• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استان تاریخ: 17/03/1392 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
بررسي نقشه ها و تصاوير ماهواره های هواشناسي:
بر اساس آخرین نقشه ها ومدلهای هواشناسی طی 72 ساعت آینده آسمان استان غالبا صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد و غبار پیش بینی می شود.بر اين اساس:
پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
جمعه 17/03/1392
شنبه 18/03/1392
یکشنبه 19/03/1392
نواحی شمالی
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغیارصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغیارصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابر
نواحی مرکزی
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغیارصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغیارصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابر
نواحی جنوبی
شهرستان
مشهد
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغیارصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغیارصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر افزایش ابر
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
21
37
22
38
20
33
گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته: در 24 ساعت گذشته فریمان با حداقل دمای 14 درجه سانتیگراد خنک ترین و سبزوار با حداکثر دمای 41 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد 21 و 35 درجه سانتیگراد بوده است .طی 24 ساعت گذشته ازایستگاههاي هواشناسی بارندگي گزارش نشده است.پیش بین مسئول : مرتضی اثمری رئیس اداره پیش بینی: یحیی قاینی پور

navid-mashhad

کاربر ويژه
محمد رضا جان یه چیزی بزار که تو خودمون فرو بریم نتونیم جواب بدیم:خجالت2:

اینو خطاب به همه می گم نه یک نفر
دیگه بچه های فروم بهترین قاضی هستن و میبینن که کی چی گفت و کی چی نوشت !! منم با کسی مشکل ندارم و تو این بحث از اولش قصد منفی نداشتم !!! نمیام بگم چون شهر فلانی 130 کیلومتر تا شهر من فاصله داره شهر فلانی 900 کیلومتر طرف 130 کیلومتری رو بگیرم!!! هدف من برطرف شدن سو برداشت ها و پایدار بودن این جمع دوستانه و صمیمی بود که به نظر من تو فضای مجازی لنگه نداره !!! محسن هم پسرخاله بقال سر کوچمون نیست که طرفشو بگیرم !!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
Gorgan

[h=4]Current conditions
+23 °C
w180.gif
5 m/s

Overcast
Feels Like: +23°
Barometer: 1008.0 hPa
Dewpoint: +21°
Humidity: 88.5%
Visibility: 4 km

mohamad$

کاربر ويژه

تهران کمینه
هواش تو تابستون تنه به تنه اهواز می زنه:سکوت:

فکونم پست به قدر کافی گویا هست . این پستی بود که با این لحن و فونت و اسمایلی توسط محسن سیبری نوشته شد . اگر ایراد از جانب من هست پیشنهاد میدم برای مدتی من و بن کنن و همینطور اگر مشکل از جانب اقای سیبری هست به ایشون تذکر بدن .

rahsazan

کاربر ويژه
محمد رضا جان یه چیزی بزار که تو خودمون فرو بریم نتونیم جواب بدیم:خجالت2:
تو آرشیو عکسم عکس زیاد دارم، منتها یه مشکل اینه که تو سیستم قدیمیم هست و اونم متصل به اینترنت نیست
انشالله یا عکسها رو منتقل میکنم یا اونو وصل میکنم به مودم، راستی محلمون تا هتل هما داره میره تو محدوده زوج و فرد
اگر تهران هم تونستم یکم عکس میگیرم که تعداد بیشتری از دوستان شرکت کنن

در مورد فروم هم حقیقتا این جمع ما خیلی جمع صمیمی و دوستانه ایست
بخدا من چند روز که بچه ها نمیان فروم نگران میشم
در مورد کل کل اگر باعث رنجشمون از همدیگه نشه، به نظرم خیلی هم خوبه مثلا من خودم با حاج محسن سر بارش کلات دائم کل کل داریم و تلفنی هم بهش گفتم فقط از باب شوخیه و اونم استقبال کرد از این کار.

Abbath

New member
درود بر عزیزان،عجب گرمایی!هفته بعد پیش بینی شده تا 38 هم میره دما،ناهنجاری کامل هست اگه تا 38 بره،تا اواخر تیر اصن نباید به دمای بالای 37 فک کنیم تو قزوین:ناراحت:

mohamad$

کاربر ويژه
تو آرشیو عکسم عکس زیاد دارم، منتها یه مشکل اینه که تو سیستم قدیمیم هست و اونم متصل به اینترنت نیست
انشالله یا عکسها رو منتقل میکنم یا اونو وصل میکنم به مودم، راستی محلمون تا هتل هما داره میره تو محدوده زوج و فرد
اگر تهران هم تونستم یکم عکس میگیرم که تعداد بیشتری از دوستان شرکت کنن

در مورد فروم هم حقیقتا این جمع ما خیلی جمع صمیمی و دوستانه ایست
بخدا من چند روز که بچه ها نمیان فروم نگران میشم
در مورد کل کل اگر باعث رنجشمون از همدیگه نشه، به نظرم خیلی هم خوبه مثلا من خودم با حاج محسن سر بارش کلات دائم کل کل داریم و تلفنی هم بهش گفتم فقط از باب شوخیه و اونم استقبال کرد از این کار.

ولی متاسفانه یا خوشبختانه این کل کل موجب رنجش من شده . احتمالا اقای سیبری هم رنجش خاطر براشون پیش اومده .

Abbath

New member
دوستان این بحثا چیه در صفحات پیش،واقعا نسبت یه شناختم از بچه ها توقع همچین بحثایی رو نداشتم اینجا،این که سر یه چیزی که دست خودمون هم نیست(دما) بیایم با همدیگه به این شکل صحبت کنیم اصن جای توجیه نداره:خجالت2:،یه کم آهسته تر برونید لطفا:گل:،ببخشید که نظر دادم

rahsazan

کاربر ويژه
ولی متاسفانه یا خوشبختانه این کل کل موجب رنجش من شده . احتمالا اقای سیبری هم رنجش خاطر براشون پیش اومده .
محمد جان خودت بهتر از من میدونی که این مسائل در فضای مجازی و بین دوستان قدیمی هم زیاد پیش میاد
خود من هم شاید یکی دو بار در فروم دلگیر شدم، منتها در نهایت مثل دوستانی که در دنیای واقعی از هم دلگیر میشن و بعد از چند روز صمیمیتر از گذشته با هم هستن، اومدم فروم و از دوستان بهره مند شدم، امیدوارم این بار نیز شما دوستان گلم بخیال صحبتهای صورت گرفته بشید
این گلها هم تقدیم به دوستان عزیز

21588444046100525599.jpg

اون متن اگه گوشه سمت راست نباشه خیلی بهتر میشه،اینجا داریم در مورد هواشناسی بحث میکنیم نه مسائل متفرقه دیگه:گل:

بنده این نقشه را برای ایران انجمن تهیه نکرده بودم...
در حال حاضر بنده در انجمن استاد دشتی فعال هستم.....
چنین قانونی هم اینجا وضع نشده که در کنار تصاویر هواشناسی از لوگوها و ارم های سیاسی استفاده نشود...
لذا این شعار ولی امر مسلمین جهان است که به نظر من باید در سرمان جا داشته باشد نه بر روی نقشه و ...

Abbath

New member
بنده این نقشه را برای ایران انجمن تهیه نکرده بودم...
در حال حاضر بنده در انجمن استاد دشتی فعال هستم.....
چنین قانونی هم اینجا وضع نشده که در کنار تصاویر هواشناسی از لوگوها و ارم های سیاسی استفاده نشود...
لذا این شعار ولی امر مسلمین جهان است که به نظر من باید در سرمان جا داشته باشد نه بر روی نقشه و ...

پر واضحه که فعالیت سیاسی ممنوع هست،این کار شما هم یه جورایی فعالیت سیاسی محسوب میشه؟قبول دارید؟

mohamad$

کاربر ويژه
چشم آقای راهسازان من با اینکه از محسن سیبری کاملا دلگیرم ولی به خاطر رفاقت و دوستی قدیمی بیخال میشم و دست دوستی خدمتشون دراز میکنم.

فقط یه چیز خدمت نوید بگم . برادر گل من شما اگر کمی صبر کنی ، من و محسن از قوچان خودمون این مسئله رو حل میکنیم . شما هی 10 خط 20 خط پست مینویسی نه تنها پستت باعث دوستی نمیشه بلکه اتیش ماجرا هم تند تر میکنی .:گل: پست های اخرت هم که عملا دست کمی از دعوا با من نداشت . من اگر با شما مشکلی داشتم خودم مینوشتم :گل: چون خودت هم که میدونی من اصلا ادم دورویی نیستم از کسی بدم بیاد میگم و خودشم میفهمه . در مورد دنیای حقیقی هم بگم که من زود امپرم بالا میره و تا حالا سر این موضع مسائل زیادی هم برام پیش اومده که شاید گاهی به ضررم بوده .

پر واضحه که فعالیت سیاسی ممنوع هست،این کار شما هم یه جورایی فعالیت سیاسی محسوب میشه؟قبول دارید؟

دوست عزیز شما با این حرف های نسنجیده و ... مدیریت خود را زیر سوال میبرید.
این کار من تحت هیچ شرایطی فعالیت سیاسی محسوب نمی شود و فقط و فقط یک شعار هست.
لطفا بحث را کش ندهید...:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
بیشینه امروز

1 Kahnuj (Iran)47.6 °C
2 Iranshahr (Iran)46.5 °C
3 Tabas (Iran)46.4 °C
4 Zabol (Iran)45.6 °C
5 Bandar-E-Dayyer (Iran)44.0 °C
6 Bam (Iran)43.8 °C
7 Omidieh (Iran)43.8 °C
8 Khor (Iran)43.6 °C
9 Sarakhs (Iran)43.4 °C
10 Sabzevar (Iran)42.5 °C
11 Yazd (Iran)42.4 °C
12 Abadan (Iran)41.4 °C
13 Ahwaz (Iran)41.4 °C
14 Masjed-Soleyman (Iran)41.4 °C
15 Safi-Abad Dezful (Iran)40.6 °C
16 Nehbandan (Iran)40.4 °C
17 Fasa (Iran)40.2 °C
18 Kashmar (Iran)39.8 °C
19 Mashhad (Iran)39.8 °C
20 Ferdous (Iran)39.6 °C
21 Kashan (Iran)39.6 °C
22 Saravan (Iran)39.5 °C
23 Bandarabbass (Iran)39.4 °C
24 Gach Saran Du Gunbadan (Iran)39.2 °C
25 Semnan (Iran)39.0 °C
26 Birjand (Iran)38.4 °C
27 Shahrud (Iran)38.4 °C
28 Kerman (Iran)38.0 °C
29 Esfahan (Iran)37.4 °C
30 Shiraz (Iran)37.4 °C
31 Torbat-Heydarieh (Iran)37.3 °C
32 Sirjan (Iran)37.2 °C
33 Zahedan (Iran)37.2 °C
34 Bandar Lengeh (Iran)36.2 °C
35 Jask (Iran)36.0 °C
36 Kish Island (Iran)35.8 °C
37 Ghuchan (Iran)35.6 °C
38 Konarak (Iran)35.6 °C
39 Tehran-Mehrabad (Iran)35.4 °C
40 Kharg (Iran)34.0 °C
41 Abu Musa (Iran)33.8 °C
42 Baft (Iran)33.6 °C
43 Abadeh (Iran)33.4 °C
44 Bushehr Civ / Afb (Iran)33.4 °C
45 Khorram Abad (Iran)33.4 °C
46 Bojnourd (Iran)33.2 °C
47 Bushehr (Iran)33.2 °C
48 Arak (Iran)32.8 °C
49 Chahbahar (Iran)32.6 °C
50 Ghazvin (Iran)32.5 °C
51 Meyaneh (Iran)32.4 °C
52 Maraveh-Tappeh (Iran)32.2 °C
53 Pars Abad Moghan (Iran)32.0 °C
54 Yasoge (Iran)32.0 °C
55 Shahre-Kord (Iran)31.2 °C
56 Zanjan (Iran)30.0 °C
57 Kermanshah (Iran)29.6 °C
58 Ali-Goodarz (Iran)29.2 °C
59 Sanandaj (Iran)29.2 °C
60 Hamedan (Iran)28.6 °C
61 Khoy (Iran)28.4 °C
62 Ilam (Iran)27.8 °C
63 Rasht (Iran)27.6 °C
64 Tabriz (Iran)27.6 °C
65 Ahar (Iran)27.4 °C
66 Anzali (Iran)27.4 °C
67 Babulsar (Iran)27.4 °C
68 Maragheh (Iran)27.4 °C
69 Noshahr (Iran)27.4 °C
70 Gharakhil (Iran)27.2 °C
71 Mohabad (Iran)26.8 °C
72 Gorgan (Iran)26.6 °C
73 Ramsar (Iran)26.6 °C
74 Orumieh (Iran)26.0 °C
75 Saghez (Iran)26.0 °C
76 Sarab (Iran)25.0 °C
77 Makko (Iran)24.8 °C
78 Ardebil (Iran)23.2 °C
Maximum temperature in 24h. 06/07/2013 at 15:00 UTC
(78 of 78 stations)

rahsazan

کاربر ويژه
چشم آقای راهسازان من با اینکه از محسن سیبری کاملا دلگیرم ولی به خاطر رفاقت و دوستی قدیمی بیخال میشم و دست دوستی خدمتشون دراز میکنم.

فقط یه چیز خدمت نوید بگم . برادر گل من شما اگر کمی صبر کنی ، من و محسن از قوچان خودمون این مسئله رو حل میکنیم . شما هی 10 خط 20 خط پست مینویسی نه تنها پستت باعث دوستی نمیشه بلکه اتیش ماجرا هم تند تر میکنی .:گل: پست های اخرت هم که عملا دست کمی از دعوا با من نداشت . من اگر با شما مشکلی داشتم خودم مینوشتم :گل: چون خودت هم که میدونی من اصلا ادم دورویی نیستم از کسی بدم بیاد میگم و خودشم میفهمه . در مورد دنیای حقیقی هم بگم که من زود امپرم بالا میره و تا حالا سر این موضع مسائل زیادی هم برام پیش اومده که شاید گاهی به ضررم بوده .
لطف داری محمد جان
من مخلص شما ، نوید و حاج محسن هستم
امیدوارم سه تاییتون این مسئله رو همینجا تموم شده بدونید
چراغ این فروم با بودن تک تک ما روشنه

اساتید بزرگی این فروم رو دیدن و دعوت کردن تا بچه های علاقمند همکاری بیشتری در زمینه هواشناسی داشته باشن که انشالله امیرمحسن و مهرداد در این زمینه اطلاع رسانی لازم رو میکنن
که این یکی از نمونه های ارزش والای این جمع هست

:گل::گل::گل:

Abbath

New member
دوست عزیز شما با این حرف های نسنجیده و ... مدیریت خود را زیر سوال میبرید.
این کار من تحت هیچ شرایطی فعالیت سیاسی محسوب نمی شود و فقط و فقط یک شعار هست.
لطفا بحث را کش ندهید...:گل:

ای بابا من که کاره ای نیستم اینجا،هر کاری دوست داری میتونی انجام بدی،اما خودت قضاوت کن،قرار دادن اون لوگو چه ربطی به هواشناسی داره؟تازه زده نقشه رو هم خراب کرده،نقشه هواشناسی که جای بیا ن عقاید و گرایش سیاسی نیست که عزیز من

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا