بیم آن داشتم که این اختلاف میان فرزندان خراسان بزرگ جدایی افکند و رقیبان ( بچه های تهران ، زاگرس ، شمال غرب) را بر ما دلیر سازد و شمالشرق عزیز را خوار و حقیر سازند:خنده2:
بیم آن داشتم که این اختلاف میان فرزندان خراسان بزرگ جدایی افکند و رقیبان ( بچه های تهران ، زاگرس ، شمال غرب) را بر ما دلیر سازد و شمالشرق عزیز را خوار و حقیر سازند:خنده2:
سلام
بارونسنجی وزارت نیرو برای فشم 699 میل زده ولی خب شاید تو میگون ایستگاهش باشه چون فرمونداری رودبار قصران تو میگون هست . کلا به نظرم از اوشان تا میگون بارش سالانه بین 600 تا 700 متغیره . فشم هم وسطشون هست . جالبه که شمشک هم 700 هست
رودک از اوشان پایینتره سالانش 570 هست و شمال شهر لواسون حدود 480~500
قله توچالو واقعیتش نمیتونم بگم چون یسری وقتا که تهران بارش خیلی شدیدی هم رخ میده ممکنه اون بالا از ابر ها بیرون باشه . از ارتفاع 3000 به بالا دیگه فکر نمیکنم بارش سالانه زیاد تغییر کنه . قله توچال شاید 800 تا 1000 باشه
من که اصلا در مورد خراسان صحبتی نکردم محسن جان . من فقط در مورد هزار مسجد فکر میکنم خیلی نقاطش بارش سالانشون بالای 500 باشه با توجه به عکسایی که امیر محسن گذاشتن
من که اصلا در مورد خراسان صحبتی نکردم محسن جان . من فقط در مورد هزار مسجد فکر میکنم خیلی نقاطش بارش سالانشون بالای 500 باشه با توجه به عکسایی که امیر محسن گذاشتن
آخه خودت یه لحظه جدی شدی محسن جان، ما هم وسوسه شدیم که وقت ماهیگیری از آب گلآلوده:خنده2:
درود بر داداش محمد عزیز:دوست:
راستی اون 2 تا قوچانی چجور آدمایی بودن؟! شبیه کلینت ایستوود چهره خشن و مردونه داشتن یا سوسول و مامانی بودن؟
همون حدود 500 بالا پایین قابل قبول هستش ولی دیگه 700 - 800 یه حرفه احساسی هستش !!
يك سرچ کوچولو تو ويكي پديا بزن سعيد جان ميفهمي رقم بارش 800 ميل احساسي نيست!
محسن از بچگی هرموقع بحث از قوچان بین تهرانی ها میشد یه جمله میگفتن سنگ از سرما میترکه(بدون شوخی)
چی بگم من بی طرفم ولی فکر نکنم تو کل البرز جنوبی به جز دوسه جا اونم تو مرکزش به خاطر ارتفاع زیادش بالای 700 تا باشه حتی کوهرنگم بعضی اوقات به سختی به 800 میرسه !!
چی بگم من بی طرفم ولی فکر نکنم تو کل البرز جنوبی به جز دوسه جا اونم تو مرکزش به خاطر ارتفاع زیادش بالای 700 تا باشه حتی کوهرنگم بعضی اوقات به سختی به 800 میرسه !!