• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
20125744411.jpg

آریا جان این جاده‌ی چالوس نیست، بلکه یک پلی هست به اسم Cobblestone Bridge در آمریکا

ماهان.

کاربر ويژه
83 کجایی که دلمون برات تنگ شده:ناراحت:

تابستون و پاییز 83 چه طور بود بارندگی و دما؟

والا من آمار شمال رو که دارم تابستون، پاییز و زمستونش بارشی بالاتر از نرمال داشت. دماشون هم نرمال و کمتر از نرمال بود. اما ناهنجاری دما به اندازه‌ی ناهنجاری بارش خصوصن در پاییز و زمستان در شمال زیاد نبود.

ماهان.

کاربر ويژه
بهمن 83 = بي نظير !!

برف ترسناک، خطرناک و پردردسری داشت که جزو بلایای طبیعی به حساب می‌آد. بارش 180 سانتیمتر برف در کمتر از 48 ساعت چیز کمی نیست و این برف فکر نمی‌کنم در هیچ نقطه‌ی شهری ایران سابقه داشته باشه. حتا برف 86 انزلی هم که به 2 متر رسید در دو نوبت بارید.

ماهان.

کاربر ويژه
2012/12/12، ساعت 12:12

جاده‌ی شهرک Nesselwang به دهکده‌ی Reichenbach. ایالت بایرن، 5 کیلومتری مرز اتریش

121220121548.jpg

Abbath

New member
درود دوستان،کسی قیمت پوشال کولر میدونه چنده؟ :دی

با این دماهایی که برای هفته بعد پیش بینی شده مخصوصا برای دمای کمینه دیگه نم نم باید به یار قدیمی تابستونیمون یعنی کولر روی بیاریم

ماهان.

کاربر ويژه
غروب آفتاب و کوه زوگ‌اشپیتزه، از پنجره‌ی سوییتی که توش بودیم. دهکده‌ی رایشنباخ. دسامبر 2012. ساعت 4:06 بود!

121220121595.jpg

امیرکوروش

کاربر ويژه
لانینا باعث میشود زمستان ایران سرد تر از نرمال گردد

z3267____.jpg

NAO مثبت باعث میگردد زمستان ایران سردتر از نرمال بشود .

h3742____.jpg

چنانچه در زمستان ، آبهای دریاهای مجاور ایران سردتر از نرمال باشند هوای ایران نیز سرد تر از نرمال خواهد بود .

اب سردتر از نرمال = هوای سردتر از نرمال

o1758_____.jpg

علل کاهش شديد دما در برخی از زمستان ها چیست ؟

[FONT=Vazir, times, serif]

[FONT=Vazir, times, serif]در زمستان دريافت انرژي خورشيدي به دليل زاويه مايل تابش خورشيد نسبت به زمين كاهش مي‌يابد و دما نسبت به ساير فصول کمتر است.
[FONT=Vazir, times, serif]گاه عواملي باعث کاهش دماي بيش از حد در زمستان مي‌شود.

حرکات توده‌ها و جريانات هوا در عرض‌هاي شمالي و نفوذ آن به عرض‌هاي پايين تر از اين عوامل است. جريانات هوايي که از سمت شمال غرب به ايران وارد مي‌شود سرماي غير معمول هوا را به دنبال دارد. از ديگر دلايل کاهش غير معمول دما، وجود امواج در سطوح بالايي و ناوهاي عميق در سطوح مياني جو است. تأثير افزايش شديد فشار هوا نيز بر کاهش شديد دما در زمستان بسيار مشهود است.

mohamad$

کاربر ويژه
درود امیر کوروش جان . امسال زمستون شرایط چطوری هست ؟ این دو ساله اخیر که چرت و پرت بوده

arashz

مدیر بخش هواشناسی

درود بر محمد عزیز و تمامی دوستان عزیز

امروز جای همگی خالی بود و بسیار لذت بردم، از صعود به قله توچال و عکاسی از دماوند زیبا

چقدر جالبه که من و محمد عزیز تقریبا همزمان از دماوند عکاسی کردیم:توافق:

تنها مشکلی که پیش اومد سوختن دستهای من بخاطر تابش شدید آفتاب بود، به همین دلیل فعلا همین عکس رو از بنده بپذیرید، بقیه رو در فرصت مناسب آپ میکنم.

6lc780iwvadikz52w1c4.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
به به درود بر آرش عزیز . خیلی باشکوهه دیدن ستیغ دماوند از روی بلندای 4000 متر:بای::دوست:

شاهنشین هم رفتید ؟

امیرکوروش

کاربر ويژه
درود امیر کوروش جان . امسال زمستون شرایط چطوری هست ؟ این دو ساله اخیر که چرت و پرت بوده

درود

بنده خدا مژگان راست میگفت که النینو باعث گرمایش زمستون میشه ولی من قبول نمیکردم

والله عرض کنم که از الان خیلی زوده بگم چگونه خواهد بود.

چرا دروغ بگم میترسم در مورد وضعیت زمستون حرف بزنم چون چند ساله هی دارم میگم زمستان پر برفی در راه داریم ولی این چنین نمیشه

به هر حال امیدوارم لا اقل امسال برعکس پارسال زمستان پر برفی داشته باشیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا