• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه

سلام به اوس محمد عزیز و گلم:گل:

خیلی لطف داری برادر عزیزم شرمنده می کنی من رو

درسته واقعا اینجا بهشته جات خیلی خیلی خالیه ، باید دوستان اینجا باشن تا بفهمن من چی میگن.... همین امروز با وجود اینکه بارشی هم رخ نداد اما بر تن من و همه کاپشن بود و اصلا بدون شوفاز نمیشه روز رو سر کرد و شب خوابید!

میدونی محمد جان منم خیلی به این مرام و معرفتت حسودیم میشه:خجالت2:

همین که اینجا همه بچه های گل و با احساس دور هم جمعیم زمستان برای هممون سرد و یخی و تابستان کوتاه و خنک میشه:گل:

خواهش میکنم امیرمسعود جان،دوستان و شما به جای ما،سرمای اردبیل رو در تابستان تجربه کردم!!واقعا نمیشه بدون بخاری و شوفاژ زندگی کرد!!{زمانی که سرد میشه}

ای بابا امیرجان ما رو شرمنده نکن تو رو خدا:خجالت2::خجالت2:،بخدا داریم درس پس میدیم خدمت شما بزرگواران:احترام::خجالت2:

بقول امیرمحسن جان{Exactly!!!}،کاملا با حرفت موافقم:دوست::دوست::توافق:،سال های گذشته خیلی بهم سخت و دیر میگذشت ولی از زمانی که با شما و دوستان عزیز و در کل فروم آشنا شدم؛زندگی خیلی سریع و به خوبی داره میگذره{از ته قلبم دارم میگم}و از این بابت خیلی خوش حال و خوش بختم

Amir Masoud

کاربر ويژه
خواهش میکنم امیرمسعود جان،دوستان و شما به جای ما،سرمای اردبیل رو در تابستان تجربه کردم!!واقعا نمیشه بدون بخاری و شوفاژ زندگی کرد!!{زمانی که سرد میشه}

ای بابا امیرجان ما رو شرمنده نکن تو رو خدا:خجالت2::خجالت2:،بخدا داریم درس پس میدیم خدمت شما بزرگواران:احترام::خجالت2:

بقول امیرمحسن جان{Exactly!!!}،کاملا با حرفت موافقم:دوست::دوست::توافق:،سال های گذشته خیلی بهم سخت و دیر میگذشت ولی از زمانی که با شما و دوستان عزیز و در کل فروم آشنا شدم؛زندگی خیلی سریع و به خوبی داره میگذره{از ته قلبم دارم میگم}و از این بابت خیلی خوش حال و خوش بختم

تو خودت پسر خیلی گل و با اخلاقی هستی و این باعث میشه همه ما خیلی بهت ارادت و دوست داشته باشیم عزیزم:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه

تو خودت پسر خیلی گل و با اخلاقی هستی و این باعث میشه همه ما خیلی بهت ارادت و دوست داشته باشیم عزیزم:گل:

اصلا پستات آدمو ضربه فنی میکنه به مولا!!!نظر لطفته امیرمسعود جان،نمیدونم چی بگم!!فقط بدون خیلی عزیزی امیرجان{حداقل واسه من،مطمئنن بقیه دوستان هم مثل من هستنو همچین نظری دارن}

خب امیرجان و دوستان عزیزی که تا حالا هستین و نرفتین بخوابین!!!فردا امتحان سختی دارمو هیچی نخوندم!!واسم دعا کنید که بتونم 6صبح بیدار شم!!!:زبون:

شب خوش،در پناه حق،یا علی مدد:گل:

Amir Masoud

کاربر ويژه
اصلا پستات آدمو ضربه فنی میکنه به مولا!!!نظر لطفته امیرمسعود جان،نمیدونم چی بگم!!فقط بدون خیلی عزیزی امیرجان{حداقل واسه من،مطمئنن بقیه دوستان هم مثل من هستنو همچین نظری دارن}

خب امیرجان و دوستان عزیزی که تا حالا هستین و نرفتین بخوابین!!!فردا امتحان سختی دارمو هیچی نخوندم!!واسم دعا کنید که بتونم 6صبح بیدار شم!!!:زبون:

شب خوش،در پناه حق،یا علی مدد:گل:

شبت بخیر قلندر سر افراز...

به امید پیروزی و بهروزی ، منم قراره فردا صبح تو دانشگاه از دانشجوهام امتحان بگیرم ... منم ارادت دارم و شب بخیر میگم به تو گل پسر...

ان شا الله موفق باشی عزیز دل:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه

شبت بخیر قلندر سر افراز...

به امید پیروزی و بهروزی ، منم قراره فردا صبح تو دانشگاه از دانشجوهام امتحان بگیرم ... منم ارادت دارم و شب بخیر میگم به تو گل پسر...

ان شا الله موفق باشی عزیز دل:گل:

امیرمسعودجان تو رو خدا با دانشجوهات راه بیا!!سوالات آسون بده و بذار راحت تقلب کنن:زبون:،شما این کارو بکن تا شاید خدا بخاطر حرف من یه مراقب باحال نصیبمون کنه و ....!!!البته خوش بحال دانشجوهای شما،حیف که ما سعادت اینو نداریم که دانشجو شما بشیم:ناراحت:،باز هم سپاس:گل:

دیگه شب خوش:گل:

Amir Masoud

کاربر ويژه
امیرمسعودجان تو رو خدا با دانشجوهات راه بیا!!سوالات آسون بده و بذار راحت تقلب کنن:زبون:،شما این کارو بکن تا شاید خدا بخاطر حرف من یه مراقب باحال نصیبمون کنه و ....!!!البته خوش بحال دانشجوهای شما،حیف که ما سعادت اینو نداریم که دانشجو شما بشیم:ناراحت:،باز هم سپاس:گل:

دیگه شب خوش:گل:
:خنده2::خجالت2:

قربون این دل پاک و قلب مهربونت...

چشم رو چشم :aminkhan:

دیگه خیلی لطف داری و عرق منو در آوردی ، همچین اش دهن سوزی نیستیم...

مواظب خودت باش

شب خوش

محمد بجنورد

کاربر ويژه

:خنده2::خجالت2:

قربون این دل پاک و قلب مهربونت...

چشم رو چشم :aminkhan:

دیگه خیلی لطف داری و عرق منو در آوردی ، همچین اش دهن سوزی نیستیم...

مواظب خودت باش

شب خوش

نمیخواستم پست بذارم ولی دیدم بی احترامیه،چشمت بی بلا استاد،اختیار دارین قربان،شما سَرور ما هستید،شما هم همین طور.پیشاپیش اگه پستی میدید و من جواب ندادم؛از شما عذر خواهی میکنم،چون بلافاصله پس از ارسال این پست شارژ لبتاب تموم میشه.خدانگهدار:احترام:

Amir Masoud

کاربر ويژه
نمیخواستم پست بذارم ولی دیدم بی احترامیه،چشمت بی بلا استاد،اختیار دارین قربان،شما سَرور ما هستید،شما هم همین طور.پیشاپیش اگه پستی میدید و من جواب ندادم؛از شما عذر خواهی میکنم،چون بلافاصله پس از ارسال این پست شارژ لبتاب تموم میشه.خدانگهدار:احترام:

فقط می تونم بگم گلی ، گل:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
jm0t2bzc7nh0qeb3j561.jpg

این عکس رو از سایت عکس رضوی برداشتم، نمیدونم مربوط به چه تاریخی میشه اما در حرم مطهر رضوی(ع) عکسبرداری شده

ShowPicture.aspx

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیزم:گل:
صبح خوب و پرانرژیتون بخیر:گل:
دیشب هر کاری کردم نتونستم پست بذارم :خنده2: امیدوارم بعد از انتخابات برگرده سر حالت اولش
نمیدونم کسی از شما برنامه امروز ویتامین ث رو که در مورد سه نفر مبتلا به ام اس بود دید یا نه، فوق عالی بود، عجیب روحیه و انرژی
غیرقابل وصفی گرفتم، هر کی ندیده خیلی حیف شده
این محمد و امیرمسعود که من هردوشونو ندیده دوست دارم عجیب دیشب همدیگه رو مرام کش کردن:خنده2: حیرت ناک شدم:خنده2:

mohammadsadat

کاربر ويژه
خلاصه از اون روزهاست که عدد آووگادرو جلو انرژی و روحیه ام کم میاره:خنده2:
اینجا دیروز متاسفانه گرد و خاک هم به گرماش اضافه شد و کلی اذیت شدم چشمام میسوخت فهمیدم چی میکشن، البته دما کمی پایین اومد

mohammadsadat

کاربر ويژه
من آخرش نفهمیدم این دماها که نروژ میزنه دقیقاً چیه
مثلاً میزنه بازه 13-19، دما 30 درجه ، نه بیشینه این بازه ست، نه کمینه، نه میانگین این بازه، نه دمای ساعت وسط بازه
مهرداد عزیز انیمیشن دما رو نگاه کردم، تبریک میگم و دستت درد نکنه:گل:، اما واسه دما خیلی کلیه، مثلاً واسه اون دو آیتم قبلش این جور نقشه های کلی خوب و راهگشاست چون اصلاً ماهیتشون اینطوره، مثل همون پیشروی جنب حاره که حالت نرمالشو در روزهای مختلف سال میذاری و خیلی جالبه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیزم:گل:
صبح خوب و پرانرژیتون بخیر:گل:
این محمد و امیرمسعود که من هردوشونو ندیده دوست دارم عجیب دیشب همدیگه رو مرام کش کردن:خنده2: حیرت ناک شدم:خنده2:

سلام و صبح بخیر میگم خدمت تمامی دوستان عزیز:گل:

:خنده2::خنده2:ارادت محمدجان،منم شما رو دوست دارم عزیز،شرمنده،از شما و دوستان عزیز بخاطر دادن پست های نامربوط عذرخواهی میکنم،قول میدم دیگه تکرار نشه،ولی خداشاهده لذت بردم از پست بازی با ایشون:زبون:،از نظر ادبی و معرفتی فوق العاده قوی هستن ایشون{امیرمسعود عزیز}،در هر صورت باز هم معذرت میخوام

امروز روز نسبتا گرمیه،ولی چیزی که خیلی برام عجیبه هجوم ابرهای سیستم شمالی{کم ارتفاع}از سمت غرب به بجنورده!!!علتش هم فکر کنم ریزش هوای سرده.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خب دوستان عزیز

در حال عزیمت به مشهد مقدس هستم،در حرم رضوی نایب الزیاره شما دوستان عزیز خواهم بود{البته بغیر از دوستان مشهدی!!!}

روز خوش،یا علی مدد:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
اطلاعيه شماره 9 - اداره کل هواشناسی خراسان رضوی

اطلاعيه شماره 9 مورخه 8/3/1392نقشه ها و مدل هاي هواشناسي بيانگرتأثير سامانه كم فشار برروي استان خراسان رضوي از فردا (پنج شنبه9/3/92) تا اوایل هفته آتی
می باشد كه پيامد پيش بيني شده براي آن افزايش شدت وزش باد در سطح استان مي باشد.
· طی این مدت ، در پاره ای نقاط استان وزش باد نسبتاً شديد پيش بيني مي گردد(بويژه نواحی غربی و جنوبی استان). · احتمال وقوع خسارت با توجه به افزايش سرعت وزش باد در برخي مناطق استان دور از انتظار نيست.

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استان (مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی) 8/3/92
بررسي نقشه هاوتصاويرماهواره های هواشناسي:
بر اساس آخرین نقشه ها ومدلهای هواشناسی طی 72 ساعت اینده آسمان استان غالبا صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار همراه با افزایش نسبی دما پیش بینی می شود.بر اين اساس:
پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
چهارشنبه 8/3/92
پنجشنبه 9/3/92
جمعه 10/3/92
نواحی شمالی
صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد و در برخی نقاط غبار آلودصاف تا کمی ابری و در برخی نقاط گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و خاک
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابر
نواحی مرکزی
صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد و در برخی نقاط غبار آلودصاف تا کمی ابری و در برخی نقاط گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و خاک
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابر
نواحی جنوبی
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد
شهرستان
مشهد

صاف تا قسمتی ابری همراه با غبارصبحگاهی و گاهی با وزش بادصاف تا کمی ابری و در بعضی ساعات با وزش باد نسبتا شدید و گرد و خاکصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر افزایش ابر
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
16
35
17
34
18
33

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذشته: در24 ساعت گذشته فریمان با حداقل دمای 8 درجه سانتیگراد خنکترین و سرخس با حداکثردمای 38 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند. طی همین مدت حداقل و حداکثردمای مشهد 16و 33 درجه سانتیگراد بوده است . طی 24 ساعت گذشته ازایستگاههاي هواشناسی بارندگي گزارش نشده است.پیش بین مسئول : مرتضی اثمری رییس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

مطابق با نقشه های صبح امروز ظاهرا بارشهایی قرار هست در روزهای یکشنبه- دوشنبه - سه شنبه هفته آینده در بخشهایی از خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی رخ بده.

تا اینجا امیدواری زیادی وجود داره که بارشهای رگباری بهمراه رعد و برق درساعات بعداز ظهر و اوایل شب یکشنبه در حدفاصل قوچان و مشهد رخ بده و اینبار قدرت همرفت در کوههای شمالی قوچان از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود که به احتمال زیاد این شرایط در نواحی غرب شهر مشهد نیز از درجه وقوع بیشتری برخودار خواهد بود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Heidi Cullen Looks at Climate, Extremes on Face the Nation
  • Published: May 28th, 2013

repostus_bttn_shrt_embed.png

Don't Have Flash? Watch this video on your iPad or iPhone here

Heidi Cullen, chief climatologist for Climate Central, appeared on CBS' "Face the Nation" on Sunday to discuss the scientific evidence linking some recent extreme weather events to manmade global warming. She was part of a panel that also featured Marshall Shepherd, president of the American Meteorological Society; Jeffrey Kluger, science editor for Time Magazine; and WFOR's chief meteorologist David Bernard. Cullen said the science linking tornadoes, such as the EF-5 twister that struck Moore, Okla., on May., 20, is unclear, but more confidence exists about how global warming is affecting the odds of severe heat waves, rainstorms, and wildfires.
"And so right now I'd say that the jury is still out as to how global warming will affect tornadoes, which of those two variables will win out," Cullen said. "But when it comes to things like heat waves, when it comes to things like heavy rainstorms, drought, wildfires, we know that the atmosphere is on steroids, if you will. So basically we know that we'd have to deal with weather-related risks. We live in a country that has always seen extreme weather. We're basically moving in a direction where we're going to see more and more of certain of these extremes."

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا