• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
پیشبینی های دمایی فورکا برای شمال شرق کاملا درست بود بر خلاف گفته اقای heaven

Abbath

New member
پیش بینی فورکا برای اینجا هم کاملا دقیق بوده برای دمای بیشینه،برای امروز 29 پیش بینی کرده بود که ساعت 15:30 هم دما همین بوده،حالا اگه تو این یه ساعت افزایش نداشته باشه

mohamad$

کاربر ويژه
درود بر فیروزکوه . دمای فعلی کماکان +18 .

به واقع که سردسیر برازنده نام مبارک شهر فیروزکوه هست . دیروز 31 بود امروز حدود 12 درجه کاهش داشته در حالی که تهران حدود 3 درجه کاهش داشت

mohamad$

کاربر ويژه
سال ابی قبل یادم میاد که فیروزکوه یه روزی تو دمای -21 بارش برف داشت در حالی که در کشور شاید به تعداد انگشتان 1 دست باشند شهر هایی که پتانسیل بارش برف در چنین دمایی و دارند ...

AFSORDE

کاربر ويژه
خط صورتي رنگ (مرز تقريبي 1600 متر) مرز بين هواي بسيار گرم و هواي خنك تر (نسيم خنك) در امروز :گل:
اختلاف دما به شدت احساس ميشد :نمیدونم: هم موقع رفت و هم موقع برگشت از مسير

tj8ubds1u5r3nzriyf17.jpg

آخرین ویرایش:

ماهان.

کاربر ويژه
قبل اینکه سیل بیاد این نقاط که الان اب هست چه طور بوده ؟ خیابون ؟

این رودخونه هست که بالا اومده. حدود 5 متر باید پایینتر از این باشه. عکس‌های آبگرفتگی‌ معابر و پارک‌ها رو روزهای قبل گذاشتم. می‌تونین توی پست‌های فرستاده‌ی من ببینین.

مثلن این خیابون بوده و پارک که در طی این مراحل اینجوری شده!

DSC_0011.jpgDSC_0057.jpgDSC_0268.jpgDSC_0268.jpg

abtinT

کاربر ويژه
این رودخونه هست که بالا اومده. حدود 5 متر باید پایینتر از این باشه. عکس‌های آبگرفتگی‌ معابر و پارک‌ها رو روزهای قبل گذاشتم. می‌تونین توی پست‌های فرستاده‌ی من ببینین.

مثلن این خیابون بوده و پارک که در طی این مراحل اینجوری شده!

مشاهده پیوست 31708مشاهده پیوست 31709مشاهده پیوست 31710مشاهده پیوست 31711

بدبخت درخته . نا پدید شد .

سلام مهدی جان و صبح شما بخیر

اول از همه جا داره که از شما و مجموعه ایران انجمن بخاطر مسائل پیش اومده عذرخواهی کنم و از زحمات بی دریغتون بسیار سپاسگذارم.:خجالت2::گل:

در وهله بعدی من هم با شما کاملا موافقم ، این بار دیگه گذشتی در کار نیست چون این مورد به دفعات تکرار شده ،تذکر داده شده ولی متاسفانه ازش درسی گرفته نشده!!!!!!

بعد هم من اگه توهینی به خودم شده بود شاید گذشت میکردم ولی اینکه به اعضای یک مجموعه و مدیرکل سایت توهین بشه دیگه اصلا قابل گذشت و بخشش نیست:تعجب2:

در انتها من هم برای شما آرزوی موفقیت و توفیق روزافزون دارم.:گل:

با عرض سلام .
امیر جان درسته که بنده بارها این مورد را تکرار کردم ولی شما گه یک مقدار وجدان داشته باشید حتما برمیگردید و مقصر اصلی این مسائل را پیدا می کنید.
اول از همه اقا عباس از قزوین شروع کرد و بعضی از بچه ها هم شاهد بودند ولی خوب به دلیل اینکه اینجا کسی از من خوشش نمیاد همگی به طرفداری از عباس پرداختند.
من شما خواهشی که دارم این هست که حتما یک مقدار در مورد کارهایتان فکر کنید ...
چون من هیچ وقت شما را به خاطر یک طرفه قضاوت کردندتان نخواهم بخشید...
والسلام

Abbath

New member
با عرض سلام .
امیر جان درسته که بنده بارها این مورد را تکرار کردم ولی شما گه یک مقدار وجدان داشته باشید حتما برمیگردید و مقصر اصلی این مسائل را پیدا می کنید.
اول از همه اقا عباس از قزوین شروع کرد و بعضی از بچه ها هم شاهد بودند ولی خوب به دلیل اینکه اینجا کسی از من خوشش نمیاد همگی به طرفداری از عباس پرداختند.
والسلام

ترمز دستی رو بکش با هم بریم،اینکه من میگم فعالیت سیاسی اینجا ممنوعه اشتباهه مگه؟بحث نژاد پرستی ممنوعه اشتباهه مگه؟توهین ممنوعه اشتباهه مگه؟شما این 3 تا موضوع رو در کنار هم داری،با مظلوم نمایی هم به جایی نمیرسی،خودت فروم داری برو اونجا فعالیت کن بزار یه کم پیشرفت کنه

من نمیفهمم این مگه بن نشده چجوری داره پست میزاره؟

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
با عرض سلام .
والسلام

سلام

چطور دم از بخشش و اغماض ميزني ؟ كسي كه كنترل زبونش رو نداره و به خودش اجازه ميده هر چيزي كه توي مغزش تراوش مي كنه به زبون بياره چطور ميشه از طرف سايرين بخشيده بشه ؟

كسي كه خوش قانون شكن و ناهنجاره چطور دم از رافت مي زنه ؟

من نمي دونم شايد اقتضاي سنت باشه اما ديگه جاي تو اينجا نيست.

navid-mashhad

کاربر ويژه
رو که نیست سنگ پای قزوینه !!!!
پسر خوب تو به همه فحش دادی !!! نژاد پرستی کردی !!! به بچه های تهران توهین کردی !!!
معلومه که تو از بقیه بدت میاد !!! نه بقیه از تو
کسی با جمله ای که شما گذاشتی مشکلی نداره !! اما اون جمله چه ربطی داره به نقشه های تراز فشار و دما:تعجب2:
پس معلومه میخای با این کارا بچه های اینجا رو به جون هم بندازی تا انجمن خودتو رو به راه کنی

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
من خاک این انجمن را به توپره میکشم................
شما رو دوباره باید آواره کنم..........
بای بای...
برمیگردم ولی یه جور دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

واقعا برات متاسفم هنوز به بلوغ فكري نرسيدي

ما اينجا ريزش زياد داشتيم از سال هاي قبل كه اثري از تو وجود نداشت اما همه اونها اومدن و رفتن و ما هنوز پابر جاهستيم.

برو يكم ادب و نزاكت ياد بگير

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا