• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه
راستی دوستان امریکا تحریم گوشی موبایل و قطعات سخت افزاری و نرم افزاری و ال سی دی و دوربین های دیجیتال روکلا از این دسترو لغو کردش چند ماه اینده بهترین فرصت واسه خرید هستش از دست ندیدش!!

aria_tehran

کاربر ويژه
ایستگاه 5 توچال-زمستون 2013
fduesq4nm68jfrj6a6g.jpg

شب بخیر:بای:

aznavar

کاربر ويژه
میبنم که بحث کوه و کوهنوردی داغ شده از این فرصت استفاده میکنم و یکی از عکسایی رو که از ارتفاعات آلپ گرفتم به اشتراک میزارم:خنده2:

koxs5ulg127fvrt7vvq.jpg

arak

New member
این دو تا عکسم باشه بعنوان حسن ختام بحث کوه.
این دو عکس مربوط میشه به روستاهای حصار و نظم آباد اراک که من اونجا ها زیاد برا کوه نوردی میرم.
روستای حصار که در پایین کوه 3300 متری راسوند قرار گرفته که تا اواخر تیر معمولا چندتا لکه برف داره.
mrwnvqodxulp0af3ff.jpg

اینم مربوط میشه به نظم آباد که جفت شهر اراکه.
7xqv1vyhf6vdphqdww9f.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

من همینک از کنار سواحل زیبای دریای مازندران یا همون کاسپین در خدمت تون هستم . اومدم یک سلام عرض کنم و بگم جای همگی اینجا خالی هوا خیلی مطبوعه و نسیم خنک و فرح بخشی از سمت دریا در حال وزیدن به ساحله و من از داخل کافی شاپ در فضای باز متل مون دارم این پست رو میزنم و دو تا عکس هم میذارم اولی از محدوه مینودشت هست و دومی که همین الان هم گرفتمش ساحل فریدونکنار رو نشون میده.

باز در اولین فرصتی که دست بده در خدمت تون خواهم بود.

6sclv7bw0q6x4skyknl8.jpg

xxyxs5olc7nfdfev7erg.jpg

يه ذره از اون دنياي رنگي و گرافيك arabian weather برامون اينجا بزار تا از كسلي دربيام ماشاالله كنجكاوي و مكشوفات تو زبان زد هست

بالاخره اين كسلي از تبعات پر بند 584 دكامتر هست.

سلام مهرداد جان...
شما لطف داری برادر من...
:گل:
به هر حال فصل خشک سال هست و طبیعی است که استقبال نشه...

navid-mashhad

کاربر ويژه
سلام دوستان

من همینک از کنار سواحل زیبای دریای مازندران یا همون کاسپین در خدمت تون هستم . اومدم یک سلام عرض کنم و بگم جای همگی اینجا خالی هوا خیلی مطبوعه و نسیم خنک و فرح بخشی از سمت دریا در حال وزیدن به ساحله و من از داخل کافی شاپ در فضای باز متل مون دارم این پست رو میزنم و دو تا عکس هم میذارم اولی از محدوه مینودشت هست و دومی که همین الان هم گرفتمش ساحل فریدونکنار رو نشون میده.

باز در اولین فرصتی که دست بده در خدمت تون خواهم بود.

6sclv7bw0q6x4skyknl8.jpg

xxyxs5olc7nfdfev7erg.jpg

چه بی سر و صدا رفتین
خوش بگذره:بای:

سلامی مجدد...

خوب هدر انجمن بلاخره با کمی ویرایش درست شد...

گوشه سمت راست و سمت چپ هم آرم سازمان هواشناسی و انجمن خودمون رو قرار دادم...

58483936425195819297.gif

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
طي 3 روز آينده در نوار شمالي كشور از شمال غرب به سمت سواحل درياي خزر دامنه هاي البرز و شمال شرق كشور در ساعات بعد از ظهر رشد ابر رگبار و رعد و برق پراكنده پيش بيني مشه

همچنين طي همين مدت در جنوب شرق كشور براي نوار ساحلي استان سيستان و بلوچستان و تا حدي هرمزگان به سبب نفوذ زبانه هاي توده هواي موسمي در ساعاتي با رشد موقتي ابر و رگبار هاي پراكنده نيز دور از انتظار نخواهد بود.

برفی

کاربر ويژه
سلام بچه ها یه گوشی سامسونگ S3850قبل عید خریدیم اما یک هفته هم دستمون نبودالان به جای انتن دهی یه دایره قرمز با یه خط وسطش اومده پیش هر کی بردم نتونسته درست کنه میشه شما راهنمایی کنید.یعنی انتن نداره.زنگ میزنی رو گوشی میگه در دسترس نیست.یا میگه خاموش است

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام بچه ها یه گوشی سامسونگ S3850قبل عید خریدیم اما یک هفته هم دستمون نبودالان به جای انتن دهی یه دایره قرمز با یه خط وسطش اومده پیش هر کی بردم نتونسته درست کنه میشه شما راهنمایی کنید.یعنی انتن نداره.زنگ میزنی رو گوشی میگه در دسترس نیست.یا میگه خاموش است

made in china

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا