• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
به شکوفه ها، به باران
برسان سلام مارا :خجالت2:

1mr8hw7e3wprrdkzmjsw.gif

سلامتو به trc رسوندم

navid-mashhad

کاربر ويژه
این کار پهلوی رو در حد پرستش دوست دارم
برای همیشه ایران رو از ملوک الطوایفی و دعواهای قومی و قبیله ای و فرهنگ عقب مانده و نظام مضحک سلسله مراتبی عشایری راحت کرد
اگه این سیاست اجرا نمیشد الان داخل کشور ما هم همانند عراق و پاکستان مثل سگ و گربه به هم می پریدیم !
بذر دموکراسی هرگز در نظامات قبیله ای رشد نخواهد کرد

سلام حاجی !! کم پیدایین؟
آره به نظر منم اگه کشور میخواست همچنان تو همون وضعیت باشه که زور و قدرت در میان طوایف باشه بستر اصلاحاتی مثل اموزش پرورش راه و راه اهن و مکانیزه شدن تدریجی به وجود نمی اومد
حاجی چرا قوچانی ها ارادت خاصی به اون پدر و پسر پ ه ل و ی دارن :خنده2:

سیبری

کاربر ويژه
سلام حاجی !! کم پیدایین؟
آره به نظر منم اگه کشور میخواست همچنان تو همون وضعیت باشه که زور و قدرت در میان طوایف باشه بستر اصلاحاتی مثل اموزش پرورش راه و راه اهن و مکانیزه شدن تدریجی به وجود نمی اومد
حاجی چرا قوچانی ها ارادت خاصی به اون پدر و پسر پ ه ل و ی دارن :خنده2:
خوب دوطرفه بود دادا
ممدرضا هم قوچانیها رو دوست داشت
یه سابقه تاریخی وجود داره
سال 55 که سیل بزرگ قوچان قسمت جنوبی و شرقی شهر رو خراب کرد به فاصله 1 سال شهرکی برای سیلزده ها ساخته شد که خود ممدضا اون و افتتاح کرد

navid-mashhad

کاربر ويژه
خوب دوطرفه بود دادا
ممدرضا هم قوچانیها رو دوست داشت
یه سابقه تاریخی وجود داره
سال 55 که سیل بزرگ قوچان قسمت جنوبی و شرقی شهر رو خراب کرد به فاصله 1 سال شهرکی برای سیلزده ها ساخته شد که خود ممدضا اون و افتتاح کرد

فکر کنم اگه نیروهای انقلابی وارد عمل نمی شدن هنوز مجسمش پایین نیومده بود تو قوچان:خنده2:
کلا مردمان متفاوتی هستین دمتون گرم:گل:

سیبری

کاربر ويژه
البته خشونت و کشتاری که رضاخان برای اجرای سیاست اسکان اجباری عشایر خصوصا در حق عشایر قشقایی انجام داد اصلا قابل تایید نیست

mohamad$

کاربر ويژه
یاد سال های دور بخیر برف کوهای شمرون به مهر میکشید اونم تو دامنه جنوبی . هی ...:-(

اروپا هر سال سردتر ایران گرمتر

mohamad$

کاربر ويژه
جمعه که رفتم توچال حاج محسن دو تا همشهریتون اومده بودن . لهجشون و نمیفهمیدم . از اونجا یه شبه کوبیدن تا تهران شبشم باس برمیگشتن

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
سلام دوستان

این امتاحانات دیگه روز و شب نزاشته برام.به خاطر همینه کم سعادتم نمیام اینجا.

هوا دیگه گرم شده و بیشتر از نصف روز کولر روشن می کنم.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استان تاریخ: 13/03/1392 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
بررسي نقشه ها و تصاوير ماهواره های هواشناسي:
بر اساس آخرین نقشه ها ومدلهای هواشناسی طی ساعات آینده با استقرار سامانه ناپایدار جوی در سطح استان بویژه نیمه شمالی افزایش ابرناکی ،رگبار پراکنده باران گاهی توام با رعد و برق و وزش باد نسبتا شدید با احتمال بارش تگرگ پیش بینی می شود. از فردا با کاهش ناپایداریها آسمان استان غالبا صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد و گرد و غبار همراه با افزایش نسبی دما پیش بینی می شود.بر اين اساس:
پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
دوشنبه 13/03/1392
سه شنبه 14/03/1392
چهارشنبه 15/03/1392
نواحی شمالی
کمی تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر و در برخی نقاط با رگبار و رعد و برق پراکندهصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابر و احتمال رگبار پراکندهصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابر
نواحی مرکزی
کمی تا قسمتی ابری و در برخی نقاط خصوصا در نواحی شرقی گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر و در برخی نقاط با رگبار و رعد و برق پراکندهصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابر و احتمال رگبار پراکندهصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابر
نواحی جنوبی
صاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط خصوصا در نواحی شرقی گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گرد و خاک ، در بعدازظهر در برخی نقاط رشد و افزایش ابر و با احتمال رگبار و رعد و برق خفیف و پراکنده بارانصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابرصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابر
شهرستان
مشهد
کمی تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر و در عصر و شب با احتمال رگبار و رعد و برق پراکندهصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر افزایش ابر با احتمال رگبار و رعدوبرق خفیف و پراکندهصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر افزایش ابر
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
18
33
19
35
20
36

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته: در 24 ساعت گذشته فریمان با حداقل دمای 12 درجه سانتیگراد خنک ترین و سرخس با حداکثر دمای 39 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد 18 و 34 درجه سانتیگراد بوده است .در24 ساعت گذشته بیشترین بارندگی از ایستگاه هواشناسی خواف و به مقدار 6/2 میلیمترگزارش شده استپیش بین مسئول : مرتضی اثمری رئیس اداره پیش بینی: یحیی قاینی پور

rahsazan

کاربر ويژه
درود

از محمد رضا عزيز تشكر مي كنم قابل دونست ويدئو زيبا از برف مشهد رو برام ارسال كرد با كمال ميل ويدئوش رو با اسم خودش توي وبلاگ به نمايش گذاشتم:

http://havayetehran.blogfa.com/post/1498

سلام مهرداد جان
اختیار داری مهرداد جان، باعث افتخاره
دیشب یه نرم افزار برا تبدیل فرمت و کاهش حجم فایل ویدئو گرفتم، وقت نشد ویدئوی رعد و برق رو ویرایش کنم، انشالله اونم درست کردم ارسال میکنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا