• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
نروژ واسه جمعه مشهد حداكثر دماي 37 درجه پيش بيني كرده!من طاقت همچين دمايي رو ندارم و به احتمال زياد گرما زده بشم!

saeed hh

کاربر ويژه
اینم برای دوستانی که فکر می کنند خدای نکرده ما از روی احساسات یا باد .... حرف زدیم

شت (جلکه) مشهد که جزو حوضه آبریز کشف رود بوده وسعتی بالغ بر ۱۶۵۰۰ کیلومتر مربع داشته که از این وسعت ۵۰۰۰ کیلومتر مربع آن را دشت و بقیه را ارتفاعات تشکیل می‌دهد. میزان نزولات جوی در ارتفاع و سطح دشت تفاوت زیادی دارد بطوریکه در ارتفاعات هزارمسجد ۸۰۰ میلی متر و در سطح دشت مشهد متوسط ۲۵۰ میلی متر گزارش شده‌است. از میان سازندهای موجود در این دشت سازند مزدوران (سازند دوران دوم) در رابطه با منابع آب زیرزمینی حائض اهمیت است. این سازند که از رسوبات سخت کربناته تشکیل شده به دلیل وجود فضاهای خالی کارستی قادر است سفره‌های آب زیرزمینی را بوجود آورد. از جمله منابع آب سطحی این دشت نیز می‌توان به خود رودخانه کشف رود اشاره کرد . این رودخانه در گذشته دارای آب زیادی بوده‌است ولی در حال حاضر به علت پایین افتادن سطح آب زیرزمینی و در نتیجه قطع شدن زهکش‌ها تنها در مواقع سیلابی شدید مقداری آب از سرشاخه‌های آن وارد می‌شوند.
http://www.mashhad.ir/services/port...اقتصاد-مشهد.html?t=جغرافياي-طبيعي-اقتصاد-مشهد

من که با مشهدی ها دشمنی ندارم ولی بخاطر رفاقت هم نمیتونم چشمو به حقایق ببندم این فقط چند خط هستش و معتبر نمیدونمش خدایی 800 میل رو هیچ جوره نمیتونم قبول کنم ولی خوب این فقط نظرمن هستش و منم ادم تندرویی نیستم که فقط بگم هرچی من بگم درسته شاید نظر شما درست باشه!!

saeed hh

کاربر ويژه
اینم برای دوستانی که فکر می کنند خدای نکرده ما از روی احساسات یا باد .... حرف زدیم

شت (جلکه) مشهد که جزو حوضه آبریز کشف رود بوده وسعتی بالغ بر ۱۶۵۰۰ کیلومتر مربع داشته که از این وسعت ۵۰۰۰ کیلومتر مربع آن را دشت و بقیه را ارتفاعات تشکیل می‌دهد. میزان نزولات جوی در ارتفاع و سطح دشت تفاوت زیادی دارد بطوریکه در ارتفاعات هزارمسجد ۸۰۰ میلی متر و در سطح دشت مشهد متوسط ۲۵۰ میلی متر گزارش شده‌است. از میان سازندهای موجود در این دشت سازند مزدوران (سازند دوران دوم) در رابطه با منابع آب زیرزمینی حائض اهمیت است. این سازند که از رسوبات سخت کربناته تشکیل شده به دلیل وجود فضاهای خالی کارستی قادر است سفره‌های آب زیرزمینی را بوجود آورد. از جمله منابع آب سطحی این دشت نیز می‌توان به خود رودخانه کشف رود اشاره کرد . این رودخانه در گذشته دارای آب زیادی بوده‌است ولی در حال حاضر به علت پایین افتادن سطح آب زیرزمینی و در نتیجه قطع شدن زهکش‌ها تنها در مواقع سیلابی شدید مقداری آب از سرشاخه‌های آن وارد می‌شوند.
http://www.mashhad.ir/services/portal_content/510348-%D8%AC%D8%BA%D8%B1%D8%A7%D9%81%D9%8A%D8%A7%D9%8A-%D8%B7%D8%A8%D9%8A%D8%B9%D9%8A-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D8%B4%D9%87%D8%AF.html?t=%D8%AC%D8%BA%D8%B1%D8%A7%D9%81%D9%8A%D8%A7%D9%8A-%D8%B7%D8%A8%D9%8A%D8%B9%D9%8A-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D8%B4%D9%87%D8%AF

من که با مشهدی ها دشمنی ندارم ولی بخاطر رفاقت هم نمیتونم چشمو به حقایق ببندم این فقط چند خط هستش و معتبر نمیدونمش خدایی 800 میل رو هیچ جوره نمیتونم قبول کنم ولی خوب این فقط نظرمن هستش و منم ادم تندرویی نیستم که فقط بگم هرچی من بگم درسته شاید نظر شما درست باشه!!

mohammadsadat

کاربر ويژه
درود
دماوند سرافراز امروز
djllt655g3htf4068s2i.jpg

اولین بار دماوند رو در مرداد 84، تو آزادراه تهران- قم دیدم، واقعاً باشکوه بود
البته فکر کنم تو این سالهای اخیر خیلی از برفهای دائمیش آب شده، اون باراولی که میگم تقریباً برفی تو دامنه های جنوبیش نبود

navid-mashhad

کاربر ويژه

جیگرتو داداش !!! میدونم دشمنی نداری
تو کتاب دکتر پاپلی ( به نام خراسان ژثوپلتیک و توسعه ) 800 میلی متر رو اورده
شهر درگز با ارتفاع 490 متر بارش سالانه 275 میلی متر و کلات با ارتفاع 950 متر بیش از 350 میلی متر بارش سالانه داره
اگر شهری با ارتفاع 2000 متر در ارتفاعات هزار مسجد بود بارشش به 600 میرسید احتمالن
اصلن همین تهران شما جنوبی ترین تا شمالی ترینش که می کنه 800 متر اختلاف ارتفاع 400 میلی متر اختلاف بارش داره ( شایدم بیشتر
پس تخمینی میشه گفت 800-700 عدد درستیه برای ارتفاعات بالای 2500 هزار مسجد که در طول تابستان هم از دریای خزر بارش می گیرن
ثانیا بینالود ارتفاعش بیش از هزار مسجده اما بارشش در خوشبینانه ترین حالت 650 میلی متره پس اگر میخواستن فقط از روی ارتفاع تخمین بزنن می گفتن بینالود به 800 میرسه نه هزار مسجد

mohammadsadat

کاربر ويژه
آریای عزیز
این تصویر که تو قسمت امضاته، اون ساختمون وسطی جلو عکس کجاست؟ کاخه؟:تعجب2: عجب چیز خوفیه

mohammadsadat

کاربر ويژه
بچه های عزیز خراسان
چیزی در مورد رودخونه های کال شور سبزوار و کال شور جاجرم میدونید؟
تو نقشه های من همیشه این دو تا آبی پررنگ یعنی دائمی مهم نشون داده شده اند
کال یعنی چی؟

سیبری

کاربر ويژه
بچه های عزیز خراسان
چیزی در مورد رودخونه های کال شور سبزوار و کال شور جاجرم میدونید؟
تو نقشه های من همیشه این دو تا آبی پررنگ یعنی دائمی مهم نشون داده شده اند
کال یعنی چی؟

محمد جان کالشور سبزوار از کوه های بین نیشابور و کاشمر سرچشمه میگیره و با گذر از جنوب دشت نیشابور وارد دشت سبزوار میشه از 20 کیلومتری جنوب سبزوار جایی که الان پناهگاه حیات وحش شیر احمد هستش عبور میکنه و با گرفتن یه سرشاخه دیگه به نام کالشور جوین نهایتا به کویر خارتوران میرشه دبی آبش در فصل بارش تا فروردین زیاده اما شوره و واسه کشاورزی استفاده نمیشه در آخر بهار و تابستون هم کاملا خشکه

mohamad$

کاربر ويژه
حاج محسن به پیر به پیغمبر D: نمیدونم چطور ادمایی بودن D:

اره هم کلام شدم چند لحظه . داشتن میگفتن این ادمایی که از پایین و مسیر روبرو میان کجا میرن ؟ گفتم این مسیر ولنجک هست که دارن ازش میان بالا . اونام گفتن ها وولنجک D:

اخه اونا صبح از دربند اومده بودن . به نظر ادمای تو داری بودن کار به بقیه نداشتن . با من که حرف میزدن میشدن بچه تهرون با خودشون لحجه اون ور ابی LOOOOL

محسن جان مگه قوچانیا رفتارای عجیبی دارن که شما انتظار پدیده خاصی داری ؟؟؟؟؟ :خنده2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا