چیز جالبی که میشه فهمید اینه که اگر من یا کس دیگه ای از تهران همون پست محسن سیبری و با همون فونت و اسمایلی علیه یه شهر دیگه به کار میبردیم که توش نقطه ضعف اونجا گفته میشد تمام کاربرای اون شهر مقابل پایتخت موضع میگرفتن . همدل و یکصدا ولی الان تهرانی ها فرقی براشون نمیکنه حتی اگه واقعیت هم داشته باشه و نداشته باشهشاید هم ایراد از منه . من دیگه به هیچ وجه در مورد این مسایل و احیایا کل کل ها حرفی نمیزنم.. 4 تا عکس از کوه و دشت و دمن میزارم یه جدول دمای تهران میگم و والسلام .
این حرف ها چیه !! واقعا از کاه کوه می سازی
آدم این حرف ها رو میشنوه یاد این میوفته سر کوچه دعوا شده بین بچه های محله خودی با محله پایینی و ما حتما باید طرف محل خودمونو بگیریم
اصلا این طور نیست
محسن یک جمله در مورد هوای تهران گفت خوب اگر اشتباه گفت شما می تونی با دلیل و مدرک و آمار قانعش کنی
محمد جان گل مهربون این شما بودی که با پستت خواستی حاج محسن رو برنجونی یا شاید فکر کردی اون قصدی داشته خواستی تلافی کنی ( بهش گفتی بیا اینجا از خنکا استفاده کن - وای وای وای )
اگه کسی راجع به تهران همچین حرفی می زد به کلاغای کور نشونش می دادی
اون شب سعید در مورد بارش هزار مسجد گفت من سعی کردم با دلیل و مدرک بهش ثابت کنم حالا خودش میدونه قبول کنه یا نه !! اصل هم بر همینه
من این حرف ها رو در کمال آرامش نوشتم پس فکر نکن خواستم کل کل کنم باهات !! یا کشش بدم !! اگه به جای این دو تا پستی که زدی به جاش آمار دما میزاشتی ( منم قبول دارم کمینه های تهران و حتی شهرهایی مثل مشهد و تبریز افزایش پیدا کرده ) بهتر نبود؟؟؟
من دیگه حرفی ندارم !! شما میتونی جواب پست منو بدین هر چی دلتون خواست و از حرفای من انتقاد کنید ( البته توهین نباشه داخلش )