• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه
درود خداوند بر دوستان عزیز
سلام گرم مرا از مالزی و از کنار خط میانی زمین پذیرا باشید

این عکس تقدیم میکنم به همه بزرگواران بویژه مهرداد عزیز به خاطر علاقه وافرشون به این پدیده عظیم ،مانسون با شکوه هند بروی خلیج بنگال

خیلی قشنگه دمت گرم!!

میگم ایرج من جات بودم ازاونجا که نزدیکه یه سر میرفتم پاتایا:خنده2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوستان عزیز و شبتون بخیر

خدا رو شکر که وضعیت دمایی مشهد به حالت نرمال خودش برگشت و هوا بسیار مطبوع شده که اتفاقا آسمون هم ابریه در غرب مشهد.

امشب سعی میکنم چند تا عکس خاطره انگیز واستون بذارم.

یک هفته قبل از بارش سنگین برف اسفند ماه 1391 مشهد

نمایی از رشته کوههای بینالود - از ویلاشهر:

xvcb9jfko2f73rr23h2.jpg

mahmood600

کاربر ويژه
همینک رگبار باران بطور کاملا محلی و در اثر عبور موج بسیار ضعیف تراز میانی جو در هوایی کاملا شرجی با رطوبت 100% و دم کرده در اینجا اغاز شد

saeed hh

کاربر ويژه
0xf31d4bisdhij746vn6.jpg

این اولای شروع برف که میخاد تازه همه جارو سفید کنه خیلی جذاب و هیجان انگیزه!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصویری از تابش خورشید صبحگاهی بر روی بینالود باشکوه 2 روز بعد از برف سنگین آخر اسفند 91 از جاده سرخس:

nlhym1zeaqpqaybixgj.jpg

saeed hh

کاربر ويژه
این عکسو زمانی که ایرا پردیس بودیم یه بار گذاشتم از عجیب ترین و زیبا ترین عکسایی بوده که تو چند سال گذشته دیدم!!

elki0rhcrb74qozuwuet.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
یکی از دوستان گفت :

ye masaleye jaleb emrooz sob firoozkooh bad shadid miyoomad va abraye ertefaye payinoo az amin abad mishod did albate har chi be gardaneye gadook nazdik mishodam hava sardtar va baresh baroon shedat bishtar mishod ke vaghti too gardane be elate mehe shadid va ghaliz terafik shode bood labelaye baroon barf ham mibarid ke gahi oghat barf ghaleb mishod va dobare baroon miyoomad ta khode ghayemshahr baroon miyoomad va hava khonak bood bad az zohr ham az samte harAz omadam bedoone padide bood vali barf taze nashaste rooye ghole damavand kheyli jaleb va ghashang Karde bood gholeho ..

aznavar

کاربر ويژه
سلام دوستان
ده روزی به علت مسائل بوق خونه نشین شدم.شانس آوردم که پانسیون نزدیکمه و میتونم خودمو باهاش سرگرم کنم:خنده2:

ujm2l1duqkveyp4ig.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
وقتی یه خبرگزاری داخلی می خواد خبری رو مخابره کنه بهتر از این در نمیاد. اولن که ماگدبورگ در ساکسونی‌آنهالت هست نه ساکسونی. دومن که این البه‌ست که از ماگدبورگ می‌گذره، نه دانوب!!

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم در حالی که مناطق مرکزی اروپا همچنان با گسترش سیل بی سابقه ای در سال های اخیر روبرو است، بیش از 70 هزار مامور آتش نشانی و 11 هزار سرباز ارتش آلمان برای مقابله با تاثیرات منفی این سیل بسیج شده اند.
وقوع این سیل در آلمان در تاریخ ده سال گذشته این کشور بی سابقه بوده است. هزاران نفر از ساکنان بخش های مختلف آلمان هنوز قادر به بازگشت به منازل و خانه های خود نیستند و پل ها و خیابان ها در بسیاری از مناطق جنوبی این کشور تخریب و یا آسیب های شدیدی دیده است و مردم قادر به عبور از این پل ها و خیابان ها نیستند.

خبرگزاری رسمی آلمان نیز اعلام کرد مردم شهر "ماگدبورگ" در ایالت ساکسونی به شدت نگران بالا آمدن بیشتر آب رودخانه دانوب هستند . بالا آمدن آب رودخانه دانوب به سطح کنونی در دهه های اخیر بی سابقه است و این مساله موجب جاری شدن سیل در کشورهای مرکزی اروپا شده است.

سطح آب رودخانه ها در کشورهای مجارستان و اسلواکی نیز همچنان بالا است و هزاران نفر از مردم اتریش نیز هنوز با تاثیرات منفی ناشی از وقوع این سیل روبرو هستند.
جاری شدن این سیل بی سابقه در اروپا تا کنون منجر به مرگ بیش از 20 نفر شده است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا