• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام!

امروز هوای آبان ماه رو در اردبیل تجربه کردم ...

هنوز اینجا شوفاژ ها روشن هستند و روزها نمیشه پنجره رو بیش از چند دقیقه باز گذاشت!

بیشینه امروز اردبیل : 18+

ماهان.

کاربر ويژه
جی‌اف‌اس در 7 روز آینده 65 میلیمتر بارش برامون پیش‌بینی کرده!!

prec4.png

Amir Masoud

کاربر ويژه
شمال تهران بهمن 83.ماشین مدفون در برف یه نیسان وانته دیگه خودتون حجم برفو حساب کنین

4rajnxe7p5diig9esu80.jpg

برف اون سال مخصوصا شمال تهران رویایی بود!

من اون موقع پیش دانشگاهی بودم تو شریعتی ، پل رومی در اون ایام زیاد میرفتم دربند ، دار اباد و طرفای نیاوران و و اقعا میتونم بگو تا حالا چنین حجم برفی ندیدم!

mohamad$

کاربر ويژه
میلاد جان حالا از خودتم عکس بزار D: البته اگه دوس داری :) اون جا کجای دیزین بود ؟ جاده مارپیچه ؟

mohamad$

کاربر ويژه
این دیزین هم نعمتیه واسه تهران . سه سوته از 40 درجه میریم 20 درجه . همون خنکیه جاده دیزین تو چله تابستون اندازه کلی جنگل میارزه

saeed hh

کاربر ويژه
کد خبر: ۱۵۱۲۸۸
۰۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۷

رئیس کمیسیون توسعه و عمران شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به آبنماهای بیرونی برج میلاد گفت: با توجه به گزارش رسیده عنوان شده است که هم اکنون آب در زیر برج میلاد نشت کرده است.

به گزارش فارس، حمزه شکیب رئیس کمیسیون توسعه و عمران شورای اسلامی شهر تهران در جریان پانصد و پنجاه و دومین جلسه شورا که صبح امروز با حضور سیزده نفر از اعضاء برگزار شد، اظهار داشت: باید ابتدا از شهرداری تهران به دلیل اجرای پروژه مهم و بزرگ بزرگراه امام علی(ع) قدردانی بکنم.

وی تصریح کرد: بزرگراه امام علی(ع) کار بی‌نظیری بود که شهرداری تهران توانست در این زمینه ورود و آن را به اتمام برساند.

رئیس کمیسیون توسعه عمران و شورای اسلامی شهر تهران در ادامه با اشاره به اینکه براساس گزارشات رسیده هم اکنون عنوان شده است که آب به زیر برج میلاد نشت کرده است، اظهار داشت: باید در این زمینه کمیته‌ای تشکیل و بررسی‌های لازم انجام گیرد.

وی از رئیس شورای اسلامی شهر تهران خواست تا افرادی نیز از شورا در این کمیته حضور و بررسی‌های لازم را انجام دهند. چرا که نگهداری برج میلاد بسیار ویژه و خاص است.

در ادامه جلسه مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران با پیشنهاد شکیب موافقت کرد و گفت: این کار فنی است و باید سازوکار آن در کمیسیون عمران تعیین و ما نیز در کمیته فنی پیگیری خواهیم کرد.

در ادامه جلسه حمزه شکیب رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه ارتفاع برج میلاد قابل توجه است و اگر آب زیر آن نشت کند.

mohamad$

کاربر ويژه
حالا خوبه گاز نشت نکرده . آب و گاز با هم واکنش میدادن بمب هیدروژنی تولید میشد تحریم ها افزایش پیدا میکرد

saeed hh

کاربر ويژه
حالا خوبه گاز نشت نکرده . آب و گاز با هم واکنش میدادن بمب هیدروژنی تولید میشد تحریم ها افزایش پیدا میکرد

اگه هنوز نشت میکنه پس باید طبقه گقته تو یه هشدار بزنن که کسی اونجا نگ ... و گرنه برج میره رو هوا:خنده2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امشب یکی از پرسنل شرکت با ماشین که به سمت درگز میرفت اومد کلات واسه همین من از تونل رفتم اون طرف دیواره و گفتم تا فرصت هست عکس بگیرم .

هر چند خیلی حول بودم ولی 3 تا عکس گرفتم و بد نشد:

cyzepx6cugjj0jauex.jpg

z1mdwah4nx4tf83tcs8.jpg

7ei48y36haym6bw5v9.jpg

navid-mashhad

کاربر ويژه
تونل ورودی کلات هم تونل وحشتیه برای خودش و جزء عجایب هفت گانه
عرض کم ( هر 100 متر یکم پهن تره ماشین ها باچراغ به هم علامت می دن تا در نقاط مورد نظر به هم برسن )
از سفقشم آب می چکه
جداره تونل هم سنگ یا موزاییک نشده و مثل غار می مونه

navid-mashhad

کاربر ويژه
تو عکس هم دیواره سنگی داخل تونل معلومه
امیر جان برای عرض کم تونل فکری نشده ؟ هنوز هم فقط یه ماشین میتونه رد بشه ؟

saeed hh

کاربر ويژه
تونل ورودی کلات هم تونل وحشتیه برای خودش و جزء عجایب هفت گانه
عرض کم ( هر 100 متر یکم پهن تره ماشین ها باچراغ به هم علامت می دن تا در نقاط مورد نظر به هم برسن )
از سفقشم آب می چکه
جداره تونل هم سنگ یا موزاییک نشده و مثل غار می مونه
تونل توحید تهران که نوساز هستش از سقفش اب میچکه دیواراش همش رسوب بسته نگاه کنی انگار 100 سال پیش ساختن تازه نصف جت فناشم از کار افتاده ترافیک بشه انگار طناب دار دور گردنت انداختن از نظر استحکامم اونچنان که توی تی وی میگن خوب نیستش یکی از استادای عمران میگفتش!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نوید جان تونل ورودی شهر کلات عرض کمی داره و از اون تونل هاست که قدمت زیادی داره و همانطوریکه شما گفتید فقط مش بندی داره. متاسفانه برای عرض کم تونلش فکر نشده ولی همانطوریکه میدونید با توجه با طول نسبتا زیادش حدود 3 تا 4 تا پارکینگ اضطراری داره و البته اون تابلوی حق تقدم هم خودش گویاست و فلش سیاه رنگ حق تقدم با ماشین مقایل هست و فلش قرمز رنگ هم باید منتظر بشه تا ماشین رو به رو کاملا عبور کنه و بعد اگه ماشینی از مقابل نبود میتونه دنده رو چاق کنه و به ادامه مسیر بپردازه.

navid-mashhad

کاربر ويژه
تونل توحید تهران که نوساز هستش از سقفش اب میچکه دیواراش همش رسوب بسته نگاه کنی انگار 100 سال پیش ساختن تازه نصف جت فناشم از کار افتاده ترافیک بشه انگار طناب دار دور گردنت انداختن از نظر استحکامم اونچنان که توی تی وی میگن خوب نیستش یکی از استادای عمران میگفتش!!

اون تونلی که اگه اشتباه نکنم تو بزرگراه چمرانه . همون که تهش میخوره به برج میلاد:خنده2: اسمش چیه
من نزدیک بود خفه بشم داخلش

saeed hh

کاربر ويژه
اون تونلی که اگه اشتباه نکنم تو بزرگراه چمرانه . همون که تهش میخوره به برج میلاد:خنده2: اسمش چیه
من نزدیک بود خفه بشم داخلش

اره چمرانو به نواب وصل میکنه از خوده میدون حق شناس ترافیک میشه تا تا نرسیده به نزدیکای برج ادم فشار قبرو تو ماشین اونجا احساس میکنه خدا نکنه تو ترافیک اونجا گیر کنی من دیدم مردم ماشینارو ول میکنن پیاده از اونجا فرار کنن وحشتناکه من که اصلا دوست ندارم موقع زلزله اونجا باشم از شاهکارای قالیبافه:سکوت:

navid-mashhad

کاربر ويژه
نوید جان تونل ورودی شهر کلات عرض کمی داره و از اون تونل هاست که قدمت زیادی داره و همانطوریکه شما گفتید فقط مش بندی داره. متاسفانه برای عرض کم تونلش فکر نشده ولی همانطوریکه میدونید با توجه با طول نسبتا زیادش حدود 3 تا 4 تا پارکینگ اضطراری داره و البته اون تابلوی حق تقدم هم خودش گویاست و فلش سیاه رنگ حق تقدم با ماشین مقایل هست و فلش قرمز رنگ هم باید منتظر بشه تا ماشین رو به رو کاملا عبور کنه و بعد اگه ماشینی از مقابل نبود میتونه دنده رو چاق کنه و به ادامه مسیر بپردازه.

امیر جان اونجا هم نزدیک مشهده و قاعده اینه

قانون حق تقدم: اول نیسان آبی مِره،بعد مو،بعد هرکی تِنست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا