• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خیلی ممنون محمد جان

منتهی من هم مدیا پلیرم نشون میده و km player احتمال دوستانی که نمی تونند ببیند نرم افزار شون به روز نیست.

سلام قربان

من هم تونستم فیلم رو ببینم منتها با km player،با مدیا پلیر نتونستم.

سلام بر آقا امیرمحسن و سایر دوستان عزیز:گل:
این واژه سر مله معنیش چیه؟، تو کردی ما مله به گردنه یا کمرکوه میگن و سرمله زیاد تکرار میشه، راستی ممنون از بابت اون کلیپتون، هریرود واقعاً اینقدر آب داره؟ فکر کنم مازندران هم رود تجن نامی داره

بازگشت ایرج عزیز به وطن رو هم خوش آمد میگم

سلام محمد سادات جان

اینجا به سرپرست یا رئیس عشایر میگند سرمله و خوب میدنی که مردم اینجا هم کرد زبان هستند و من کردی بلد نیستم متاسفانه. و البته اونیکه من نوشتم سر----- مله بود که خودشون میگند اگه مثلا پنیر کردی میخوای باید بری سر مله!

و مثل تمام ایرانی ها سر بربری قبل از رسیدن به سفرهی شام قبلا خورده شده:خنده2:

آیا که گل گفتی سعید جان:گل:

AVI قبول میکنه نه چیز دیگه
با یکسری پلاگین فرمتای دیگه رو هم باز میکنه ولی دیگه Stream copy نمیشه کرد باید دوباره فشرده بشه

اگه AVI هم باز نکرد بگو پلاگیناش رو برات بفرستم

خیلی ممنون جناب فولادی عزیز

اگه اون رو هم بفرستید ازتون خیلی ممنون میشم.

من نرم افزاری که ویدئو رو باهش ادیت میکنم فضاش اینطوریه و فرمتهای مختلفی میشه ادیت کنم . و AVI رو به حجم های مختلف داره. اون نرم افزار شما بعضی از AVI ها رو قبول میکنه و بعضی ها رو نه!!!!!!!!!!!!

z6qt3gqku7fs119gghi.jpg

اینهم محیط expert option نرم افزار:

p7l43n7ec8orq8ab845u.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امسال هم ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 میلی بار خیلی اشفته است و تمایل عجیب و زیادی به نفوذ پی در پی ناوه ها هم از سمت شمال شرق و هم از سمت شمال غرب ایران در نقشه ها به چشم میخوره که همانطوریکه در فریم زیر ملاحظه میکنید سرانجام منجر به تضعیف حیرت انگیز پر فشار جنب حاره ای در هفته پیشرو خواهد شد:

8rbm0tb6otc34n5pgwjq.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
quote_icon.png
نوشته اصلی توسط mohammadsadat
سلام بر آقا امیرمحسن و سایر دوستان عزیز:گل:
راستی ممنون از بابت اون کلیپتون، هریرود واقعاً اینقدر آب داره؟ فکر کنم مازندران هم رود تجن نامی داره

راستی محمد سادات جان

اون سوالتون بی جواب موند.

آره هریر رود و یا همون تجن بهار سال گذشته که اونجا بودم دائما طغیان میکرد و سیلابی بود و هر چند در طول سال هم همون حجم آب که در فیلم مشاهده کردید به عنوان حقابه از دریچه های سد خارج میشد. ولی ظاهرا امسال با مشکل بحران آب مواجه شده:

jrl1l8eojv1morcqu3u.jpg

اینهم تصویر ماهواره ای منطقه که مشخصا رودخانه هریر رود- سد دوستی- رشته کوههای هزار مسجد- کپه داغ- بینالود و البته رودخانه کشف رود که از دشت مشهد گذر میکنه و در محل پل خاتون به هریر رود می ریزه رو به تصویر کشیدم که پس از اون نام رودخانه تغییر میکنه و میشه تجن که پس از گذر از شهر های سرخس ایران و ترکمنستان- ماری ( مرو) - تجن و عشق آباد ، سرانجام در ریگزارهای صحرای قره قوم ترکمنستان فرو میره:

kojvl4i67mk2s7fxe6dw.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وزش باد خنکی که از سر شب در اینجا وزیدن گرفته شدت زیادی پیدای کرده!!!!!!!!!!!!! شب دوستان عزیز خوش و خدانگهدار

aria_tehran

کاربر ويژه
شاهنشین و توچال هنوز برف هستش
آدم تو این گرما اون برفارو میبینه هوس میکنه بره کوه

Abbath

New member
باد نسبتا شدیدی که از عصری آغاز شده بود الان دیگه تبدیل به باد شدید شده،یا مربوط میشه به پرفشار شمالی و یا مربوط به این ناوه ای که الان تو منطقه هست

Fooladi

کاربر ويژه

خیلی ممنون جناب فولادی عزیز

اگه اون رو هم بفرستید ازتون خیلی ممنون میشم.

من نرم افزاری که ویدئو رو باهش ادیت میکنم فضاش اینطوریه و فرمتهای مختلفی میشه ادیت کنم . و AVI رو به حجم های مختلف داره. اون نرم افزار شما بعضی از AVI ها رو قبول میکنه و بعضی ها رو نه!!!!!!!!!!!!

نسخه ۳۲ بیتی رو استفاده کن
این فایلها رو بریز تو فولدر Plugins32
Plugins32.rar - 464 KB
بهتره k-lite codec pack mega هم رو سیستمت نصب باشه که به باز کردن فایلهای ویدئویی کمک کنه . کدک های vfw اون هم برا فشرده کردن ویدئو تو virtualdub لازمند مثل x264vfw یا xvid

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا