• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
بیم آن داشتم که این اختلاف میان فرزندان خراسان بزرگ جدایی افکند و رقیبان ( بچه های تهران ، زاگرس ، شمال غرب) را بر ما دلیر سازد و شمالشرق عزیز را خوار و حقیر سازند:خنده2:

mohammadsadat

کاربر ويژه
امروز اینجا از گرد و خاک کاسته شده و الان خیلی رقیق شده
امروز یه لحظه تو زیر نویس شبکه خبر، خبری دیدم اما بعدش هر چی سایت های خبری رو گشتم چیزی پیدا نکردم
خبر این بود که قراره دستگاههایی واسه مهار گرد و غبار تا 70 درصد، در مرزها قرار داده بشه:تعجب2: واقعاً همچین دستگاههایی وجود داره؟!!

navid-mashhad

کاربر ويژه
بیم آن داشتم که این اختلاف میان فرزندان خراسان بزرگ جدایی افکند و رقیبان ( بچه های تهران ، زاگرس ، شمال غرب) را بر ما دلیر سازد و شمالشرق عزیز را خوار و حقیر سازند:خنده2:

همانا دشمنان قسم خورده سرزمین خورشید این خیال خام را به گور می برند
:خنده2:
از کویر نهبندان تا سبزه زار جرگلان در مقابل دشمن قد برافراشته

mohamad$

کاربر ويژه

من که اصلا در مورد خراسان صحبتی نکردم محسن جان . من فقط در مورد هزار مسجد فکر میکنم خیلی نقاطش بارش سالانشون بالای 500 باشه با توجه به عکسایی که امیر محسن گذاشتن

saeed hh

کاربر ويژه
سلام
بارونسنجی وزارت نیرو برای فشم 699 میل زده ولی خب شاید تو میگون ایستگاهش باشه چون فرمونداری رودبار قصران تو میگون هست . کلا به نظرم از اوشان تا میگون بارش سالانه بین 600 تا 700 متغیره . فشم هم وسطشون هست . جالبه که شمشک هم 700 هست

رودک از اوشان پایینتره سالانش 570 هست و شمال شهر لواسون حدود 480~500

قله توچالو واقعیتش نمیتونم بگم چون یسری وقتا که تهران بارش خیلی شدیدی هم رخ میده ممکنه اون بالا از ابر ها بیرون باشه . از ارتفاع 3000 به بالا دیگه فکر نمیکنم بارش سالانه زیاد تغییر کنه . قله توچال شاید 800 تا 1000 باشه

محمد مشکل تهران واسه برف این هستش که از کرج به اینور همون کوه معروف سرما نمیتونه عبور کنه چون از اون کوه به غرب اصلا کوهی وجود نداره خیلی کوچیک هستن و تازه از اول اون کوه به سمت شرق کوها چنان سر به فلک میکشن که ادم برای دیدنشون گردن درد میگیره ولی بارش تهران خیلی خوبه اگه سرما همراهی کنه تهران از هر نصف موجی یه 20 سانت برف میتونه بگیره البته بحث گرمایش شهری که جای خودشو داره!!

mohammadsadat

کاربر ويژه

آخه خودت یه لحظه جدی شدی محسن جان، ما هم وسوسه شدیم که وقت ماهیگیری از آب گل‌آلوده:خنده2:

saeed hh

کاربر ويژه
من که اصلا در مورد خراسان صحبتی نکردم محسن جان . من فقط در مورد هزار مسجد فکر میکنم خیلی نقاطش بارش سالانشون بالای 500 باشه با توجه به عکسایی که امیر محسن گذاشتن

همون حدود 500 بالا پایین قابل قبول هستش ولی دیگه 700 - 800 یه حرفه احساسی هستش !!

سیبری

کاربر ويژه

درود بر داداش محمد عزیز:دوست:
راستی اون 2 تا قوچانی چجور آدمایی بودن؟! شبیه کلینت ایستوود چهره خشن و مردونه داشتن یا سوسول و مامانی بودن؟

saeed hh

کاربر ويژه
درود بر داداش محمد عزیز:دوست:
راستی اون 2 تا قوچانی چجور آدمایی بودن؟! شبیه کلینت ایستوود چهره خشن و مردونه داشتن یا سوسول و مامانی بودن؟

محسن از بچگی هرموقع بحث از قوچان بین تهرانی ها میشد یه جمله میگفتن سنگ از سرما میترکه(بدون شوخی)

mohammadsadat

کاربر ويژه
یزد این روزا هوا به سرعت رو به گرمی و خشکی میره و شرایط واسه برنزه شدن مهیا میشه
البته این روزا وقت خوردن زردآلوهای خوشمزه ییلاقات یزد مثل تفت و علی آباده، میوه های یزد واقعاً خوشمزه هستن و خیلیا فکر میکنن یزد یه کویر بی برکته
هر کی از اقوام میومد یزد میبردیمشون ییلاقات اطراف شیرکوه و انگشت به دهن میموندن که مگه میشه وسط کویر!!!

saeed hh

کاربر ويژه

يك سرچ کوچولو تو ويكي پديا بزن سعيد جان ميفهمي رقم بارش 800 ميل احساسي نيست!

چی بگم من بی طرفم ولی فکر نکنم تو کل البرز جنوبی به جز دوسه جا اونم تو مرکزش به خاطر ارتفاع زیادش بالای 700 تا باشه حتی کوهرنگم بعضی اوقات به سختی به 800 میرسه !!

mohamad$

کاربر ويژه
سعید دلیل اینکه من توچال میرم همین ارتفاشه وگرنه کلکچال که رفتم احساس خیلی خاصی بهم دست نداد . ولی توچال 1 دقیقه اخر مسیر اصلا بغضم میگیره .

محسن جان یکیشون قوچانی یکیشون شیروانی . بود سنشون بالا بود شاید 55 سال . اسکی بازا ازشون پسیدن اینهمه راه و اومدیم بابا بیکارینا چه حوصله ای دارین . خب قوچان و شیروان مگه کوه نداره ؟ اونام گفتن کوه در این حد نداریم . ولی کارشون درست بود .

navid-mashhad

کاربر ويژه
اینم برای دوستانی که فکر می کنند خدای نکرده ما از روی احساسات یا باد .... حرف زدیم

دشت (جلکه) مشهد که جزو حوضه آبریز کشف رود بوده وسعتی بالغ بر ۱۶۵۰۰ کیلومتر مربع داشته که از این وسعت ۵۰۰۰ کیلومتر مربع آن را دشت و بقیه را ارتفاعات تشکیل می‌دهد. میزان نزولات جوی در ارتفاع و سطح دشت تفاوت زیادی دارد بطوریکه در ارتفاعات هزارمسجد ۸۰۰ میلی متر و در سطح دشت مشهد متوسط ۲۵۰ میلی متر گزارش شده‌است. از میان سازندهای موجود در این دشت سازند مزدوران (سازند دوران دوم) در رابطه با منابع آب زیرزمینی حائض اهمیت است. این سازند که از رسوبات سخت کربناته تشکیل شده به دلیل وجود فضاهای خالی کارستی قادر است سفره‌های آب زیرزمینی را بوجود آورد. از جمله منابع آب سطحی این دشت نیز می‌توان به خود رودخانه کشف رود اشاره کرد . این رودخانه در گذشته دارای آب زیادی بوده‌است ولی در حال حاضر به علت پایین افتادن سطح آب زیرزمینی و در نتیجه قطع شدن زهکش‌ها تنها در مواقع سیلابی شدید مقداری آب از سرشاخه‌های آن وارد می‌شوند.
http://www.mashhad.ir/services/port...اقتصاد-مشهد.html?t=جغرافياي-طبيعي-اقتصاد-مشهد

آخرین ویرایش:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
چی بگم من بی طرفم ولی فکر نکنم تو کل البرز جنوبی به جز دوسه جا اونم تو مرکزش به خاطر ارتفاع زیادش بالای 700 تا باشه حتی کوهرنگم بعضی اوقات به سختی به 800 میرسه !!

خوب ميتونم ادعا كنم اقليم شمال شرق ايران منحصر به فردترين اقليم ايرانه همه جور هوا تو همه فصل ها اينجا ميتوني ببيني اونم به فاصله چند ده كيلومتر!

aria_tehran

کاربر ويژه
درود
دماوند سرافراز امروز
djllt655g3htf4068s2i.jpg

mohammadsadat

کاربر ويژه

نه دیگه قرار نشد پشت سر کوهرنگ حرف بزنی:خنده2:، شوخی کردم:گل:
کوهرنگ امسال از انزلی جلوتره:iranjoman:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا