_snow.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا