navid-mashhad
کاربر ويژه
محسن رضایی اهل مسجد سلیمان هست
خب دیگه بیشتر اهالی مسجد سلیمان از طوایف بختیاری هستند پس اصالتا عشایری باید باشه
البته اطلاعات علی و ایرج عزیز بیشتره
محسن رضایی اهل مسجد سلیمان هست
سوالت چیه نوید جان؟خب دیگه بیشتر اهالی مسجد سلیمان از طوایف بختیاری هستند پس اصالتا عشایری باید باشه
البته اطلاعات علی و ایرج عزیز بیشتره
سوالت چیه نوید جان؟
خوزستان به سه قسمت عمده تقسیم میشه...
عرب که از شوش به پایین هستن که البته عرب خالص فقط در شهری مثل شادگانه ولی مثلا بالای شوش دیگه اصلا عرب نیست!
لر و بختیاری که بختیاری ها شمال شرق و شرق مثل باغملک ایذه و مسجد سلیمانن که در اصل اقوام کوچ نشین و روستایین که هنوز هم بین چهار محال و خوزستان کوچ دارند و شهری مثل اندیمشک در شمال غرب که لر و از نژاد لرهای لرستانن.
دو شهر دزفول و شوشتر هم از لحاظ زبانی نژاد دیگه ای رو تشکیل می دن که به صورت باستانی در این شهر ها بودند.
محسن رضایی هم اهل مسجد سلیمانه و بختیاری.
بابا خودش گفته بود تو ایل و عشایر به دنیا اومده تو تلویزیون . حالا من که نمیگم بده . درود بر عشایر
حکومت پهلوی با عشایر مخالف بود...
حکومت پهلوی با عشایر مخالف بود...
محمد ما از چه نژادی هستیم!خیلی تلاش کردم بفهمم!نه لریم نه عرب نه هیچی...سلام بر دوستان عزیزم:گل:
یعنی به معنی واقعی کلمه زیر خاک دفن شدیم، فکر کنم جزو شدیدترین ها باشیم، عجب غلطی کردم سراغ سرزمین اجدادیم اومدم:خنده2:
آقا بحث اقوام و تاریخ و از اینجور چیزا خوراک خودمه، هر کی هر چی میخواد بپرسه، اطلاعات مجانیه مجانی:خنده2:
سلام محمد عزیزسلام علی جون، کابوها پاشون به آبشار بیشه هم رسیده:خنده2:
آبادان گفتی هوا صاف شده؟ اینجا که خیلی افتضاحه
محمد ما از چه نژادی هستیم!خیلی تلاش کردم بفهمم!نه لریم نه عرب نه هیچی...
میگن زمان ساسانیان رومی ها اینجا بودن (دزفول) تو ویکی پدیا هم چیزی نیست!خبر داری:خجالت2:
علی عزیزم، مردمان دزفول شوشتر بهبهان رامهرمز و اهواز قدیم مثل بقیه مردمان جنوبغرب ایران حاصل امتزاج اقوام آریایی با ساکنین قدیم فلات ایران( عیلامی ها و...) هستند و زبانشون باقی مانده پارسی میانه(پهلوی ساسانی) هست. در اواخر ساسانی عده ای از رومی های اسیر شده در دزفول و اهواز قدیم(هرمزد اردشیر) جای میگیرن(بر خلاف تصور بعضی که همه دزفولیا رو رومی میدونن). تاثیر این حضور در زیبایی و رنگ پوست بعضی دزفولی ها دیده میشه و بعد از اومدن اعراب عده ای از اعراب هم در این مردمان داخل شده اند(مثل خاندان انصاری که حتماً اسمشونو شنیدی)، در سده های اخیر عده ای از ترکان ایل بزرگ افشار هم در دزفول ساکن شده اند.
نواحی غربی و جنوب غربی مشهد رعد و برق مشاهده میشود
به شکوفه ها، به بارانمن میرم بیرون
اگه بارون بگیره میخام خیس بشم