• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AFSORDE

کاربر ويژه
پس از يك ارديبهشت سرد و پربارش خردادي بسيار گرم و شرجي و خشك رو داريم ميگذرونيم :گل:

فكر كنم يكي از گرمترين خردادهاي چند سال اخير برا ما داره رقم ميخوره البته بعد از خرداد 87

يه مقطعي چنان هوا گرم شده بود كه فكر كردم يكي از گرمترين خردادها در حال رقم خوردنه... :102:

ولي خوشبختانه چند روزيه هوا نسبتا ملايمتر شده و نسيم هاي خنكي هم گهگاه ميوزه ... پس من الان حرفمو به نوعي پس ميگيرم و ميگم خرداد امسال خردادي نبود كه تاريخ بشه (از نظر گرما منظورمه!) :104:

فكر كنم خرداد 1390 خيلي خرداد گرمتري بود ...
همچنين خرداد 87،،، كه يادمه وقتي تير ماه شروع شد يه نفس راحتي كشيدم!!! بعدشم توي خود تابستان (تير و مرداد) ميگفتم بهاره گرمتر از تابستان در سال 87 ! :نیش:

آخرین ویرایش:

AFSORDE

کاربر ويژه
اينم نقد و بررسي دماي سال زراعي گذشته (90 - 91) و مقايسه دماي تابستان 90 با تابستان 91، توسط هواشناسي اصفهان
تاريخ صدور: پاييز 1391

ofpc0gdx2dqvws7mjit3.jpg

تير ماه سال گذشته نسبت به ميانگين بلند مدت 1 درجه گرمتر ولي نسبت به ميانگين تابستان 1390 - 1 درجه خنكتر بود براي اينجا.

آخرین ویرایش:

aznavar

کاربر ويژه
سلام دوستان
روز نسبتا گرمیه:73:
محمد و آریا عزیز عکساتون خیلی زیبا بود:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
وای خدا دیوانه شدم فروم چرا اینقدر سرعتش پاییینه ای بابااااااا

عکسای سری اولم 6 تا بود سری دوم 3 تا نمیدونم همش نشون داده میشه یا نه ؟ کلا 9 تا بود

ممنون سجاد جان . من هر روز وبلاگ شما رو هم میبینم .:گل:

aznavar

کاربر ويژه
وای خدا دیوانه شدم فروم چرا اینقدر سرعتش پاییینه ای بابااااااا

عکسای سری اولم 6 تا بود سری دوم 3 تا نمیدونم همش نشون داده میشه یا نه ؟ کلا 9 تا بود

ممنون سجاد جان . من هر روز وبلاگ شما رو هم میبینم .:گل:

خواهش میکنم محمد جان باعث افتخاره لطف میکنی:گل:
برای من کلا نت داغونه

aria_tehran

کاربر ويژه
ممنون سجاد.عکسای شما کجا و عکسای من کجا!

دیده میشه محمد

این عکس پس از بارش برف در تهرانه
19509855727272336239.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
کد خبر : 1009392 زمان ارسال : چهارشنبه 1392/03/22 09:12

بازتاب پيروزي مردان کي‌روش در سايت فيفا
[h=2] سايت فيفا نوشت تيم‌هاي ايران، کره‌جنوبي، استراليا به عنوان قدرت‌‌هاي سنتي آسيا با غلبه بر حريفان خود در راه جام جهاني 2014 باعث افزايش غرور ملي شدند.

[TD="align: left"]
00944898.jpg
[/TD]

پايگاه خبري اينترنتي فدراسيون جهاني فوتبال پس از انجام 4 بازي حساس روز گذشته در مرحله مقدماتي جام جهاني از قاره آسيا گزارشي را منتشر کرد. در اين گزارش از سه تيم ياد‌شده به عنوان قدرت‌هاي قديمي قاره پهناور و کهن ياد‌شده که با تحقق پيش‌بيني‌هاي قبلي، بر لبنان، ازبکستان و اردن غلبه کنند و گامي اساسي در راه رسيدن به آوردگاه برزيل 2014 داشته باشند.

به گزارش فارس، اين سايت از تيم کارلوس کي‌روش به عنوان يکي از بازي‌هاي جذاب انجام گرفته در سطح قاره نام برد و نوشت: پس از پيروزي يک بر صفر هفته قبل مقابل قطر، ايران با 4 گل در تهران لبنان را در ديداري راحت شکست داد و اميد‌هاي راهيابي مستقيم به جام جهاني را نزد هوادارانش در ورزشگاه لبريز از تماشاگر آزادي افزايش داد.

اين سايت ادامه داد: تيم ايران از همان شروع بازي بر حريف خود فشار مستقيمي وارد کرد و صاحب موقعيت‌هاي فراواني شد تا اين که پس از عدم استفاده از موقعيت‌هاي بيشمار، تيم ملي(ايران) در دقيقه 39 انتظارات با درخشش محمدرضا خلعتبري که دروازه‌ لبنان را گشود، پايان يافت. پس از او رضا قوچان نژاد و کاپيتان جواد نکونام(دو گل) به ثمر رساندند.

mohamad$

کاربر ويژه
کره‌جنوبي هم کارشکني مي‌کند؟
[h=2] کره‌اي‌ها شهر اولسان را براي ميزباني ديدار ايران انتخاب کرده‌اند؛ تصميمي که به نظر مي‌رسد اهداف غيرفوتبالي پشتش قرار دارد و با هدف تحت فشار قرار دادن ايران گرفته شده است. کاري که ايراني‌ها حداقل در سال‌هاي اخير کمتر از تيم‌هاي آسياي شرقي سراغ دارند.

[TD="align: left"]
00942410.jpg
[/TD]

تيم ملي فوتبال ايران در آخرين ديدار خود براي صعود به جام جهاني در حالي به کره جنوبي سفر مي‌کند که با توجه به احتمال اندک پيروزي 4 -0 ازبکستان مقابل قطر نياز به تساوي دارد؛ کاري که البته در توان ملي‌پوشان ايران هست اما آسان نيست، خصوصا که کره‌اي‌ها به نظر مي‌رسد از باخت در ورزشگاه آزادي کينه به دل گرفته‌اند و در صدد هستند به هر شکل ممکن انتقام اين باخت را بگيرند. بردن بازي از سئول به اولسان نيز شايد در همين راستا باشد.

به گزارش ايسنا ، از مصاحبه‌ي عجيب سرمربي کره جنوبي که آشکارا اعلام کرده «از ايران بدم مي‌آيد»، هم بگذريم، انتخاب شهر اولسان نمي‌تواند توجيه خاصي جز سخت کردن کار ايران داشته باشد. شهري که از هر جهت مناسب برگزاري اين مسابقه نيست. با توجه به نداشتن فرودگاه بين المللي هم کار سفر به اين شهر سخت و فرسايشي است و جدا از اين شرايط آب‌وهوايي اين شهر نيز بسيار نامناسب است.

اولسان کجاست؟

اولسان که در 70 کيلومتري بوسان قرار دارد، هفتمين شهر بزرگ کره جنوبي است که بيش از يک ميليون نفر جمعيت دارد و در جنوب شرق کره جنوبي قرار دارد. اين شهر در کنار درياي ژاپن قرار دارد و همين مساله به تنهايي گوياي وضعيت آب و هوايي اين شهر است.

ملي‌پوشان ايران در روز بازي با کره جنوبي به احتمال فراوان شرايط سخت آب و هوايي روبرو خواهند شد. اولسان در هفته گذشته 5 روز باراني داشته است. اين شهر مرطوب در اين فصل از سال، هواي به شدت شرجي دارد. به طور مثال هواي اين شهر امروز چهارشنبه 83 درصد رطوبت داشته است که تنفس را بسيار مشکل مي‌کند. براي درک بهتر درصد رطوبت 83 مي‌توان به هواي امروز رشت و رامسر دو شهر مرطوب ايران اشاره کرد که در همين روز به ترتيب 51 و 53 درصد رطوبت داشته‌اند! رطوبت تهران امروز 28 درصد بود.

دماي نقطه شبنم (dew point) در اين شهر 23 درجه است به اين معنا که بخار آب تنها در حالتي به مايع تبديل مي‌شود که دما به زير 23 درجه افت کند، که در اين فصل از سال دما در اين شهر حتي در ساعات خنک روز بالاي 25 درجه است.

اما مقايسه شرايط آب‌وهوايي اولسان با سئول نشان مي‌دهد که هرچند پايتخت کره جنوبي نيز شرايط نسبتاً مرطوبي دارد، اما با توجه به فاصله از دريا، هم رطوبت پايين‌تري از اولسان دارد و هم کمتر شرجي است.

به هر حال کره‌اي‌ها تا اندازه زيادي خيال‌شان از بابت صعود به جام جهاني راحت است چرا که بعيد به نظر نمي‌رسد ازبکستان توانايي خلق شگفتي و زدن 6 گل به قطر را داشته باشد. با اين حال بايد صبر کرد و ديد آيا کره جنوبي که با يک تساوي هم صدرنشيني‌ و صعودش به جام جهاني قطعي مي‌شود مقابل ايران به دنبال سه امتياز است يا به يک صعود بي دغدغه مي‌انديشد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوستان

این نرم افزاری که اقای فولادی عزیز معرفی کردند ، واسه استخراج فریمهای رعد و برق حتی با فرمت mp4 فوق العاده است.

الان یک دونه رو تست کردم واستون میذارم ببینید تا برم چند تا ویدئو رو با نرم افزار فربمهاش رو جداسازی کنم.

واقعا میشه رعد و برقهای خوبی رو شکار کرد با این نرم افزار:

7ugtj4m7lnwotjd0h80.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
تو ویکیپدیا نوشته قوچان نژاد بچه مشهده . حاج محسن جمش کن بابا . فکونم بچه غرب مشهد هم هست . D: /// رضا قوچان‌نژاد (زاده ۲۹ شهریور ۱۳۶۶[۱] مشهد) بازیکن فوتبال ایرانی-هلندی، شاغل در استاندارد لیژ است که در لیگ برتر بلژیک بازی می‌کند.[۲] نام مستعار رضا قوچان نژاد در هلند و بلژیک گوچی (Gucci) است و هم‌چنین سابقه عضویت در تیم زیر ۱۹ ساله‌های هلند را در کارنامه دارد.[۲] وی با امضای قراردادی سه و نیم ساله که از ژانویه ۲۰۱۳ آغاز می‌شود برای باشگاه فوتبال استاندارد لیژ بلژیک به میدان خواهد رفت.[۳] رضا که متولد ایران است در زمان کودکی اش به همراه خانواده اش به هلند مهاجرت کرد. وی در رشته علوم سیاسی نیز مدرک دانشگاهی دارد و همچنین در موسیقی معروف می‌باشد به طوری که از استعداد ذاتی در نواختن ویلن برخوردار است. وی پسرخاله عقیل اعتمادی، دروازه‌بان ایرانی-هلندی باشگاه تراکتورسازی است

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا