• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Abbath

New member
چشم آقای راهسازان من با اینکه از محسن سیبری کاملا دلگیرم ولی به خاطر رفاقت و دوستی قدیمی بیخال میشم و دست دوستی خدمتشون دراز میکنم.

فقط یه چیز خدمت نوید بگم . برادر گل من شما اگر کمی صبر کنی ، من و محسن از قوچان خودمون این مسئله رو حل میکنیم . شما هی 10 خط 20 خط پست مینویسی نه تنها پستت باعث دوستی نمیشه بلکه اتیش ماجرا هم تند تر میکنی .:گل: پست های اخرت هم که عملا دست کمی از دعوا با من نداشت . من اگر با شما مشکلی داشتم خودم مینوشتم :گل: چون خودت هم که میدونی من اصلا ادم دورویی نیستم از کسی بدم بیاد میگم و خودشم میفهمه . در مورد دنیای حقیقی هم بگم که من زود امپرم بالا میره و تا حالا سر این موضع مسائل زیادی هم برام پیش اومده که شاید گاهی به ضررم بوده .

خیلی ممنون ازت محمد عزیز،دوستی ها به خاطر این بحث های پوچ نباید کدر بشه:گل:

ای بابا من که کاره ای نیستم اینجا،هر کاری دوست داری میتونی انجام بدی،اما خودت قضاوت کن،قرار دادن اون لوگو چه ربطی به هواشناسی داره؟تازه زده نقشه رو هم خراب کرده،نقشه هواشناسی که جای بیا ن عقاید و گرایش سیاسی نیست که عزیز من

بنده رسما اعلام میکنم که از این پس در این انجمن فعالیت نخواهم داشت.....
از مدیران محترم انجمن و بخش هواشناسی هم عذرخواهی می کنم...
ما جای خیلی از دوستان را تنگ کردیم امروز برویم بهتر از فردا است...
خداحافظ همه ی شما دوستان...:ناراحت:

Abbath

New member
بنده رسما اعلام میکنم که از این پس در این انجمن فعالیت نخواهم داشت.....
از مدیران محترم انجمن و بخش هواشناسی هم عذرخواهی می کنم...
ما جای خیلی از دوستان را تنگ کردیم امروز برویم بهتر از فردا است...
خداحافظ همه ی شما دوستان...:ناراحت:

قهر میکنی؟:خنده2: به خدا نوبره والا،نمیشه دو کلمه باهات صحبت کرد

من مسئول رفتن ایشون از فروم نیستم،خواستم از این عمل شنیع اعلام براعت کرده باشم

mohamad$

کاربر ويژه
بابا جون ارمت و اخ کن بیرون بچپ تو فروم :خنده2:

بی شوخی اون ارم شاید باعث زحمت مدیران بشه و بهتره پاکش کنی اقای شهاب عزیز :گل:

Abbath

New member
من کوچیک شما دوست عزیز هم هستم...
بچه که نیستم قهر کنم...
ولی همین که گفتم...
بودن و نبودن من اینجا فرقی نداره...

اینکه من بهت میگم سعی کن بحثای دیگه رو تو بحثای هواشناسی قاطی نکنی ینی اینکه وجودت تو فروم بی فایده است؟

آخرین ویرایش:
آقا سجاد شما همواره به دنبال تخریب کارها و چهره بنده بودید....:سکوت:
برای خودم و شما متاستف هستم...:ناراحت:
ا

Abbath

New member
در حرکتی کاملا خودجوش،دما از 32 در ساعت 18:30 به 28 در ساعت 19:30 رسید

آخرین ویرایش:
در حرکتی کاملا خودجوش،دما از 32 در ساعت 18:30 به 28 در ساعت 19:30 رسید

با منی؟من سجاد نیستم هیچ وقت هم دنبال تخریبت نبودم،فرافکنی نکن،بچه های اینجا پست هارو میخونن و قضاوت میکنن

برای من هم متاسف نباش

..............................................

آخرین ویرایش:

navid-mashhad

کاربر ويژه
والا به ارواح مختلف :خنده2: نه من با کسی مشکل دارم نه از کسی بدم میاد نه میخام کسی رو تخریب کنم نه هیچ کدومتون رو ( به جز آرش از مشهد ) دیدم .
محمد جان من فقط تعجب خودم رو از اون جمله آخر شما نشون دادم !! به نظرم درست نبود این حرفت .
به هر حال از شما و سایر بچه های فروم عذر خواهی می کنم اگر توهین جسارت یا به قول شما دعوا:تعجب2:داشتم

من فقط سعیم بر این بود که لکه کدورت باقی نمونه !! اصلا قصد جبهه گیری یا باند بازی و .... هم ندارم !! اصلا من دیگه اگه فحش و فحشکاری هم کشید به عنوان یک عضو نخودی و کوچک اظهار نظر نخواهم کرد
:گل:

Abbath

New member
والا به ارواح مختلف :خنده2: نه من با کسی مشکل دارم نه از کسی بدم میاد نه میخام کسی رو تخریب کنم نه هیچ کدومتون رو ( به جز آرش از مشهد ) دیدم .
محمد جان من فقط تعجب خودم رو از اون جمله آخر شما نشون دادم !! به نظرم درست نبود این حرفت .
به هر حال از شما و سایر بچه های فروم عذر خواهی می کنم اگر توهین جسارت یا به قول شما دعوا:تعجب2:داشتم

من فقط سعیم بر این بود که لکه کدورت باقی نمونه !! اصلا قصد جبهه گیری یا باند بازی و .... هم ندارم !! اصلا من دیگه اگه فحش و فحشکاری هم کشید به عنوان یک عضو نخودی و کوچک اظهار نظر نخواهم کرد
:گل:

خیلی ممنون ازت نوید عزیز،امیدوارم آخرین پست در این زمینه باشه

آحاد اعضای فروم هواشناسی باید با هم تعامل و وحدت داشته باشند،لکن اینطور نباشد که.... ادامشو ولش کن:خنده2:

rahsazan

کاربر ويژه
منظره‌ای که دیشب اروپایی‌ها را هیجان‌زده کرددانش > نجوم - شب گذشته، ساکنان شمال اروپا شاهد پدیده شگفت‌انگیز ابرهای شب‌تاب در آسمان بودند. این ابرهای مرتفع که معمولا به رنگ آبی الکتریکی و پس از غروب آفتاب دیده می‌شوند و فقط در تابستان‌ها رخ می‌دهند.

ابرهای شب‌تاب (Noctilucent clouds) در ارتفاعات بالای جو بر فراز قطبین زمین شکل می‌گیرند، جایی‌که بخار آب موجود در جو با غبار برجامانده از شهاب‌های سوخته در هم می‌‌آمیزد. این ابرها معمولا در تابستان شکل می‌گیرند، چراکه در این فصل مزوسفر در سردترین و مرطوب‌ترین حالت خود قرار دارد.
برای مشاهده ابرهای شب‌تاب باید بین 30 تا 60 دقیقه پس از غروب خورشید (که خورشید به ارتفاع 6 تا 16 درجه زیر افق رسیده) به آسمان بنگرید. اگر برفراز افق غربی ابرهایی روشن و به رنگ آبی‌سفید مشاهده کردید، به احتمال زیاد ابرهای شب‌تاب را دیده‌اید. شایان ذکر است که این اتفاق فقط از عرض‌های بالا و نزدیک به مدار قطبی قابل مشاهده است.
این تصویر را ام.جی.اس. فریر در آسمان ترون اسکاتلند ثبت کرده و برای مشاهده آن در ابعاد بزرگ می‌توانید اینجا را کلیک کنید.
reflection_strip.jpg

aria_tehran

کاربر ويژه
شهاب گفت دیگه نمیاد اینجا.دوستان شاهد باشید

اگه یه بار دیگه بیای اینجا و منم احساس کنم که خودتی بلافاصله میگم که بنت کنن.در واقع دیگه فکر اومدن به اینجا رو هم نکن

فردی حاشیه دار و جنجالی بودی ولی بر حال گذشت شد. ولی ظاهرا درست بشو نیستی
برو با همون دشتی همکاری کن

rahsazan

کاربر ويژه
شگفت‌انگیزترین طلوع خورشید در یک ماه اخیردانش > نجوم - جمعه گذشته در استرالیا خورشیدگرفتگی حلقوی اتفاق افتاد و تصاویر متعددی از آن توسط دوست‌داران آسمان ثبت و ارسال شد، اما این تصویر از تونی اوبرایان که خورشیدگرفتگی را به هنگام طلوع ثبت کرده، جلوه دیگری دارد.
IMAGE635041303078610643.jpg

خورشیدگرفتگی حلقوی وقتی اتفاق می‌افتد که ماه در مدار بیضوی خود به دور زمین به دورترین نقاط مداری می‌رسد و به همین دلیل، اندازه ظاهری‌اش از خورشید کوچک‌تر می‌شود. به همین دلیل ماه نمی‌تواند تمام قرص خورشید را بپوشاند و نتیجه‌اش، منظره‌ای می‌شود مانند آن‌چه در این تصویر می‌بینید. در خورشیدگرفتگی حلقوی روز جمعه در استرالیا، ماه بیش از 95درصد از قطر خورشید را پوشاند.
هرچند خورشیدگرفتگی حقلوی به زیبایی خورشیدگرفتگی کامل نیست و آسمان تاریک نمی‌شود، اما حلقه نورانی خورشید جذابیت‌های خاص خودش را دارد. برای مشاهده عکس در ابعاد بزرگ‌تر ، اینجا را کلیک کنید.

rahsazan

کاربر ويژه
در ایسلند، نصفه‌شب‌ها هم هوا تاریک نیستدانش > نجوم - در آستانه آغاز سومین ماه بهار، خورشید آن‌قدر در آسمان نیمکره شمالی زمین ارتفاع گرفته که در عرض‌های نزدیک به مدار قطبی نیمه‌شب‌ها دیگر تاریک نیست. تصویر زیر از آسمان شمال ایسلند نشان‌دهنده همین موضوع است.
IMAGE635042287805068224.jpg

این تصویر را کن باور طی 79 ثانیه نوردهی ثبت کرده و به همین دلیل، جریان آب دریای گرینلند بدین‌شکل ثبت شده است. همان‌طور که در افق می‌بینید، خورشید در فاصله نزدیکی از افق قرار گرفته، پدیده‌ای که به آن خورشید نیمه‌شب گفته می‌شود. اوج این وضعیت در اول تیرماه اتفاق می‌افتد که طی آن، قرص خورشید به‌هنگام نیمه‌شب در ارتفاع قابل توجهی از آسمان دیده می‌شود.
به دلیل عرض جغرافیایی بالای ایسلند و نزدیک‌شدن خورشید به قطب شمال آسمان، مسیر حرکت ظاهری خورشید به‌شکلی تغییر کرده که طول روز به آستانه 24 ساعت رسیده و حتی در نیمه‌شب هم می‌توان بخشی از بالای قرص خورشید را در لبه افق تشخیص داد. این پدیده تا نیمه مردادماه ادامه دارد.
جالب این‌جاست که از اواسط آبان تا اواسط بهمن‌ماه، عکس این رویداد اتفاق می‌افتد؛ بدین‌شکل که خورشید در این منطقه طلوع نمی‌کند و آسمان به هنگام ظهر به همین وضعیت گرگ‌ومیش دیده می‌شود. در آن حالت، شب زمستانی در این منطقه حاکم می‌شود و طول شب به 24 ساعت میل می‌کند. اوج این وضعیت در اول دی‌ماه رخ می‌دهد و طی آن، خورشید به هنگام ظهر هم در زیر افق قرار می‌گیرد و دیده نمی‌شود.
برای مشاهده عکس در ابعاد بزرگ، اینجا را کلیک کنید.​

Abbath

New member

اگه یه بار دیگه بیای اینجا و منم احساس کنم که خودتی بلافاصله میگم که بنت کنن.در واقع دیگه فکر اومدن به اینجا رو هم نکن

فردی حاشیه دار و جنجالی بودی ولی درست بشو نیستی

موردشون به مدیران ارشد اطلاع داده شد،بار اولشون هم نبوده،هر کدوم از صحبت های ما رو هم ده برابر میزاره روش بعد دوباره برای خودش میخونه

فردی حاشیه دار و جنجالی بودی ولی بر حال گذشت شد. ولی ظاهرا درست بشو نیستی
برو با همون دشتی همکاری کن

...........................

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا