• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
جمعه آينده 6 ژوئن:

e4e1gz3m92230q0vlz2.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
جمعه آينده 6 ژوئن:

e4e1gz3m92230q0vlz2.jpg

درود بر همه دوستان

امروز توسنتم بعد از یک هفته آنلاین بشم! متاسفانه فروم با وایمکس به هیچ عنوان باز نمیشه! من عملا صبح تا عصر نمیتونم آنلاین بشم، شبها هم باید کنار خانواده بود:خجالت2:

مهرداد جان با این الگو باید بگیم که تابستان گرم ایران عملا داره شروع میشه، غیر نوار بسیار باریکی در شمال غرب، عملا کل کشور زیر نفوذ جنب حاره ای قرار خواهد گرفت و افزایش شدید دما خواهیم داشت.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
محمد جان دستت درد نکنه واقعا زیباست، من شدیدیا وسوسه شدم برم بالا، هفته پیش رو که تهران نیستم، امید به خدا 2 هفته دیگه هرجور شده میرم بالا، اون هم 5 شنبه که شلوغ نباشه، اطلاع دارید 5 شنبه شروع کار تله کابین چه ساعتی هست و تا چه ساعتی کار میکنه؟

این هم تصویر باند فروسرخ از منطقه ما، به سیکلون خاکی روی عراق دقت کنید!
4r0n98ijhdigq4zg0h4.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
خواهش میکنم ارش جان . شروع کار فکونم 8 باشه اخرشم بسته به شرایط هست ولی معمولا تا ساعت 2:30 عصر از ایستگاه 7 میارن پایین ملت و . ایستگاه 7 رسیدم که بیایم پایین با تله کابین یارو گفت ایهالناس خرابه برید خونتون D: گفت معلوم نیست درس بشه . ولی با دعای ملت غیور یهو درست شد وگرنه شب رو باید تو دمای زیر صفر توچال سپری میکردیم 2 ساعت تو 3750 متری علاف شدیم

برگشتنی صف کوهنوردا و بقیه مردم شلوغ بود ( ایستگاه 5 ) به دو تا اسکی باز گفتم حاجی ما هم بچپون تو خودتون زود بیایم پایین اونم رخصت داد و به جای اینکه 2 ساعت تو صف واسیم 1 دقیقه واسادیم . امروز هم اسکی میکردن .

mohamad$

کاربر ويژه
قله های سرکچال سمت راست عکس / کلون بستک چپ ترین قله / آزاد کوه پشت این کوها / که از روی توچال گرفته شده
ارتفاعشون بین 4100 تا 4300 هست

متاسفانه هوا غبار داشت دماوند اصلا مشخص نبود و خیلی قله های دیگه . شمشک و دربندسر تقریبا در مرکز عکس دیده میشن که به دلیل وجود اون رشته کوه عظیم در شمالشون بارش خوبی دارند

mohamad$

کاربر ويژه
هوا هم بالای 3900 متر خیلی سرد بود باد شدید و استخوان بترکانی میامد . فکونم دمای ظهر حدود 0 بود

arashz

مدیر بخش هواشناسی
مرسی محمد جان، پس یک جوری تنظیم میکنم که 8 برم بالا تا 1-2 گشتی بزنیم و برف بازی کنیم، فکر کنم تا 2 هفته دیگه امکان اسکی نیست.

خدا کنه اون زمان غبار نباشه، پارسال هم که من رفتم بالا غبار بود و فقط تا آزاد کوه رو میشد دید، دماوند رو هم ندیدیم.

mohamad$

کاربر ويژه
قله شاهنشین با 3850 متر . دامنه شمالیش

حالا سمت تهرانش و با این مقایسه کنید . تفاوت دامنه رو به افتاب و پشت به افتاب کاملا مشخصه

arashz

مدیر بخش هواشناسی
روز چهارشنبه به بعد فریزینگ لول میره بالای 5000 متری (منطقه البرز).

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

امروز توسنتم بعد از یک هفته آنلاین بشم! متاسفانه فروم با وایمکس به هیچ عنوان باز نمیشه! من عملا صبح تا عصر نمیتونم آنلاین بشم، شبها هم باید کنار خانواده بود:خجالت2:

مهرداد جان با این الگو باید بگیم که تابستان گرم ایران عملا داره شروع میشه، غیر نوار بسیار باریکی در شمال غرب، عملا کل کشور زیر نفوذ جنب حاره ای قرار خواهد گرفت و افزایش شدید دما خواهیم داشت.

درود بر آرش عزيز

بله آرش جان حق با شماست پر فشار جنب حاره اي از همين ابتداي هفته پيشرو به صورت تدريجا پيشروي خواهد كرد بطوري كه در انتهاي هفته به غير از شهرهاي شمالي در منطقه آذربايجان ها بقيه نقاط به طور كامل در استيلاي واچرخند جنب حاره اي قرار ميگيره كه پيامد آن برقراري شرايط كاملا پايدار به همراه روند افزايش دماست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا