• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
با درود

از فردا بعد ازظهر به غلظت گرد و غبار در حاشيه البرز جنوبي وتهران افزوده ميشه و اين افزايش غلظت رو تا روز سه شنبه در اين منطقه خواهيم داشت. اين گر دو غبار جدا از ماهيت ريزدگرد هاي عربي هست. توضيح اين كه به سبب گراديان فشاري شكل گرفته در البرز شرقي وزش باد شديد شرقي رو خواهيم داشت كه سبب ايجاد توده هاي گرد و خاك از دشت كوير به منطقه البرز جنوبي و تهران خواهد شد.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مساله ديگه اين كه با نفوذ ناوه ي عميق اروپايي به روي درياي سياه و كشور تركيه و گسترش زبانه هاي اون تا مناطق عراق و شمال عربستان، پر ارتفاع جنب حاره از منطقه ما عقب نشيني كرده و ما طي روزهاي‌ آينده در شمال غرب و سواحل خزر بارش هايي رو داريم.

aznavar

کاربر ويژه
ocoyeh4hmv7ksku5qxf5.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

تصاویری از امروز هزار مسجد:

یکشنبه 19 خرداد 1392

شالیزارهای حوالی روستای قاباخ در 20 کیلومتری غرب کلات نادر

نوع برنج: دم سیاه درجه یک

4jycprp456brjvmtek8j.jpg

90qwxpcbaryp6i06zsf6.jpg

pajz0h9guf1whch7ky9.jpg

vnmtpbbgq1bxf9tiefd2.jpg

ge16nnvlpe1toza39r0d.jpg

zw3dus3e0yje369cl5ne.jpg

آخرین ویرایش:

navid-mashhad

کاربر ويژه
دمای مشهد در ساعت 14 30 درجست
به نظر من خنک تره شاید گرمای روزهای قبل باعث شده این 30 درجه خنکتر به نظر برسه !!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان عزیز

واقعا وایمکس ایرانسل دیگه شورش رو در آورده! حتی نمیتونیم یک ایمیل ارسال کنیم! الان هم بعد از کلی وقت تونستم آنلاین بشم و بیام فروم!

من دوشنبه تا جمعه اصفهان بودم و هوا به تمام معنا افتضاح بود، اما هرچه به آخر هفته نزدیکتر میشدیم هوا بهتر میشد و روز جمعه که حرکت کردم سمت تهران هوا واقعا عالی بود (منظورم از لحاظ گرد و غبار هست) اما تهران وضعیت جالبی نداشت و نداره، از فردا هم که قراره تشدید گرد و غبار رو داشته باشیم.

امیدوارم در ادامه وضعیت رو به بهبودی بره، اگر عمری باقی بود و این وایمکس اجازه داد باز هم پست ارسال میکنم.:خجالت2:

navid-mashhad

کاربر ويژه
وقتی یه خبرگزاری داخلی می خواد خبری رو مخابره کنه بهتر از این در نمیاد. اولن که ماگدبورگ در ساکسونی‌آنهالت هست نه ساکسونی. دومن که این البه‌ست که از ماگدبورگ می‌گذره، نه دانوب!!

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم در حالی که مناطق مرکزی اروپا همچنان با گسترش سیل بی سابقه ای در سال های اخیر روبرو است، بیش از 70 هزار مامور آتش نشانی و 11 هزار سرباز ارتش آلمان برای مقابله با تاثیرات منفی این سیل بسیج شده اند.
وقوع این سیل در آلمان در تاریخ ده سال گذشته این کشور بی سابقه بوده است. هزاران نفر از ساکنان بخش های مختلف آلمان هنوز قادر به بازگشت به منازل و خانه های خود نیستند و پل ها و خیابان ها در بسیاری از مناطق جنوبی این کشور تخریب و یا آسیب های شدیدی دیده است و مردم قادر به عبور از این پل ها و خیابان ها نیستند.

خبرگزاری رسمی آلمان نیز اعلام کرد مردم شهر "ماگدبورگ" در ایالت ساکسونی به شدت نگران بالا آمدن بیشتر آب رودخانه دانوب هستند . بالا آمدن آب رودخانه دانوب به سطح کنونی در دهه های اخیر بی سابقه است و این مساله موجب جاری شدن سیل در کشورهای مرکزی اروپا شده است.

سطح آب رودخانه ها در کشورهای مجارستان و اسلواکی نیز همچنان بالا است و هزاران نفر از مردم اتریش نیز هنوز با تاثیرات منفی ناشی از وقوع این سیل روبرو هستند.
جاری شدن این سیل بی سابقه در اروپا تا کنون منجر به مرگ بیش از 20 نفر شده است.

بی سوادن از خبرنگاری فقط عمل شنیع ...............لی رو یاد گرفتن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ای خدا!!!!!!!!!!!!!

یکی کمک کنه!!!!!!!!!!!!

الان SD-RAM دوربینم رو گذاشتم تو لب تاب یک همچین پیامی میده!!!!!!

داخل دوربین هم که میذارم میگه باید با خود دوربین فورمتش کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه اینکار رو کنم کلی از عکسام نابود میشه!!!:ناراحت:

iq7jvnl424bl5op923c.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
سلام امیر محسن عزیز . مگه شما مستقیم رم و میزنید به سیستمتون ؟ با رم ریدر منظورمه

من با همون کابل خودش وصل میکنم . قبلا برای رم موبایلم این مشکل پیش اومد یهویی از کامپیوتر کشیدمش بیرون بعد دیگه نوشت فایل هاتون کاراپتد شده و باید فرمت شه . قبلا هم با کابل وصل نمیکردید ؟

پسرخاله

کاربر ويژه
سلام امیر محسن عزیز . مگه شما مستقیم رم و میزنید به سیستمتون ؟ با رم ریدر منظورمه

من با همون کابل خودش وصل میکنم . قبلا برای رم موبایلم این مشکل پیش اومد یهویی از کامپیوتر کشیدمش بیرون بعد دیگه نوشت فایل هاتون کاراپتد شده و باید فرمت شه . قبلا هم با کابل وصل نمیکردید ؟
منم همیشه رم رو مستقیم میزنم ولی خب یهو نمیکشم بیرون اجکت رو میزنم بعد
مگه اشکال داره اینطوری؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آره محمد جان رم رو از دوربین در میارم و میزنم به لب تاپ. بعد هم من ناگهانی بیرون نکشیدمش که اینطوری شد!!! همین امروز میخواستم عکسها رو منتقل کنم رو لب تاب. حالا شانس رو ببین.

پسرخاله

کاربر ويژه
امیرمحسن قهرمان سلام:گل:
شاید رمتون ویروسی بوده. البته من اطلاعاته زیادی ندارم در اینباره .:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Resolved Question Show me another » The semaphore timeout period has expired: what does it mean? what should i do? I tried retrieving files from my external hard-drive, but it says that "the semaphore timeout period has expired, and i can't get excess into the folders... what should/can i do(on my own, without sending it for repairs)? Help me! Thanks in advance.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Best Answer - Chosen by Asker This appears to be kind of a generic error message. A quick search provides two possibilities: 1. It may be a problem with the connection. If you have another USB port or another USB cable, try that since it may be a problem with the port or the cable. 2. This error also appears to be associated with files with names that are too long, or paths that are too long. Try renaming the file or folder and/or moving it up a directory or two before copying it. If this is happening with all files on the drive, I'd guess the USB port or cable is the culprit. It may also be the housing for the drive. If the data is critical and changing cables or ports doesn't help, you can try getting a new drive enclosure and see if that works.

ماهان.

کاربر ويژه
عکس از اسوشیتدپرس. من به شخصه جرئت نمی‌کنم به محله‌های زیر آب رفته برم! فقط از حاشیه‌شون رد می‌شم. یه بار هم که برای عبور از یه منطقه که راهم رو کوتاه می‌کرد تا زانو رفتم تو آب واقعن پاهام یخ زد!

Capture.JPG

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا