• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
اراک جان مسیراش اینه . اون شاهنشین هست که شما گفتی و فکونم از امامزاده داوود باید رفت . من نرفتم

اگرم قبلا داشته الان دیگه یخچالی اصلا نیست . یعنی برفا تا مرداد و شهریور دیگه دیگه تموم میشه تا برف بعدی

saeed hh

کاربر ويژه
:خنده2:خب نفری یکی دو قل هم با خودتون بیارین
سعید hh هم بگین بیاد
گروهی حالش بیشتره

نوید از شوخی گذشته مسیر دربند تهران سخترین مسیر کوهنوردی کشور یا حتی خاور میانه هستش چون صخره ای هستش انگار داری سنگنوردی میکنی وافعا به بدن فشار زیادی میاد کار هرکسی نیستش گاهی جاهاش از وسط این مسیر لعنتی اب هم جاری میشه که بد جور لیز بازار میشه هر ان احتمال داره بری ته دره ولی کلا تنها حالش ازادیش هستش کلا از میدون ونک به بالا انگار کشور عوض میشه پلیسا مهربون میشن گشت ارشاد نمیبینی ووو!!

mohamad$

کاربر ويژه
اره سعید درست میگه سخت ترین مسیر همین دربند هست . و قسمت اصلیش هم دربند تا شیر پلا هست که تو کل کوهای تهران فکونم سخت ترینه . الان طناب کشی کردن وگرنه احتمال سقوط خیلی زیاده . مسیر ولنجک سوسولی هست

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
نوید از شوخی گذشته مسیر دربند تهران سخترین مسیر کوهنوردی کشور یا حتی خاور میانه هستش چون صخره ای هستش انگار داری سنگنوردی میکنی وافعا به بدن فشار زیادی میاد کار هرکسی نیستش گاهی جاهاش از وسط این مسیر لعنتی اب هم جاری میشه که بد جور لیز بازار میشه هر ان احتمال داره بری ته دره ولی کلا تنها حالش ازادیش هستش کلا از میدون ونک به بالا انگار کشور عوض میشه پلیسا مهربون میشن گشت ارشاد نمیبینی ووو!!

من آخرين باري كه به ارتفاعات دربند رفتم سال 75 بود تو مرداد ماه اون بالا از دهنم بخار خارج ميشه البته كنار يه آبشار براي نهار اتراق كرده بوديم.

mohamad$

کاربر ويژه
من و مهرداد اونسری تا اونجایی که خط های سبز و آبی به هم ملحق میشن بالا رفتیم . D:

saeed hh

کاربر ويژه
اره سعید درست میگه سخت ترین مسیر همین دربند هست . و قسمت اصلیش هم دربند تا شیر پلا هست که تو کل کوهای تهران فکونم سخت ترینه . الان طناب کشی کردن وگرنه احتمال سقوط خیلی زیاده . مسیر ولنجک سوسولی هست

من که سه چهارسالی هستش نرفتم کلا دو دفعه رفتم هر دفعه گفتم من دیگه غلط بکنم برم دربند اون پایین ماییناشم بدرد ما نمیخوره سفره خونه ها و رستورانا واسه اقازادها و پولداراست ولی یه بار کولکچال رو تو برف رفتم بالا تا زیر شیکمم تو برف بودم تازه خیلی هم بالا نرفته بودم بدش برگشتم پایین!!

arak

New member
اراک جان مسیراش اینه . اون شاهنشین هست که شما گفتی و فکونم از امامزاده داوود باید رفت . من نرفتم

اگرم قبلا داشته الان دیگه یخچالی اصلا نیست . یعنی برفا تا مرداد و شهریور دیگه دیگه تموم میشه تا برف بعدی

آره خوب الان که معلومه یخچال نداره توی عکس قبلی ام که گذاشته بودم خبری از یخچال نبود ولی اون مسیر رسوبات مطمئنا توسط یخچال درست شده شبیهش تو کوههای مرتفع مثه علم کوه دیده میشه.
منم عاشق کوهنوردی ام ولی تو این مدت که تهرانم متاسفانه قسمت نشده کوههای تهرانو برم.موفق باشی:گل:

arak

New member
Tochal-Winter-Climbing_10.jpg
چرا www.damavand.de مگه دماوند ماله آلمانه،لامصبا بد از مولوی و ابن سینا میخوان دماوندم ازمون بگیرن.:خنده2:

mohamad$

کاربر ويژه
تله کابین به نظر من فقط واسه این خوبه که برای برگشت از قله باهاش برگردی پایین چون زانو های ادم داغون میشه . وگرنه حاقل دیگه برای من زیاد جذابیتی نداره . دفعات اول چرا خیلی جذاب بود ولی الان تکراری شده . البته خب بایدم گرون باشه . خیلی طولانیه کلی تعمیرات میخواد . باز همین هم خدا رو شکر که هست

navid-mashhad

کاربر ويژه

حالا شما از راه سوسولی برین اگه راه های جوادی خطرناکه

:خنده2:
از این جا تا به توچال خیلی راهه زلفای یاروم بی نظیره
همه کوه و کمر سنگ و سوخاله زلفای یاروم بی نظیره
رفیقان جمع شوید سنگ را بچینید زلفای یاروم بی نظیر
محمد رفته و چشموم به راهه زلفای یاروم بی نظیره

aria_tehran

کاربر ويژه
فکر نمیکنی هزینش واسه یه دانشجو زیاد باشه !

اریا قیمت دستت هستش با 100 تومن میشه سرو تهشو هم اوردش؟

درسته هزینش زیاده ولی خب دیگه چیکار میشه کرد؟!
فکر نکنم!
اگه هزینه ماشین و شیکم و تله رو با هم جمع ببندیم نزدیک 100 تومن میشه البته برای دو نفر به قول خودت!

آخرین ویرایش:

saeed hh

کاربر ويژه
واقعا خطرناکه!!!
از پایین نگاه کنین خشکل تره!!

موقعی که من می رفتم طناب نداشتش تازه از تو عکس سختی و خطرش معلوم نیستش از مسیر این عکس خطرناک ترم داره یه ذره دو ذرهم نیستش که حداقل چند ساعت همین مسیرو باید بکوب بری بالا تازه تو این انچنان ابی جریان نداره وسط سنگا!!

البته اکثر مردم یه ذره میرن بالا وبر میگردن خیلی کم از اون مسیر اولیه بالاتر میرن ولی مسیرای دیگه خیلی اسون تره این مسیر دربند واقعا از همه لحاط باجاهای دیگه فرق دره و عجیب هسش!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا