mehrdad_teh
متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان صندوق خصوصیتون رو چک بفرمایید
پاسخ داده شد.
مهرداد جان صندوق خصوصیتون رو چک بفرمایید
امتحانا تموم میشه انگار از زندان ازاد شدی .
سلام محمد جانگوگل ارث ارتفاع قله کلکچال و 3317 و قله الوند و 3320 زده . این در حالی هست که من خودم کلکچال و 3343 متر روی قله اندازه گیری کردم .
تشکر محمد رضا جان . اره همینطوره . مثلا در مورد قله توچال گوگل ارث الان دیدم 3942 زده در حالی که تو سایت ها 3964 زدن . من هم اندازه گرفتم حدود 20 ثانیه روشن گذاشتم جی پی اس و که برای لحظاتی فقط 3965 و نشون داد ولی بقیش روی 3964 موند . تابلوی راهنمایی که روی خود کلکچال هست 3350 زده که که با اونچیزی که جی پی اس من نشون داد 7 متر تفاوت داره . که البته معلوم هم نیست کدوم درسته ولی خب کاملا مشخصه گوگل ارث در ارتفاعات بالا خطا داره .سلام محمد جان فکر کنم اندازه گیری خودت دقیقتره چون دقت نقشه های گوگل ارث زیاد بالا نیست مثلا ما پلان یه مسیر رو که با دوربین توتال با دقت سانتیمتر برداشت میکنیم و رو عکس گوگل ارث با مقیاس میندازیم چند متر خطا داره گرچه جی پی اس موبایل و چی پی اس دستی هم خطاشون کم نیست اما از گوگل ارث دقیقترن فکر کنم
روز یکشنبه، هزاران نفر از ساکنان شرق آلمان به دلیل طغیان رودخانه البه و آب گرفتگی زمین های کشاورزی مجبور به ترک خانه هایشان شدند.کارشناسان هواشناسی پیش بینی می کنند که بارش باران در این مناطق همچنان ادامه داشته باشد.
در ماگدبورگ نیز که یکی از قدیمی ترین شهرها در شرق آلمان است، از ساکنان ۲۳هزار نفری یکی از مناطق خواسته شد که به تخلیه منازل بپردازند. آب رودخانه البه در بعضی مناطق نزدیک به ۸ متر بالا آمده است که ۵ متر بالاتر از حد معمول آن است و بسیار فراتر از سطح سیل ویرانگر سال ۲۰۰۲ می باشد
اگرچه در لهستان، میزان طغیان آب کمتر از دیگر کشورها بود اما جاده ها و ایستگاههای متروی ورشو برای چند ساعت بسته شد.
در مجارستان نیز امکان طغیان رودخانه دانوب افزایش یافته است.در بوداپست پایتخت مجارستان، اعلام شد که نقاط خطر آفرین برای محافظت شهر از سیل تقویت شده است.در این کشور، هزاران نفر از مردم داوطلبانه برای دفاع از شهرها و روستاها وارد عمل شده اند.طی هفته گذشته ۱۲ نفر بر اثر طغیان رودخانه ها در آلمان، اتریش، اسلوواکی، لهستان و جمهوری چک جانشان را از دست داده اند.
ماهان جان چرا وایستادی؟؟!!!بجنب دیگه!!:فرار::فرار:،هرچه سریع تر برو برلین!!:فرار::فرار:
من برنامه Sygic رو دارم که به نظرم خوبه ولی به گوگل مپ نمیرسه، آفلاین کار میکنه و سخنگو و ... هستاون دوستانی که موبایل با سیستم عامل اندروید دارن گوگل مپ جدید رو از برنامه بازار بگیرن چون ورژن جدیدش قابلیت تهیه نقشه های آفلاین داره و موقعیت تون و تو نقشه نشون میده بدون اینکه به اتصال به اینترنت نیاز باشه . قبلا باید به اینترنت هم وصل میشدی علاوه بر روشن کردن GPS