• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aznavar

کاربر ويژه
درود دوستان
دیروز بد جور گردو خاک شده بود.بطوری که.. خودتون خورشیدو ببینید

qjh7v275c8arkr38xh6.jpg

o7xmct9yzfv2ljneqps.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دي سال 86 در اوايل موج سرما يك روز صبح به دليل كاري كه توي دانشگاه (شهر ري) بايد انجام ميدادم از خونه رفتم بيرون. محله ما به لحاظ موقعيت تجاري جز مناطق پر تردد هست اما اون روز پرنده اي هم پر نميزد خيلي عجيب بود هم تعداد مردم توي پياده روها و هم تردد ماشين ها بسيار كم بود اون هم در اوج روز !!!!! باد بسيار شديد و سرد پوست رو ميسوزوند

وقتي رسيدم داشنگاه ديدم شهر ري از تهران هم بدتر تمام سردر دانشگاه قندل هاي بزرگ ايجاد شده بود و سرما بسير سوزاناك تر از شهر تهران بود يادم مياد از شدت سرما كريستال هاي يخ اطراف بيني و گوشه چشمام ايجاد ميشد. به دليل پوشش برف سرماي شديد از زمين به صورت آدم ميخورد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

باد كه ميومد چون برف خشك بود با وزش باد روي سطح معابر مثل گرد و خاك مي چرخيد و به اين طرف و اونطرف ميرفت.

آخرین ویرایش:

rahsazan

کاربر ويژه
دي سال 86 در اوايل موج سرما يك روز صبح به دليل كاري كه توي دانشگاه (شهر ري) بايد انجام ميدادم از خونه رفتم بيرون. محله ما به لحاظ موقعيت تجاري جز مناطق پر تردد هست اما اون روز پرنده اي هم پر نميزد خيلي عجيب بود هم تعداد مردم توي پياده روها و هم تردد ماشين ها بسيار كم بود اون هم در اوج روز !!!!! باد بسيار شديد و سرد پوست رو ميسوزوند

وقتي رسيدم داشنگاه ديدم شهر ري از تهران هم بدتر تمام سردر دانشگاه قندل هاي بزرگ ايجاد شده بود و سرما بسير سوزاناك تر از شهر تهران بود يادم مياد از شدت سرما كريستال هاي يخ اطراف بيني و گوشه چشمام ايجاد ميشد. به دليل پوشش برف سرماي شديد از زمين به صورت آدم ميخورد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

باد كه ميومد چون برف خشك بود با وزش باد روي سطح معابر مثل گرد و خاك مي چرخيد و به اين طرف و اونطرف ميرفت.

یادش بخیر...
این عکس رو صبح 17 دی 86 گرفتم ساعت حدود 6:45 (عکس تکراری)
سوت و کور بودن خیابون و برف و...
برای دیدن عکس بزرگ لینک نقشه رو قرار میدم
http://maps.google.com/maps?ll=36.3...01334,0.001725&t=m&z=19&lci=com.panoramio.all

7332540.jpg

amir551

کاربر ويژه
دوستان درود:گل:
اساتید یه توده ابر کاملا شیک و مجلسی داره به ما نزدیک میشه الان:فرار:
جریانش چیه؟

سیبری

کاربر ويژه
سلام بر عارفان

چه خبر از جدول بارش استان:سوت:

اون جدول تا قوچان در صدرش نباشه از درجه اعتبار ساقطه!
البته اینم بگم قوچان یه مقدار دچار بی انگیزه گی شده ، قهرمانیهای پیاپی و اختلاف فاحشش با رقیبان توی استان ، مثل بازی کردن بایرن مویخ تو لیگ برتر ایرانه!:خنده2:

سیبری

کاربر ويژه
وقتی همرفت زنده است یعنی قوچان زنده است ، وقتی قوچان زنده است یعنی من زنده ام ، وقتی من زنده ام یعنی فروم زنده است!:تعجب2::خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا