• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود نوید عزیز

از شما دوست خوبم که قوانین انجمن رو رعایت میکنید بی نهایت قدردان و سپاسگذارم.:گل:

آقا بی خیال
دوستان قانون درجه یک اینجا این بود که بحث سیاسی نکنیم
مگه به همین دلیل با کاربر ناهنجار درگیر نشدیم ؟ خدایی اگه دروغ میگم بهم بگین

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سر تیتر خبرهای مهم کشوره و هیچ جهت گیری توش دیده نمیشه!مگه من از کسی حمایت کردم؟

علی عزیز سلام دوست خوبم.

فرمایش شما کاملا صحیحه ولی متاسفانه ادامه دادن این روند در اینجا منجر به انحراف از موضوع اصلی بحثمون میشه .

و در واقع اینجا بیان هر گونه نظر موافق و مخالف و کلا هرچیزی که ازش رنگ بوی سیاست به مشام برسه خوشبختانه هیچ جایی نداره و من با کمال احترام برای شما عزیزان و عرض تاسف و شرمندگی در صورت مشاهده ویرایش میکنم:خجالت2:

از همه عزیزان خواهش میکنم از ارسال هر پستی که منجر به ایجاد مسئولیت برای مجموعه ایران انجمن و شخص بنده بشه جدا خوداری فرمایند.

سپاس:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
نفوذ زبانه هاي توده هواي موسمي به جنوب شرق

vhbc3slnt9kc8k8xiil.png

ماهان.

کاربر ويژه
سلام دوستان عزیز.

دیشب بعد از 10 روز برگشتم اردبیل. تو راه اردبیل نزدیکی های راه مجبور شدم کولر ماشین رو خاموش کرده و کم کم بخاری رو روشن کنم!!

امروز تو اردبیل هوایی رو تجربه کردم که تو زندگیم در این وقت سال تصورش هم برام غیر ممکن بود! هوای خنک ( سرد برای این وقت سال ) و مه آلود...:گل:

بیشینه دمای امروز اردبیل : 17.6+

سلام مسعود جان
اوایل تیر سال‌های 86 و 87 دمای بیشینه رشت هم به زیر 20+‌ و نقاطی مثل ماسوله به زیر 15+ رسیده بودند. با بارش‌های تابستانه، دما کاهش شدیدی در منطقه پیدا می‌کنه.

navid-mashhad

کاربر ويژه
بیشینه و کمینه دمای هوای مشهد در 24 ساعت گذشته بین 31-20 در نوسان بود
در 24 ساعت گذشته بردسکن با حداکثر +38 گرمترین شهر و فریمان با حداقل +11 خنکترین بود

ماهان.

کاربر ويژه
دبی البه در ماگدبورگ در اوجش پریشب به 4800 متر مکعب در ثانیه رسیده. یعنی بیشترین مقدارش از زمانی که اندازه‌گیری می‌کنند.

MAGDEBURG-STROMBRUECKEELBEQ_kl.png

بیشترین و کمترین مقداری که تا قبل از این ثبت شده بود. 4 سیل شدید، مربوط به بعد از سال 2000 هستن.

Capture.JPG

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام دوستان عزیز.

دیشب بعد از 10 روز برگشتم اردبیل. تو راه اردبیل نزدیکی های راه مجبور شدم کولر ماشین رو خاموش کرده و کم کم بخاری رو روشن کنم!!

امروز تو اردبیل هوایی رو تجربه کردم که تو زندگیم در این وقت سال تصورش هم برام غیر ممکن بود! هوای خنک ( سرد برای این وقت سال ) و مه آلود...:گل:

بیشینه دمای امروز اردبیل : 17.6+

سلام بر استاد امیرمسعود عزیز

ارادت قربان:احترام:

سفرها بی خطر،خسته و درمونده ی جاده ها نباشید قربان.:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا