• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
گوگل ارث ارتفاع قله کلکچال و 3317 و قله الوند و 3320 زده . این در حالی هست که من خودم کلکچال و 3343 متر روی قله اندازه گیری کردم .

rahsazan

کاربر ويژه
گوگل ارث ارتفاع قله کلکچال و 3317 و قله الوند و 3320 زده . این در حالی هست که من خودم کلکچال و 3343 متر روی قله اندازه گیری کردم .
سلام محمد جان
فکر کنم اندازه گیری خودت دقیقتره چون دقت نقشه های گوگل ارث زیاد بالا نیست
مثلا ما پلان یه مسیر رو که با دوربین توتال با دقت سانتیمتر برداشت میکنیم و رو عکس گوگل ارث با مقیاس میندازیم چند متر خطا داره
گرچه جی پی اس موبایل و چی پی اس دستی هم خطاشون کم نیست اما از گوگل ارث دقیقترن فکر کنم

محمد بجنورد

کاربر ويژه
Jun-Aug 2013 forecast

1369448675111.png

1369448675111_1.png

Sep-Nov 2013 forecast

1369448675111_1_1.png

1369448675111_1_1_1.png

فکر کنم دوستان قبلا این ها رو گذاشتن،من باب یادآوری منم میذارم.

mohamad$

کاربر ويژه
سلام محمد جان فکر کنم اندازه گیری خودت دقیقتره چون دقت نقشه های گوگل ارث زیاد بالا نیست مثلا ما پلان یه مسیر رو که با دوربین توتال با دقت سانتیمتر برداشت میکنیم و رو عکس گوگل ارث با مقیاس میندازیم چند متر خطا داره گرچه جی پی اس موبایل و چی پی اس دستی هم خطاشون کم نیست اما از گوگل ارث دقیقترن فکر کنم
تشکر محمد رضا جان . اره همینطوره . مثلا در مورد قله توچال گوگل ارث الان دیدم 3942 زده در حالی که تو سایت ها 3964 زدن . من هم اندازه گرفتم حدود 20 ثانیه روشن گذاشتم جی پی اس و که برای لحظاتی فقط 3965 و نشون داد ولی بقیش روی 3964 موند . تابلوی راهنمایی که روی خود کلکچال هست 3350 زده که که با اونچیزی که جی پی اس من نشون داد 7 متر تفاوت داره . که البته معلوم هم نیست کدوم درسته ولی خب کاملا مشخصه گوگل ارث در ارتفاعات بالا خطا داره .

ماهان.

کاربر ويژه
اثرات جاری شدن سیل در شرق آلمان به مناطق دیگر این کشور نیز سرایت کرده است. راه‌آهن آلمان اعلام کرده که مسیر قطار هانوفر به برلین و فرانکفورت به برلین تا اطلاع ثانوی بسته خواهد بود.

هزاران نیروی امدادی در ایالت سیل‌زده زاکسن- آنهالت در شرق آلمان یکی از سخت‌ترین تجربیات خود در زمینه بلایای طبیعی را تجربه می‌کنند. در منطقه اشتندال این ایالت، آب رودخانه اِلبه (Elbe) به حدی بالا آمده که سدبند را شکسته است. ۵۰۰ ساکن روستای فیش‌بِک در این منطقه ناچار به ترک خانه‌های خود شده‌اند. به اهالی سه روستای دیگر نیز گفته شده بهتر است منطقه را ترک کنند. یکی از این روستاها حدود هزار نفر جمعیت دارد.

پل رودخانه البه به دلیل خطر ریزش بسته شده است

در شهر ماگد‌بورگ مرکز ایالت زاکسن- آنهالت نیز اوضاع خیلی بهتر از روستاها نیست، اگرچه سطح آب رودخانه اِلبه در اینجا کمی پایین‌تر رفته است. البته یکی از سخنگویان ستاد بحران گفته شکسته شدن سدبند در فیش‌بِک تاثیری بر ماگدبورگ نداشته اما این شهر نیز همچنان در حالت هشدار به سر می‌برد.

آسیب دیدن سدبند همچنین باعث توقف حرکت بسیاری از قطارها در این منطقه شده است. حرکت قطارهای سریع‌السیر در مسیر فرانکفورت به برلین و هانوفر به برلین تا اطلاع ثانوی متوقف شده است. همچنین پل رودخانه اِلبه به دلیل خطر ریزش در اثر جریان آب بسته شده و قطارها نمی‌توانند از روی آن عبور کنند.

محدویت‌های حرکت قطارها در شرق آلمان، سایر خطوط راه‌آهن در آلمان را نیز تحت تاثیر قرار داده است. شرکت راه‌آهن آلمان اعلام کرده که مسافران این شرکت این روزها باید منتظر یک تا سه ساعت تاخیر و گاهی بیشتر در حرکت قطارها باشند.

ببینید:گالری تصویری سیل در آلمان

سطح آب در سایر شاخه‌های رودخانه اِلبه در ایالت براندنبورگ نیز به صورت دائم در حال بالا رفتن است. به دلیل شکسته شدن سد باید در نزدیکی مرز این ایالت سد جدیدی تعبیه شود تا آب رودخانه نتواند در کانال هاول جاری شود. این کانال که ۳۲۵ کیلومتر طول دارد از شهرهای برلین، براندنبورگ، پوتسدام و چندین شهر دیگر در شرق آلمان عبور می‌کند.

یکی از سخنگویان ستاد مدیریت بحران گفته است ما باید تمام نیروی خود را برای ساختن این سد جدید به کار بگیریم.

دو ایالت نیدرزاکسن به مرکزیت هانوفر و شلسویگ هولشتاین به مرکزیت کیل نیز در حالت هشدار به سر می‌برند. حالت فوق‌العاده برای این مناطق تا زمانی که سطح آب رودخانه اِلبه به حالت اولیه باز نگردد ادامه خواهد داشت.

ماهان.

کاربر ويژه

روز یکشنبه، هزاران نفر از ساکنان شرق آلمان به دلیل طغیان رودخانه البه و آب گرفتگی زمین های کشاورزی مجبور به ترک خانه هایشان شدند.
کارشناسان هواشناسی پیش بینی می کنند که بارش باران در این مناطق همچنان ادامه داشته باشد.
در ماگدبورگ نیز که یکی از قدیمی ترین شهرها در شرق آلمان است، از ساکنان ۲۳هزار نفری یکی از مناطق خواسته شد که به تخلیه منازل بپردازند. آب رودخانه البه در بعضی مناطق نزدیک به ۸ متر بالا آمده است که ۵ متر بالاتر از حد معمول آن است و بسیار فراتر از سطح سیل ویرانگر سال ۲۰۰۲ می باشد

اگرچه در لهستان، میزان طغیان آب کمتر از دیگر کشورها بود اما جاده ها و ایستگاههای متروی ورشو برای چند ساعت بسته شد.

در مجارستان نیز امکان طغیان رودخانه دانوب افزایش یافته است.در بوداپست پایتخت مجارستان، اعلام شد که نقاط خطر آفرین برای محافظت شهر از سیل تقویت شده است.در این کشور، هزاران نفر از مردم داوطلبانه برای دفاع از شهرها و روستاها وارد عمل شده اند.طی هفته گذشته ۱۲ نفر بر اثر طغیان رودخانه ها در آلمان، اتریش، اسلوواکی، لهستان و جمهوری چک جانشان را از دست داده اند.

mohamad$

کاربر ويژه
اون دوستانی که موبایل با سیستم عامل اندروید دارن گوگل مپ جدید رو از برنامه بازار بگیرن چون ورژن جدیدش قابلیت تهیه نقشه های آفلاین داره و موقعیت تون و تو نقشه نشون میده بدون اینکه به اتصال به اینترنت نیاز باشه . قبلا باید به اینترنت هم وصل میشدی علاوه بر روشن کردن GPS

محمد بجنورد

کاربر ويژه

روز یکشنبه، هزاران نفر از ساکنان شرق آلمان به دلیل طغیان رودخانه البه و آب گرفتگی زمین های کشاورزی مجبور به ترک خانه هایشان شدند.
کارشناسان هواشناسی پیش بینی می کنند که بارش باران در این مناطق همچنان ادامه داشته باشد.
در ماگدبورگ نیز که یکی از قدیمی ترین شهرها در شرق آلمان است، از ساکنان ۲۳هزار نفری یکی از مناطق خواسته شد که به تخلیه منازل بپردازند. آب رودخانه البه در بعضی مناطق نزدیک به ۸ متر بالا آمده است که ۵ متر بالاتر از حد معمول آن است و بسیار فراتر از سطح سیل ویرانگر سال ۲۰۰۲ می باشد

اگرچه در لهستان، میزان طغیان آب کمتر از دیگر کشورها بود اما جاده ها و ایستگاههای متروی ورشو برای چند ساعت بسته شد.

در مجارستان نیز امکان طغیان رودخانه دانوب افزایش یافته است.در بوداپست پایتخت مجارستان، اعلام شد که نقاط خطر آفرین برای محافظت شهر از سیل تقویت شده است.در این کشور، هزاران نفر از مردم داوطلبانه برای دفاع از شهرها و روستاها وارد عمل شده اند.طی هفته گذشته ۱۲ نفر بر اثر طغیان رودخانه ها در آلمان، اتریش، اسلوواکی، لهستان و جمهوری چک جانشان را از دست داده اند.

ماهان جان چرا وایستادی؟؟!!!بجنب دیگه!!:فرار::فرار:،هرچه سریع تر برو برلین!!:فرار::فرار:

ماهان.

کاربر ويژه
ماهان جان چرا وایستادی؟؟!!!بجنب دیگه!!:فرار::فرار:،هرچه سریع تر برو برلین!!:فرار::فرار:

آب از دیروز روند پایین اومدنش رو شروع کرد. الان رسیده به 700 سانت که کاهش بیشتری از پیش‌بینی‌ها داشته. البته خط تا رسیدن به خط سبز که حد شرایط بحرانی رو نشون می‌ده خیلی مونده.
wasserstaendeUebersichtGrafik.png.php

جمعه می‌ریم سفارت :D

rahsazan

کاربر ويژه
اون دوستانی که موبایل با سیستم عامل اندروید دارن گوگل مپ جدید رو از برنامه بازار بگیرن چون ورژن جدیدش قابلیت تهیه نقشه های آفلاین داره و موقعیت تون و تو نقشه نشون میده بدون اینکه به اتصال به اینترنت نیاز باشه . قبلا باید به اینترنت هم وصل میشدی علاوه بر روشن کردن GPS
من برنامه Sygic رو دارم که به نظرم خوبه ولی به گوگل مپ نمیرسه، آفلاین کار میکنه و سخنگو و ... هست

پسرخاله

کاربر ويژه
اصلا انجمن یه طوری شده میام تو انجمن سر درد میگیرم:قاطی: امیدوارم زودتر درست بشه:75:
همینو کم داشتیم دیگه فقط:ناراحت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا