• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
kkh4ngceyyorg4wegsi5.jpg

rahsazan

کاربر ويژه

اين نوع رنگين كمان در شب هنگام در نزديكي آبشارها و شب هاي مهتاب هم بوجود مياد و بنام رنگين كمان ماه ناميده ميشه.
یادش بخیر!
بچه بودم میرفتم باغچه رو آب بدم رنگین کمان تشکیل میشد، ماهم احساس کشف پدیده های علمی بهمون دست میداد:برنده:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
لعنت بر جنب حاره ای بی شرف

casia1.120hr.png

casia1.144hr.png

يكشنبه آينده

موقعيت خط 584 دكامتر رو در طول مدار 60 و مدار 65 درجه شرقي مقايسه كن . بين مدار 60 و 65 درجه تنها 5 مدار فاصله است و اما موقعيت خط 584 دكامتر در طول اين 2 مدار به اندازه 38 عرض جغرافيايي اختلاف ديده ميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
buv5n614x61wocmgpj.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
جای دوستان خالی غروب رفتیم سواحل زیبای کاسپین. برگشتنی هم یه سر رفتیم خمام و یخ در بهشت زدیم :دوست:. تابستون تا پاسی از نصفه شب و حتی بیشتر، همه جا جنب و جوش هست :شاد::شاد:
هی هی هی. من باروووون می خوام!

ماهان.

کاربر ويژه
جای دوستان خالی غروب رفتیم سواحل زیبای کاسپین. برگشتنی هم یه سر رفتیم خمام و یخ در بهشت زدیم :دوست:. تابستون تا پاسی از نصفه شب و حتی بیشتر، همه جا جنب و جوش هست :شاد::شاد:
هی هی هی. من باروووون می خوام!

دکتر جان جفرود می‌رین؟

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اكنون 21 خرداد ماه است روند گسترش تابش خورشيد به روي نيمكره شمالي تا 10 روز آينده ادامه پيدا خواهد كرد و از 10 روز ديگه روند عقب نشيني خورشيد از نيمكره مذكور آغاز خواهد شد. اما به طبع روند پيشروي پر ارتفاع جنب حاره اي و عقب رفت ورتكس قطبي كه تابع زاويه تابش خورشيد و حركت آن در 2 نيمكره ست همچنان ادامه خواهد داشت و در نتيجه روند گرم شدن هوا هم به موازات آن ادامه خواهد داشت.

از 10 روز ديگه روزها شروع به كوتاه شدن مي كنن و اين كوتاه شدن طول روز و كاهش تدريجي زاويه تابش از حالت عمود به حالت حاده از 8 مرداد به بعد يعني 45 روز بعد از حداكثر تابش و پيشروي (31 خرداد) بر روي اقليم جهاني نمايان ميشه. و به طبع از 8 مرداد روند پيشروي پر ارتفاع متوقف و روند معكوس يعني عقب نشيني تدريجي اغاز ميشه چون كه همانطور گفتم نوسانات پر ارتفاع جنب حاره اي و ورتكس قطبي تابعي از زاويه و حركت خورشيد هست.

آخرین ویرایش:

ماهان.

کاربر ويژه
ما همیشه میریم مجتمع کاسپین منطقه آزاد. امشب همه جا صدای موسیقی بود و حرکات اینجوری :شاد::شاد:
فقط من موندم این ها :nika: :nika: دارن روز به روز خوشمل تر میشن یا ما داریم پیر میشیم!! :خنده2:

آره جفرود هم توی همون مسیره. حدود 15 کیلومتر بعد از ستاره‌شمال هستش به سمت زیباکنار. آخرین باری که شمال رفتم توی آب دریا، با دوستان دوره‌ی لیسانس بود، اوایل تیر 88 توی ساحل تازه‌آباد رضوانشهر. چند روز بعد از اون جریانات 4 سال پیش.

توی ایران هم آخرین بار تیر 90 بندر بوشهر رفتم توی آب خلیج فارس.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اين تصوير ماهواره اي نوع visible در روز 30 آپريل هست اون فلش انعكاس نورخورشيد روي غرب آب هاي اقيانوس هند شمالي رو نشون ميده در واقع اون ناحيه است كه خورشيد در اون زمان در ساعت 9 UTC به طور عمود مي تابيده الان برين تصاوير ماهواره اي رو ببينيد اثري از انعكاس نور خورشيد روي آب هاي اقيانوس ديده نمي شه چرا كه خورشيد به سوي نيمكره شمالي پيشروي كرده و با توجه به موقعيت ماهواره meteosat 7 انعكاسي ايجاد نمي شه

ws00w95leotoooj13qrm.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
دمای Ushuaia، شهر مورد علاقه من در جنوب آرژانتین و نزدیک به قطب جنوب در حال حاضر 1 درجه سانتی گراد هست و بارونی.
تصاویر امروز:

5t9r7hs3yq6pr3tf1akv.jpg

206 که دارن. اون ماشین پشتی یخورده شبیه سمند خودمونه، شاید هم سمند ما شبیه ایشون باشه!

f8xwhm6ep7ywjxhigxy.jpg

پیش بینی روزهای آینده:

v39wiv5n1ez4dhd5cyev.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا