این رودخونه هست که بالا اومده. حدود 5 متر باید پایینتر از این باشه. عکسهای آبگرفتگی معابر و پارکها رو روزهای قبل گذاشتم. میتونین توی پستهای فرستادهی من ببینین.
مثلن این خیابون بوده و پارک که در طی این مراحل اینجوری شده!
مشاهده پیوست 31708مشاهده پیوست 31709مشاهده پیوست 31710مشاهده پیوست 31711
سلام مهدی جان و صبح شما بخیر
اول از همه جا داره که از شما و مجموعه ایران انجمن بخاطر مسائل پیش اومده عذرخواهی کنم و از زحمات بی دریغتون بسیار سپاسگذارم.:خجالت2::گل:
در وهله بعدی من هم با شما کاملا موافقم ، این بار دیگه گذشتی در کار نیست چون این مورد به دفعات تکرار شده ،تذکر داده شده ولی متاسفانه ازش درسی گرفته نشده!!!!!!
بعد هم من اگه توهینی به خودم شده بود شاید گذشت میکردم ولی اینکه به اعضای یک مجموعه و مدیرکل سایت توهین بشه دیگه اصلا قابل گذشت و بخشش نیست:تعجب2:
در انتها من هم برای شما آرزوی موفقیت و توفیق روزافزون دارم.:گل:
با عرض سلام .
امیر جان درسته که بنده بارها این مورد را تکرار کردم ولی شما گه یک مقدار وجدان داشته باشید حتما برمیگردید و مقصر اصلی این مسائل را پیدا می کنید.
اول از همه اقا عباس از قزوین شروع کرد و بعضی از بچه ها هم شاهد بودند ولی خوب به دلیل اینکه اینجا کسی از من خوشش نمیاد همگی به طرفداری از عباس پرداختند.
من شما خواهشی که دارم این هست که حتما یک مقدار در مورد کارهایتان فکر کنید ...
چون من هیچ وقت شما را به خاطر یک طرفه قضاوت کردندتان نخواهم بخشید...
والسلام
با عرض سلام .
امیر جان درسته که بنده بارها این مورد را تکرار کردم ولی شما گه یک مقدار وجدان داشته باشید حتما برمیگردید و مقصر اصلی این مسائل را پیدا می کنید.
اول از همه اقا عباس از قزوین شروع کرد و بعضی از بچه ها هم شاهد بودند ولی خوب به دلیل اینکه اینجا کسی از من خوشش نمیاد همگی به طرفداری از عباس پرداختند.
من شما خواهشی که دارم این هست که حتما یک مقدار در مورد کارهایتان فکر کنید ...
چون من هیچ وقت شما را به خاطر یک طرفه قضاوت کردندتان نخواهم بخشید...
والسلام
من خاک این انجمن را به توپره میکشم................
شما رو دوباره باید آواره کنم..........
بای بای...
برمیگردم ولی یه جور دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!