• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Abbath

New member

واقعا برات متاسفم هنوز به بلوغ فكر نرسيدي

ما اينجا ريزش زياد داشتيم از سال هاي قل كه اثري از تو وجود نداشت اما همه اونها اومدن و رفتن و ما هنوز پابر جاهستيم.

برو يكم ادب و نزاكت رو ياد بگير

مهرداد جان کاملا مشخصه که مشکل روانی داره،آدم هم سن این کم ندیدیم که،کدومشون مثل این بودن؟برای سلامت جامعه هم که شده خودش رو باید به یه روانپزشک نشون بده

هیچ کاری هم نمیتونه بکنه،یه چیزی همین طوری گفتش

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان کاملا مشخصه که مشکل روانی داره،آدم هم سن این کم ندیدیم که،کدومشون مثل این بودن؟برای سلامت جامعه هم که شده خودش رو باید به یه روانپزشک نشون بده

هیچ کاری هم نمیتونه بکنه،یه چیزی همین طوری گفتش

همينطوره

ما كه توي مسائل زندگي و سرگذشت اين اشخاص نيستيم حتما عواملي بوده كه افراد رو تا اين حد از عقلانيت و شعور تنزل ميدن

navid-mashhad

کاربر ويژه
عجیب گیری کردیم ما !!!:تعجب2:

دمای مشهد در یک حرکت جهانی طی یک ساعت 5 درجه کاهش داشت و به +31 رسید

مهرداد قالب جدید وبلاگت مبارک:گل:

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
دیشب با وجود اینکه ظهر گرمی داشت ولی شبش در منطقه ما نسیم خنکی میوزید و نیازی به کولر اصلا نبود . تا ساعت 3:30 صبح داشتم درس میخوندم . :فرار:

Abbath

New member
دیشب با وجود اینکه ظهر گرمی داشت ولی شبش در منطقه ما نسیم خنکی میوزید و نیازی به کولر اصلا نبود . تا ساعت 3:30 صبح داشتم درس میخوندم . :فرار:

بخون که بیگاری ای که بعد درس باید بکشی با مدرک تحصیلی خیلی فرق میکنه :دی

پسرخاله

کاربر ويژه
از این نسیمها فقط سمته آریاشهر در جریان میفته:زبون:
کو حالا تا 20 م امروز 18 مه فردا شب باید بیدار بمونی
من فقط شبه امتحان درس میخونم:خنده2:

mohamad$

کاربر ويژه
اصلا دو روز نمیرم از خونه بیرون افسردگی میگیرم . معتاد شدم به کوه و گرذش :-|

amin khan

مدیر انجمن
ترمز دستی رو بکش با هم بریم،اینکه من میگم فعالیت سیاسی اینجا ممنوعه اشتباهه مگه؟بحث نژاد پرستی ممنوعه اشتباهه مگه؟توهین ممنوعه اشتباهه مگه؟شما این 3 تا موضوع رو در کنار هم داری،با مظلوم نمایی هم به جایی نمیرسی،خودت فروم داری برو اونجا فعالیت کن بزار یه کم پیشرفت کنه

من نمیفهمم این مگه بن نشده چجوری داره پست میزاره؟

سلام
مشکل فنی بود که حساب کاربریشون دوباره برسی و مسدود شد.

پسرخاله

کاربر ويژه

سلام
مشکل فنی بود که حساب کاربریشون دوباره برسی و مسدود شد.
خب خدارو شکر .
همه از دستش
897817_19.gif
شده بودن

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ارتفاع موج خليج فارس فوق العاده قابل توجه هست شناورها الزما بايد از تردد در آبهاي خليج فارس جدا اجتناب كنن:

og4t1rb05iwslok49g2v.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
دمای مهراباد امروز 32.2 شد که نسبت به دیروز 3 درجه کاهش داشت . فرودگاه مهراباد در چنین روزی باید بیشینه دما 33 باشه طبق سایت اندرگزاند .

IRAJ1

کاربر ويژه
درود خداوند بر دوستان عزیز
سلام گرم مرا از مالزی و از کنار خط میانی زمین پذیرا باشید

این عکس تقدیم میکنم به همه بزرگواران بویژه مهرداد عزیز به خاطر علاقه وافرشون به این پدیده عظیم ،مانسون با شکوه هند بروی خلیج بنگال

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
به به ایرج عزیز یادش بخیر منم 7-8 سال پیش اونجا بودم . اقا شهرکرد بهتره یا کوالالامپور ؟! D: البته مشخصه که هیچ جا وطن ادم نمیشه .

IRAJ1

کاربر ويژه
به به ایرج عزیز یادش بخیر منم 7-8 سال پیش اونجا بودم . اقا شهرکرد بهتره یا کوالالامپور ؟! D: البته مشخصه که هیچ جا وطن ادم نمیشه .

درود محمد جان
اینجا عصر که میشه دوش آسمون باز میشه ولی نمیدونم چرا بارونای اینجا بهم حال نمیده یعنی اصلا برام مهم نیست بارون بیاد یا نه
دلوم سی وطن هلاکه ،گوشه نقشه اونور پونزم که بری وطنه و یه چیز دیگس

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا