دوستان طبق پيش بيني هاي بلند مدتي كه سايت هاي هواشناسي براي اينجا گذاشن دماي هوا در تيرماه اصلا گرم نيست! :بدجنس:
(گرچه به پيش بيني هاي بلند مدت چندان نميشه اعتماد كرد، همونطوري كه دوستان گفتن :104
طبق شناختي كه من از تابستانهاي اين منطقه دارم وقتي كه بيشينه ي دماي هوا از 39 درجه بالاتر بره و يك يا چند روز ثابت بمونه، روزي كه بيشينه هوا از 39 يا 40 درجه پايين اومد احتمال اينكه دوباره از اين مرز بالاتر بره و به حالت اوجش برگرده خيلي ناچيز خواهد بود. مگر در تابستان هاي معدودي مثل تابستان 88 يا تابستان سال 1380 كه من بعيد ميدونم تا قرن ها چنين تابستوني (1380) ديگه براي ما تكرار بشه!!! :98:
دقيقا مثل تابستان پارسال كه وقتي شهر اصفهان دو روز در تيرماه بيشينش بالا رفت بعدش دچار افت شد طوري كه دوستان هم به اين كاهش دما اشاره كردن.
يا تير ماه سال 1390، روستاي نجف آباد از 12 تا 16 تيرماه چهار روز پشت سر هم دماي 40 درجه رو تجربه كرد ولي روز بعدش كه دما پايينتر اومد ديگه به حالت اوجش برنگشت در صورتي كه خيلي از مناطق كشور توي مرداد ماه هم روزهاي پي در پي دماي بالاي 40 درجه رو تجربه ميكردن، اوج گرماي اينجا كه در تابستان 90 در نيمه ي اول تيرماه رقم خورده بود به اتمام رسيده بود. :بای:
موفق باشيد :گل: