اینم برای دوستانی که فکر می کنند خدای نکرده ما از روی احساسات یا باد .... حرف زدیم
شت (جلکه) مشهد که جزو حوضه آبریز کشف رود بوده وسعتی بالغ بر ۱۶۵۰۰ کیلومتر مربع داشته که از این وسعت ۵۰۰۰ کیلومتر مربع آن را دشت و بقیه را ارتفاعات تشکیل میدهد. میزان نزولات جوی در ارتفاع و سطح دشت تفاوت زیادی دارد بطوریکه در ارتفاعات هزارمسجد ۸۰۰ میلی متر و در سطح دشت مشهد متوسط ۲۵۰ میلی متر گزارش شدهاست. از میان سازندهای موجود در این دشت سازند مزدوران (سازند دوران دوم) در رابطه با منابع آب زیرزمینی حائض اهمیت است. این سازند که از رسوبات سخت کربناته تشکیل شده به دلیل وجود فضاهای خالی کارستی قادر است سفرههای آب زیرزمینی را بوجود آورد. از جمله منابع آب سطحی این دشت نیز میتوان به خود رودخانه کشف رود اشاره کرد . این رودخانه در گذشته دارای آب زیادی بودهاست ولی در حال حاضر به علت پایین افتادن سطح آب زیرزمینی و در نتیجه قطع شدن زهکشها تنها در مواقع سیلابی شدید مقداری آب از سرشاخههای آن وارد میشوند.
http://www.mashhad.ir/services/port...اقتصاد-مشهد.html?t=جغرافياي-طبيعي-اقتصاد-مشهد
اینم برای دوستانی که فکر می کنند خدای نکرده ما از روی احساسات یا باد .... حرف زدیم
شت (جلکه) مشهد که جزو حوضه آبریز کشف رود بوده وسعتی بالغ بر ۱۶۵۰۰ کیلومتر مربع داشته که از این وسعت ۵۰۰۰ کیلومتر مربع آن را دشت و بقیه را ارتفاعات تشکیل میدهد. میزان نزولات جوی در ارتفاع و سطح دشت تفاوت زیادی دارد بطوریکه در ارتفاعات هزارمسجد ۸۰۰ میلی متر و در سطح دشت مشهد متوسط ۲۵۰ میلی متر گزارش شدهاست. از میان سازندهای موجود در این دشت سازند مزدوران (سازند دوران دوم) در رابطه با منابع آب زیرزمینی حائض اهمیت است. این سازند که از رسوبات سخت کربناته تشکیل شده به دلیل وجود فضاهای خالی کارستی قادر است سفرههای آب زیرزمینی را بوجود آورد. از جمله منابع آب سطحی این دشت نیز میتوان به خود رودخانه کشف رود اشاره کرد . این رودخانه در گذشته دارای آب زیادی بودهاست ولی در حال حاضر به علت پایین افتادن سطح آب زیرزمینی و در نتیجه قطع شدن زهکشها تنها در مواقع سیلابی شدید مقداری آب از سرشاخههای آن وارد میشوند.
http://www.mashhad.ir/services/portal_content/510348-%D8%AC%D8%BA%D8%B1%D8%A7%D9%81%D9%8A%D8%A7%D9%8A-%D8%B7%D8%A8%D9%8A%D8%B9%D9%8A-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D8%B4%D9%87%D8%AF.html?t=%D8%AC%D8%BA%D8%B1%D8%A7%D9%81%D9%8A%D8%A7%D9%8A-%D8%B7%D8%A8%D9%8A%D8%B9%D9%8A-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D8%B4%D9%87%D8%AF
درود
دماوند سرافراز امروز
من که با مشهدی ها دشمنی ندارم ولی بخاطر رفاقت هم نمیتونم چشمو به حقایق ببندم این فقط چند خط هستش و معتبر نمیدونمش خدایی 800 میل رو هیچ جوره نمیتونم قبول کنم ولی خوب این فقط نظرمن هستش و منم ادم تندرویی نیستم که فقط بگم هرچی من بگم درسته شاید نظر شما درست باشه!!
آریای عزیز
این تصویر که تو قسمت امضاته، اون ساختمون وسطی جلو عکس کجاست؟ کاخه؟:تعجب2: عجب چیز خوفیه
عکسارو از کجا گرفتی عکس دقیق از کل کوهای تهران میخای بگیری از کرج تا قله دماوند فقط میدون فتح!!
آریای عزیز
این تصویر که تو قسمت امضاته، اون ساختمون وسطی جلو عکس کجاست؟ کاخه؟:تعجب2: عجب چیز خوفیه
بچه های عزیز خراسان
چیزی در مورد رودخونه های کال شور سبزوار و کال شور جاجرم میدونید؟
تو نقشه های من همیشه این دو تا آبی پررنگ یعنی دائمی مهم نشون داده شده اند
کال یعنی چی؟