Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
نوید جان
حق تقدم اول با نیسان آبیه:خنده2:
نوید جان
امشب یکی از پرسنل شرکت با ماشین که به سمت درگز میرفت اومد کلات واسه همین من از تونل رفتم اون طرف دیواره و گفتم تا فرصت هست عکس بگیرم .
هر چند خیلی حول بودم ولی 3 تا عکس گرفتم و بد نشد:
سلام بر امیرمحسن
میگم این تونل کلات بیشتر به تونل انحراف آب سد شبیه!
عرضش هم که 3.5 متره و از عرض یک خط استاندارد عبور، 15 سانتیمتر کمتره! ولی خوب ترافیکی هم نداره اونقدر
سلام بر امیرمحسن
میگم این تونل کلات بیشتر به تونل انحراف آب سد شبیه!
عرضش هم که 3.5 متره و از عرض یک خط استاندارد عبور، 15 سانتیمتر کمتره! ولی خوب ترافیکی هم نداره اونقدر
معمولا باید کنارگذر برای خودروهای سنگین داشته باشه خصوصا این تونل که خیلی باریکه ولی خوب شاید اونم نساختنمحمد رضا جان برای ماشین فکر نکنم راه باشه کنار گذز خر رو ( مال رو ) دار
Thursday30 May | Friday31 May | Saturday01 June | Sunday02 June | Monday03 June | Tuesday04 June | Wednesday05 June | Thursday06 June | Friday07 June |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
31° | 26° | 26° | 27° | 28° | 29° | 31° | 30° | 30° |
0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0.1 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
دوستان شب بخیر:گل:
کم کم داره بوی تابستون میاد
:قلیون:
دفای فعلی اردبیل: 9
اینجا بوی مخلوط زمستان و بهار میاد :قلیون:[
سلام بر امیرمسعود عزیز:گل::احترام:
خیلی مخلصیم قربان:احترام::احترام:
خوش به حالت امیرمسعود جان:ناراحت:،بجنورد که حسابی گرم شده!!:ناراحت:بشدت از گرما و هوای صاف و آفتابی بدم میاد!!22درجه ست دما!!:ناراحت::سکوت:
یکی به تابستون اردبیل حسودیم میشه؛یکی هم به زمستون قوچان!!!واقعا خیلی خوش شانسید شما و محسن عزیز:احترام::گل: