• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
بیخیال محمد
حاجی منظوری نداشت که .کمینه رو اشتباهی نوشت بیشینه
من حرف حاجیو قبول دارم چون انصافا تهران تو دمای کمینه باید با شهرای گرمسیری رقابت بذاره
برحال تهران مثل سمنان شهر معتدلی هستش و گرمای روز مثل قزوین تو شب اونطور تخلیه نمیشه

aria_tehran

کاربر ويژه
سلام بر دوستان:گل:
ما که هروقت خواستیم بیایم تهران، مشکل بلیت قطار بود، پیر شدم تا بلیت گیر اومد
هوای تهران این هفته چطوره دوستان؟
سلام

es57sbmxfhzgw20wto83.png

mikadd

کاربر ويژه
دلیل کمینه بالا یبار دیگه هم گفتم شهر سازی وسیع و بی درو پیکریه که در تهرانه وگرنه تهران شهریه که روی دامنه البرز قرار داره و اگه این وضعیت شهرسازی نبود دمای کمینش نصف این دماهای فعلی بود.دلیل پایتخت شدنشم همین هوای معتدلی بوده که در فصول گرم سال داشته.

aria_tehran

کاربر ويژه
دلیل کمینه بالا یبار دیگه هم گفتم شهر سازی وسیع و بی درو پیکریه که در تهرانه وگرنه تهران شهریه که روی دامنه البرز قرار داره و اگه این وضعیت شهرسازی نبود دمای کمینش نصف این دماهای فعلی بود.دلیل پایتخت شدنشم همین هوای معتدلی بوده که در فصول گرم سال داشته.

به نظر من همه ی عواملو نباید به شهرسازی ربط بدیم چون دماهای سمنان کاملا شبیه تهرانه و رو دامنه البرز قرار داره و شهرسازی آنچنانی نداره

mohamad$

کاربر ويژه
چیز جالبی که میشه فهمید اینه که اگر من یا کس دیگه ای از تهران همون پست محسن سیبری و با همون فونت و اسمایلی علیه یه شهر دیگه به کار میبردیم که توش نقطه ضعف اونجا گفته میشد تمام کاربرای اون شهر مقابل پایتخت موضع میگرفتن . همدل و یکصدا ولی الان تهرانی ها فرقی براشون نمیکنه حتی اگه واقعیت هم داشته باشه و نداشته باشهشاید هم ایراد از منه . من دیگه به هیچ وجه در مورد این مسایل و احیایا کل کل ها حرفی نمیزنم.. 4 تا عکس از کوه و دشت و دمن میزارم یه جدول دمای تهران میگم و والسلام .

aria_tehran

کاربر ويژه
محمد من درباره ی تهران واقعیتو گفتم
تهران شهر معتدلیه که دمای کمینش به زور میاد پایین و اینو منکرش نمیشم

mohamad$

کاربر ويژه
حرف میلاد تایید میشه . کمینه های تهران نسبت به قبل 4 تا 3 درجه گرمتر شده

aria_tehran

کاربر ويژه
امروز تهران هوا تمیز بود و گردوخاکی در کار نبود
ولی متاسفانه باز هم گردوخاک تو راهه و روز از نو روزی از نو
شمال شرق شانسی که داره اینه که از منابع تولید گردوخاک به نسبت غرب و تهران خیلی دورتره و اونطور گردوخاکی بهش نمیرسه

rahsazan

کاربر ويژه
چیز جالبی که میشه فهمید اینه که اگر من یا کس دیگه ای از تهران همون پست محسن سیبری و با همون فونت و اسمایلی علیه یه شهر دیگه به کار میبردیم که توش نقطه ضعف اونجا گفته میشد تمام کاربرای اون شهر مقابل پایتخت موضع میگرفتن . همدل و یکصدا ولی الان تهرانی ها فرقی براشون نمیکنه حتی اگه واقعیت هم داشته باشه و نداشته باشهشاید هم ایراد از منه . من دیگه به هیچ وجه در مورد این مسایل و احیایا کل کل ها حرفی نمیزنم.. 4 تا عکس از کوه و دشت و دمن میزارم یه جدول دمای تهران میگم و والسلام .
محمدجان سلام
برداشت من از صحبت حاج محسن شوخی بود، مثل اینکه مثلا من بگم بارندگی سالیانه مشهد امسال به بارندگی سالیانه رشت نزدیک میشه!(البته میزان اختلاف دمای شهرهای کشور به اندازه بارش نیست و در مثال بزرگنمایی کردم)
حداقل برای من بحث تهران و مشهد و ... وجود نداره و امیدوارم برای سایر دوستان هم این بحثها وجود نداشته باشه
در هر صورت محمد جان شما یکی از ستونهای فروم هستی و امیدوارم از پستهای شما و سایر دوستان همواره بهره مند بشیم
حالا بیخیال بحثهایی که شد، دارم میام تهران مثل اینکه خداروشکری از امروز مشهد 4 تا 5 در جه سردتره
:دوست:

navid-mashhad

کاربر ويژه

این حرف ها چیه !! واقعا از کاه کوه می سازی
آدم این حرف ها رو میشنوه یاد این میوفته سر کوچه دعوا شده بین بچه های محله خودی با محله پایینی و ما حتما باید طرف محل خودمونو بگیریم
اصلا این طور نیست
محسن یک جمله در مورد هوای تهران گفت خوب اگر اشتباه گفت شما می تونی با دلیل و مدرک و آمار قانعش کنی
محمد جان گل مهربون این شما بودی که با پستت خواستی حاج محسن رو برنجونی یا شاید فکر کردی اون قصدی داشته خواستی تلافی کنی ( بهش گفتی بیا اینجا از خنکا استفاده کن - وای وای وای )
اگه کسی راجع به تهران همچین حرفی می زد به کلاغای کور نشونش می دادی
اون شب سعید در مورد بارش هزار مسجد گفت من سعی کردم با دلیل و مدرک بهش ثابت کنم حالا خودش میدونه قبول کنه یا نه !! اصل هم بر همینه
من این حرف ها رو در کمال آرامش نوشتم پس فکر نکن خواستم کل کل کنم باهات !! یا کشش بدم !! اگه به جای این دو تا پستی که زدی به جاش آمار دما میزاشتی ( منم قبول دارم کمینه های تهران و حتی شهرهایی مثل مشهد و تبریز افزایش پیدا کرده ) بهتر نبود؟؟؟
من دیگه حرفی ندارم !! شما میتونی جواب پست منو بدین هر چی دلتون خواست و از حرفای من انتقاد کنید ( البته توهین نباشه داخلش )

mohammadsadat

کاربر ويژه

محمد جان واسه من بین هیچکدومتون فرقی وجود نداره، همه تونو دوستان خوبی میدونم که پیدا کرده ام و در فضای ذهنم در کنار دوستان دیگه ام قرار داده ام
قبلن چند بار از بعضی از دوستان این زود ناراحت شدن رو دیدم (هر چند جایی دیگه خودشونم میگفتن و قبول داشتن زودناراحت شدن بده)
من بعضی وقتها که اینجور اتفاقای کوچیک میفته، واقعاً متعجب میشم
الانم خواهشم اینه این چیز کوچیک فراموش بشه، خدای نکرده خودمو بالاتر نمیدونم، فقط ابراز تعجبه نه فقط از شما، بلکه قبلاً هم از بعضی دوستان دیگه
بازم میگم اول به خودم بعد به بقیه: ما به یه سطح مناسب از شناخت، صمیمیت، رفتار گروهی و نقدپذیری(احیاناً تو بعضی بحث ها که نیازه) رسیده ایم.:گل:

aria_tehran

کاربر ويژه
من اینطور متوجه شدم که حاجی گفتش تهران تو دمای بیشینه با اهواز رقابت میکنه که اشتباه کرد و اصلاحش کرد و نوشت کمینه و حرفامو بر اساس این حرف زدم
از بقیه ی ماجرا خبری ندارم
ولی بازم میگم :محمد بیخیال

mohamad$

کاربر ويژه
این حرف ها چیه !! واقعا از کاه کوه می سازی
آدم این حرف ها رو میشنوه یاد این میوفته سر کوچه دعوا شده بین بچه های محله خودی با محله پایینی و ما حتما باید طرف محل خودمونو بگیریم
اصلا این طور نیست
محسن یک جمله در مورد هوای تهران گفت خوب اگر اشتباه گفت شما می تونی با دلیل و مدرک و آمار قانعش کنی
محمد جان گل مهربون این شما بودی که با پستت خواستی حاج محسن رو برنجونی یا شاید فکر کردی اون قصدی داشته خواستی تلافی کنی ( بهش گفتی بیا اینجا از خنکا استفاده کن - وای وای وای )
اگه کسی راجع به تهران همچین حرفی می زد به کلاغای کور نشونش می دادی
اون شب سعید در مورد بارش هزار مسجد گفت من سعی کردم با دلیل و مدرک بهش ثابت کنم حالا خودش میدونه قبول کنه یا نه !! اصل هم بر همینه
من این حرف ها رو در کمال آرامش نوشتم پس فکر نکن خواستم کل کل کنم باهات !! یا کشش بدم !! اگه به جای این دو تا پستی که زدی به جاش آمار دما میزاشتی ( منم قبول دارم کمینه های تهران و حتی شهرهایی مثل مشهد و تبریز افزایش پیدا کرده ) بهتر نبود؟؟؟
من دیگه حرفی ندارم !! شما میتونی جواب پست منو بدین هر چی دلتون خواست و از حرفای من انتقاد کنید ( البته توهین نباشه داخلش )

این شمایی که دارید از کاه کوه میسازید . من همون پستم اخرش ( D: ) زدم که به مفهوم پست شوخی هست . و به هومن هم گفتم شیطونی نکن که نشون بدم منظورم شوخی هست .

ولی بعدش اقای سیبری مجدد نقل قول زد " واقعیته که تهران فلانه ! " که این نشون داد دنبال کل کل هست و من هم فهمیدم شوخی در کارش نبوده و گرنه بحث و تموم میکرد . بنابراین اون پست های بعدیش و نوشتم .

ختم کلام . ایرادی در کار خودم نمیبینم . و مشکلی با شخص شما و کس دیگه ای ندارم اقای نوید عزیز

aria_tehran

کاربر ويژه
محمد حاجی واقعیتو گفت
من خودم تهرانیم ولی همیشه اگه واقعیت در کار باشه اون واقعیتو میپذیرم

چقد گفتم واقعیت
تو تکرار شدم مثل اون کاندیدی که که همش میگه فرصت:خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا