• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Fooladi

کاربر ويژه
خدا پدر مخترع تکنولوژی و امکانات رو بیامرزه!!!!!!!!

با توجه به نرم افزارهایی که در دست دارم میتونم حداقل روزی چند فریم گلچین و با کیفیت بالا و حجم بسیار کم ویدیو از پدیده آذرخش در اینجا برای دوستان خوبم به اشتراک بذارم که از این بابت خیلی خیلی خوشحالم. تقریبا حجم فیملها در حدود 1 مگ یا کمتر خواهد بود که هم واتر مارک داره و هم مشخصات محل و زمان وقوع پدیده جوی.

فقط باید یک نرم افزار هم دانلود کنم برای کاهش سرعت فریمهای اذرخش که در صدم ثانیه رخ میده و انوقت دیگه عالی میشه. و می تونم به جرات بگم اولین سایت مرجع برای دانلود پدیده جوی کشور رو که خودم تجربه کردم رو راه اندازی میکنم.

راحت ترین راه استفاده از virtualdub هست که رایگانه
video بزار رو direct stream copy
audio هم همینطور
حالا ctrl+R رو بزن
change framerate to رو بزار مثلا ۴ فریم در ثانیه
اخرش هم save as avi یا F7 رو بزن

نمونه:
Video Clip test slow.rar - 987 KB

Fooladi

کاربر ويژه
بعدا رو یک فریم در ثانیه هم گذاشتم جالبتر شد ولی دیگه آپلود نمی کنم
خوبی این روش اینه سایز فایل و کیفیت تغییر نمی کنه و سریعه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود جناب فولادی عزیز

خیلی متشکرم ، نرم افزار بسیار مفید و جالبی بود و البته همانطوریکه تو بخش نظرات لینک دانلودش مردم نظر داده بودند ، کار کردن باهش خیلی آسون و راحت بود.

و البته شما هم به زبان ساده ای راهنمایی کرده بودید.

سپاس:گل:

راحت ترین راه استفاده از virtualdub هست که رایگانه
video بزار رو direct stream copy
audio هم همینطور
حالا ctrl+R رو بزن
change framerate to رو بزار مثلا ۴ فریم در ثانیه
اخرش هم save as avi یا F7 رو بزن

نمونه:
Video Clip test slow.rar - 987 KB

aznavar

کاربر ويژه
اكنون 21 خرداد ماه است روند گسترش تابش خورشيد به روي نيمكره شمالي تا 10 روز آينده ادامه پيدا خواهد كرد و از 10 روز ديگه روند عقب نشيني خورشيد از نيمكره مذكور آغاز خواهد شد. اما به طبع روند پيشروي پر ارتفاع جنب حاره اي و عقب رفت ورتكس قطبي كه تابع زاويه تابش خورشيد و حركت آن در 2 نيمكره ست همچنان ادامه خواهد داشت و در نتيجه روند گرم شدن هوا هم به موازات آن ادامه خواهد داشت.

از 10 روز ديگه روزها شروع به كوتاه شدن مي كنن و اين كوتاه شدن طول روز و كاهش تدريجي زاويه تابش از حالت عمود به حالت حاده از 8 مرداد به بعد يعني 45 روز بعد از حداكثر تابش و پيشروي (31 خرداد) بر روي اقليم جهاني نمايان ميشه. و به طبع از 8 مرداد روند پيشروي پر ارتفاع متوقف و روند معكوس يعني عقب نشيني تدريجي اغاز ميشه چون كه همانطور گفتم نوسانات پر ارتفاع جنب حاره اي و ورتكس قطبي تابعي از زاويه و حركت خورشيد هست.

نبود 50 روز دیگه:فرار:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

aria_tehran

کاربر ويژه
محمد به اسپاد بگو چرا نمیاد؟
آخه آدم هر چه قدرم کار داشته باشه میتونه یه بار پست بذاره و اعلام وجودیت کنه

aria_tehran

کاربر ويژه
1.
rvl85a73l3uyerhjh6.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود

بتدريج از امروز روند مجدد گسترش واچرخند بر روي كشور آغاز ميشه و با خروج ناوه مستقر بر روي تركيه از منطقه به طور نسبي و موقت از شدت ناپايداري هاي منطقه كاسته ميشه اين در حالي هست كه از هفته آينده ناوه بسيار عميق از عرض هاي شمالي به طرف ازبكستان و شرق خاورميانه تا درياي عرب گسترده خواهد شد. اين ناوه به دليل فقدان رطوبت در نيمه شرقي كشور بيشترين تاثيرش رو به شكل باد هاي شديد شمالي نشون خواهد داد كه منجر به طوفان گردو خاك در بخش هاي شرقي كشور مي شه.

شايان ذكر هست كه اواخر همين هفته افت نسبي دما در شمال شرق اتفاق مي افته كه در هفته آينده نيز تداوم خواهد داشت.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
طبق برسي ها ي صورت گرفته توسط محققان داخل كشور بيشترين سهم ايجاد چرخندهاي بارشزاي كه در طول سال به غرب ايران وارد ميشن از طرف مديترانه بويژه شرق دريا حوالي قبرس بوده و پس از ان بين النهرين و سودان رتبه هاي بعدي رو به خودشون اختصاص ميدن.

درياي سياه نقش ناچيز و كمي در اين تحقيق داشته

سهم اين نواحي :

شرق درياي مديترانه: 50 %
بين النهرين: 26 %
كم فشار سوداني: 21%
درياي سياه: 3%

از اونجايي كه در تحقيقات سينوپتيك ترسالي غرب كشور، چرخندهاي امتزاجي شرق مديترانه _ سوداني نقش پر رنگ و بسزايي داره بايد به وضعيت اين 2 پهنه آبي توجه ويژه اي بشه.

g116pw3mvf0xk51qz1u7.jpg

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
اخر هفته و ابتدای هفته بعد فریزینگ لول 6000 متر به صورت سلول بسته زاگرس مرکزی و در بر میگیره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا