• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
اریا قشم شاید بیشینش پایین باشه این روزا ولی رطوبت فوق العاده بالاس دمای حسی و حدود 45 تا 50 درجه هم میرسونه . در حالی که دمای حسی تهران با دمای هوا برابره

محمد بجنورد

کاربر ويژه
Qishm

[h=4]Current conditions
+34 °C
w180.gif
6 m/s

Clear
Feels Like: +42°
Barometer: 996.0 hPa
Dewpoint: +25°
Humidity: 59.5%
Visibility: 2 km

EP-IEE

کاربر ويژه
سلام امروز کارنامه رو دادن بابام گرفتمه هنوز نیومده خدا رحم کنه :ناراحت:

دیروز هم رفتم استادیوم پایین جا نبود
هیچی دیگه خوش گذشت کیروش چه حرصی میزد

به عرب ها چه قد ف حش میدادن

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
تحليل سينوپتيك هفته آينده / نفوذ ناوه عرض شمالي به شمال كشور

نكته قابل توجه در نقشه هاي هفته آينده، نفوذ و گسترش تدريجي كم فشار زير قطبي ي ست كه از شبه جزيره اسكانديناوي ناشي مي شود. اين كم فشار در روز يكشنبه 26 خرداد در حوالي درياي شمال در عرض حدود 57 درجه شمالي و طول مدار 5 درجه شرقي واقع مي شود. با حركت خيلي سريع در روز دوشنبه ساعت 12Z اين كم فشار در غرب حوزه شبه جزيره اسكانديناوي در عرض 57 درجه شمالي و طول 25 درجه شرقي استقرار مي يابد. بتدريج از اين روز اين كم فشار به صورت ناوه اي عميق در مي آيد و محور آن به عرض هاي جنوبي گسترش قابل توجهي پيدا مي كند در همين زمان بتدريج زبانه هاي توده هواي پرفشار آزور از شمال آفريقا به روي مركز مديترانه و سپس به روي جنوب اروپا گسترده شده و محور پشته آن در جهت جنوب غربي _ شمال شرقي تا شمال شرق اروپا امتداد پيدا خواهد كرد. مركز پر فشار در حوالي شبه جزيره بالكان حاكم خواهد بود.

n7lqtvcfdjods3h6ej51.jpg

سرانجام در روز سه شنبه 28 خرداد سيستم ناپايدار مذكور از جريانات اصلي خارج خواهد شد و به شكل يك چرخند هسته سرد در مي آيد. در اين روز مركز كم فشار بر روي عرض 50 درجه شمالي و مدار 47 درجه طول شرقي مستقر مي شود.

در روز چهار شنبه مركز كم فشار بر روي درياي خزر در مختصات 45 درجه عرض شمالي و مدار 50 درجه طول شرقي استقرار داشته و تاوايي مثبت حاصل از آن مناطقي از شمال غرب و سواحل درياي خزر را در بر خواهد گرفت.

در اين روز پشته نسبتا عميقي بر روي اروپاي جنوب و مركزي ناشي از پر فشار آزور حاكم خواهد شد. اين در حالي ست كه در منطقه خاورميانه تضعيف قابل توجه پر فشار جنب حاره به چشم مي خورد بطوري كه كل نيمه شمالي به واسطه عقب نشيني ضلع شمالي اين واچرخند از تسلط سيستم مزبور خارج مي شود.

جاي دارد شما را به ديدن انيميشن روند تمام اونچيزي كه در بالا ذكر شد دعوت كنم:

AFSORDE

کاربر ويژه
دوستان طبق پيش بيني هاي بلند مدتي كه سايت هاي هواشناسي براي اينجا گذاشن دماي هوا در تيرماه اصلا گرم نيست! :بدجنس:

(گرچه به پيش بيني هاي بلند مدت چندان نميشه اعتماد كرد، همونطوري كه دوستان گفتن :104:)

طبق شناختي كه من از تابستانهاي اين منطقه دارم وقتي كه بيشينه ي دماي هوا از 39 درجه بالاتر بره و يك يا چند روز ثابت بمونه، روزي كه بيشينه هوا از 39 يا 40 درجه پايين اومد احتمال اينكه دوباره از اين مرز بالاتر بره و به حالت اوجش برگرده خيلي ناچيز خواهد بود. مگر در تابستان هاي معدودي مثل تابستان 88 يا تابستان سال 1380 كه من بعيد ميدونم تا قرن ها چنين تابستوني (1380) ديگه براي ما تكرار بشه!!! :98:

دقيقا مثل تابستان پارسال كه وقتي شهر اصفهان دو روز در تيرماه بيشينش بالا رفت بعدش دچار افت شد طوري كه دوستان هم به اين كاهش دما اشاره كردن.

يا تير ماه سال 1390، روستاي نجف آباد از 12 تا 16 تيرماه چهار روز پشت سر هم دماي 40 درجه رو تجربه كرد ولي روز بعدش كه دما پايينتر اومد ديگه به حالت اوجش برنگشت در صورتي كه خيلي از مناطق كشور توي مرداد ماه هم روزهاي پي در پي دماي بالاي 40 درجه رو تجربه ميكردن، اوج گرماي اينجا كه در تابستان 90 در نيمه ي اول تيرماه رقم خورده بود به اتمام رسيده بود. :بای:

موفق باشيد :گل:

آخرین ویرایش:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
با کمک های دوست خوبم جناب فولادی عزیز :گل:

اولین کلپ slow-motion آذرخش( رعد وبرق) رو تونستم بسازم و خیلی هم زیبا و هیجان انگیز شده.

دوستان ببیند:

فرمت » AVI

حجم: 512 کیلو بایت

لینک دانلود:

http://up.iranjoman.com/images/zw48icx9yagikzhmmmqi.rar

درود بر امیرمحسن و دوستان گرامی

اگر خدا بخواد و دوباره مشکلی پیش نیاد از امروز مشکل ارتباطی ما حل میشه و میتونم از صبح تا عصر در فروم حضور داشته باشم.

تصاویر بسیار جالب هستند، مخصوصا اون رعد برق اول که در ابتدا رعد و برق در داخل ابر زده میشه و بعد تخلیه به سمت زمین صورت میگیره.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
با نقشه ای که مهرداد عزیز گذاشتن به احتمال بسیار زیاد طوفان عظیمی از گرد و غبار رو در هفته پایانی خرداد ماه تجربه خواهیم کرد!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود آرش عزیز

تشکر از لطف شما . و از اینکه دوباره به جمع ما پیوستید خیلی خوشحالم . :گل:

درود بر امیرمحسن و دوستان گرامی

اگر خدا بخواد و دوباره مشکلی پیش نیاد از امروز مشکل ارتباطی ما حل میشه و میتونم از صبح تا عصر در فروم حضور داشته باشم.

تصاویر بسیار جالب هستند، مخصوصا اون رعد برق اول که در ابتدا رعد و برق در داخل ابر زده میشه و بعد تخلیه به سمت زمین صورت میگیره.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اگر مشکل خاصی پیش نیاد و برنامه ام به هم نخوره، فردا صبح ساعت میرم به سمت تله کابین توچال و ساعت 8 جزء اولین گروه هائی خواهم بود که میرن به سمت قله، میخوام یک دل سیر برف بازی کنم چون تا ابان ماه دیگه خبری از برف نخواهد بود!

حتما به سمت قله اصلی هم خواهم رفت، اگر بتونم و توانم اجازه بده شاه نشین رو هم خواهم رفت.

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با فریمهای رعد و برق ، انیمیشن هم میشه ساخت مثل این یکی که الان درست کردم:

1lqeacv0oxapnuu565.gif

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اهواز دمای پائین تری به نسبت سالهای قبل داره، 40 درجه برای پایان خرداد ماه دمای بسیار خوبی هست! در تابستان های گرم دمای خرداد و تیر بالای 45 درجه بود.

hamed*zagros

کاربر ويژه
درود بر دوستان:گل:

بیشینه دیروز ایلام 29 کمینه صبح 12

امیدوارم تابستان امسال همینطور دما نرمال بمونه و مثل چند سال گذشته بیشتر از نرمال نشه.

mohamad$

کاربر ويژه
اگر مشکل خاصی پیش نیاد و برنامه ام به هم نخوره، فردا صبح ساعت میرم به سمت تله کابین توچال و ساعت 8 جزء اولین گروه هائی خواهم بود که میرن به سمت قله، میخوام یک دل سیر برف بازی کنم چون تا ابان ماه دیگه خبری از برف نخواهد بود!

حتما به سمت قله اصلی هم خواهم رفت، اگر بتونم و توانم اجازه بده شاه نشین رو هم خواهم رفت.

درود آرش جان . بسیار عالی . مطمئنا هنوز برف داخل پیست اسکی زیاد هست و شاید بشه اسکی کرد و برف بازی جانانه انجام داد D:

از ایستگاه 7 تا قله توچال 20 دقیقه بیشتر راه نیست . امیدوارم دماوند باشکوه هم دیده بشه و اگر شد عکس بگیرید . من شاهنشین نرفتم تا حالا ولی فکونم ایستگاه 7 و مستقیم به سمت غرب برید میره شاهنشین . سمت شرق هم که میره توچال

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود آرش جان . بسیار عالی . مطمئنا هنوز برف داخل پیست اسکی زیاد هست و شاید بشه اسکی کرد و برف بازی جانانه انجام داد D:

از ایستگاه 7 تا قله توچال 20 دقیقه بیشتر راه نیست . امیدوارم دماوند باشکوه هم دیده بشه و اگر شد عکس بگیرید . من شاهنشین نرفتم تا حالا ولی فکونم ایستگاه 7 و مستقیم به سمت غرب برید میره شاهنشین . سمت شرق هم که میره توچال

درود محمد جان

دما متاسفانه بالاتر از صفر هست و دمای حسی هم حدود 10 درجه پس نمیشه انتظار اسکی درست و درمان داشت، راستش من هم اسکی بلد نیستم و اصلا دلم نمیخواد آخر فصل اسکی دست و پاهام بشکنه :خنده2:

قله رو که 100% خواهم رفت، قله شاه نشین دقیقا مشرف هست به هتل توچال، مسافت زیادی نیست و اگر شرایط آب و هوائی اجازه بده حتما به اون سمت هم خواهم رفت، پارسال وزش باد، بسیار شدید بود و امکان پیاده روی رو برای من که بدون تجهیزات رفته بودم در مسافت طولانی سخت میکرد.

کوله بسیار سبکی خواهم برد، دو عدد آب معدنی 300 سی سی، مقداری شکلات و یکی دو عدد چیپس و دو عدد سوئی شرت کل محتویات کولی من خواهد بود، البته دوربین دیجیتال رو حتما میبرم.

امیدوارم هوا تمیزتر از پارسال باشه و بتونم دماوند رو ببینم.

پ.ن: الان چک کردم از ایستگه 7 تا قله شاه نشین حدود 1.5 کیلومتر هست که برای رفت و برگشت میشه 1 ساعت، کل مسیر هم شیب کم هست، مسیر بنده فردا اگر هوا مناسب باشه به این صورت خواهد بود:

ایستگاه 7 - قله شاه نشین - ایستگاه 7 - قله توچال - ایستگاه 7.

آخرین ویرایش:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
نمای از سمت غرب شاه نشین، خیلی دوست دارم اون دره ای که در منتهی علیه غربی قرار گرفته رو ببینم، اگر شد اونجا هم سری میزنم، خدا کنه سرسبز و زیبا شده باشه.

dpts28by1vsbc6dn245a.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
آرش جان پس اگر رفتید شاهنشین عکس زیاد بگیرید . احتمالا روی قلش تابلویی چیزی داره . کفش مناسب هم ببرید که یوقت خدایی نکرده پیچ خوردگی پا و ... پیش نیاد براتون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا