Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
خیلی ممنون محمد جان
منتهی من هم مدیا پلیرم نشون میده و km player احتمال دوستانی که نمی تونند ببیند نرم افزار شون به روز نیست.
سلام محمد سادات جان
اینجا به سرپرست یا رئیس عشایر میگند سرمله و خوب میدنی که مردم اینجا هم کرد زبان هستند و من کردی بلد نیستم متاسفانه. و البته اونیکه من نوشتم سر----- مله بود که خودشون میگند اگه مثلا پنیر کردی میخوای باید بری سر مله!
آیا که گل گفتی سعید جان:گل:
خیلی ممنون جناب فولادی عزیز
اگه اون رو هم بفرستید ازتون خیلی ممنون میشم.
من نرم افزاری که ویدئو رو باهش ادیت میکنم فضاش اینطوریه و فرمتهای مختلفی میشه ادیت کنم . و AVI رو به حجم های مختلف داره. اون نرم افزار شما بعضی از AVI ها رو قبول میکنه و بعضی ها رو نه!!!!!!!!!!!!
اینهم محیط expert option نرم افزار:
منتهی من هم مدیا پلیرم نشون میده و km player احتمال دوستانی که نمی تونند ببیند نرم افزار شون به روز نیست.
سلام قربان
من هم تونستم فیلم رو ببینم منتها با km player،با مدیا پلیر نتونستم.
سلام بر آقا امیرمحسن و سایر دوستان عزیز:گل:
این واژه سر مله معنیش چیه؟، تو کردی ما مله به گردنه یا کمرکوه میگن و سرمله زیاد تکرار میشه، راستی ممنون از بابت اون کلیپتون، هریرود واقعاً اینقدر آب داره؟ فکر کنم مازندران هم رود تجن نامی داره
بازگشت ایرج عزیز به وطن رو هم خوش آمد میگم
سلام محمد سادات جان
اینجا به سرپرست یا رئیس عشایر میگند سرمله و خوب میدنی که مردم اینجا هم کرد زبان هستند و من کردی بلد نیستم متاسفانه. و البته اونیکه من نوشتم سر----- مله بود که خودشون میگند اگه مثلا پنیر کردی میخوای باید بری سر مله!
و مثل تمام ایرانی ها سر بربری قبل از رسیدن به سفرهی شام قبلا خورده شده:خنده2:
آیا که گل گفتی سعید جان:گل:
AVI قبول میکنه نه چیز دیگه
با یکسری پلاگین فرمتای دیگه رو هم باز میکنه ولی دیگه Stream copy نمیشه کرد باید دوباره فشرده بشه
اگه AVI هم باز نکرد بگو پلاگیناش رو برات بفرستم
خیلی ممنون جناب فولادی عزیز
اگه اون رو هم بفرستید ازتون خیلی ممنون میشم.
من نرم افزاری که ویدئو رو باهش ادیت میکنم فضاش اینطوریه و فرمتهای مختلفی میشه ادیت کنم . و AVI رو به حجم های مختلف داره. اون نرم افزار شما بعضی از AVI ها رو قبول میکنه و بعضی ها رو نه!!!!!!!!!!!!
اینهم محیط expert option نرم افزار: