• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز

سلام بر استاد عزیز امیرمحسن خان،چاکرم،یه خواهشی دارم ازتون،میشه جدیدترین آبدیت ها رو چک کنین و ببینین چی بر سر هوای منطقه ی ما اومده؟؟؟!!نمیدونم هوا مملو از رطوبته یا گردوخاک!!!:تعجب2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ولی فکر کنم رطوبت باشه!!بوی دریای خزر میاد!!آخ آخ آخ!!اگه داش محسن بفهمه بجنورد رو رطوبت دریای خزر فرا گرفته همین الان راه می افته میاد بجنورد!!!!:زبون:،

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام خدمت دوستان عزیز
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران و خوشحالی ملی دوم طی یک هفته به یاد ماندنی رو به تمام دوستان عزیز تبریک میگم.

روزهای نسبتا خنکی واسه ما پیش بینی شده:

cuiz3hvu9ed7oz2pdop.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محمد رضا

واقعا امشب مشهد داشت میترکید از ماشین . چقدر خوب میشد که مردم برای شرکت در جشنهای اینچنین ماشین بیرون نمی آوردند و با پای پیاده می اومدن بیرون. امیدوارم یک روزی این فرهنگ غلط از بین بره و اون روزه که همه چیز درست میشه ، حتی آب و هوا .

بعضی از مردم عادت دارن تا داخل تخت خواب هم با ماشین میرن.:خنده2:

سلام امیرمحسن
امشب فکر کنم یه عده ای مجبور شدن ماشینهاشون رو پارک کنن و پیاده برن خونه!
سجاد که کلا بسته شده، احمدآباد شرق به غرب از میدان احمدآباد و ملک آباد هم شرق به غرب از میدان فلسطین تا سه راه خیام بسته بود!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر دوستان عزیز

سلام بر استاد عزیز امیرمحسن خان،چاکرم،یه خواهشی دارم ازتون،میشه جدیدترین آبدیت ها رو چک کنین و ببینین چی بر سر هوای منطقه ی ما اومده؟؟؟!!نمیدونم هوا مملو از رطوبته یا گردوخاک!!!:تعجب2:

سلام محمد جان

هوا بنظر باید مملو از دود بنزین و گازوئیل باشه تا رطوبت:خنده2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
:تعجب2::خنده2:،واللا اطراف بجنورد که بشدت قرمز شده!!:تعجب2:،بعدشم بجنورد ما مثل مِشَد شما نیست که پُره ماشین و اوتوبوس باشه!!

محمد جان

جدا از شوخی حدس شما کاملا درسته و علاوه بر شمالی شدن جریانات در شرق دریای کاسپین و نسیم دریا به خشکی کیپ در شرق دریا و استان گلستان نسبتا بالاست که شما نشانه هاش رو در بجنورد در حال درک و مشاهده هستید:

bg9xyhsbn5o9o6x5e55y.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه

محمد جان

جدا از شوخی حدس شما کاملا درسته و علاوه بر شمالی شدن جریانات در شرق دریای کاسپین و نسیم دریا به خشکی کیپ در شرق دریا و استان گلستان نسبتا بالاست که شما نشانه هاش رو در بجنورد در حال درک و مشاهده هستید:

:دوست:،پس درست حدس زدم!!:شاد2:،سپاسگزارم،بنظرتون فردا هوای بجنورد چه طور خواهد بود؟؟امکان اینکه ابری بشه هست؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بابا این مردم ظاهرا خواب و خوراک و زندگی ندارند.

دوربینهای کنترل ترافیک مشهد همچنان ترافیک سنگین رو نشون میدن و این در حالی هست که ارتباط غرب با شرق در محل چراغ خطر سه راهی خیام توسط پ ل یس قطع شده و ماشینها به بلوار خیام هدایت میشند!!!!!!!!!!!!!!11

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام محمد رضا

واقعا امشب مشهد داشت میترکید از ماشین . چقدر خوب میشد که مردم برای شرکت در جشنهای اینچنین ماشین بیرون نمی آوردند و با پای پیاده می اومدن بیرون. امیدوارم یک روزی این فرهنگ غلط از بین بره و اون روزه که همه چیز درست میشه ، حتی آب و هوا .

بعضی از مردم عادت دارن تا داخل تخت خواب هم با ماشین میرن.:خنده2:

درود بر استاد باکلاس!

چطوری قربان؟

خوش گذشت بیرون؟

از عکسها مشخصه که غوغا و پایکوبی در مشهد برقراره!

ولی خیلی جالب شد که 2 بار خوشحالی در یک هفته رخ داد:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ولی اگه تیم ملی والیبال هم صربستان رو ببره چی میشه!!درسته مثل فوتبال اهمیت نداره والیبال ولی باز هم خوش حالی رو ایجاد میکنه در بین مردم{به مقدار کمتر}

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام خدمت دوستان عزیز
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران و خوشحالی ملی دوم طی یک هفته به یاد ماندنی رو به تمام دوستان عزیز تبریک میگم.

روزهای نسبتا خنکی واسه ما پیش بینی شده:

cuiz3hvu9ed7oz2pdop.jpg

درود دکتر جان! همینطوره برای اردبیل هم همین گونه بر آورد شده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیر مسعود جان

خیلی ممنون از لطف و محبت شما دوست خوبم و بزرگوارم.

نمیدونم بگم جای شما خالی با نه! چون ترافیک طولانی مدت آدم رو خیلی اذیت میکنه . من که امشب کلافه شدم یک مسیر 7 دقیقه ای رو بیش از 4 ساعت داخل ترافیک گیر کرده بودم و هیچ راه فراری هم وجود نداشت و فقط تنها نکته مثبتش این بود که مردم شاد و خوشحال و متحد بودند واین باعث میشد که این بازه زمانی طولانی مدت با همه سختیش لذت بخش بشه.

درود بر استاد باکلاس!

چطوری قربان؟

خوش گذشت بیرون؟

از عکسها مشخصه که غوغا و پایکوبی در مشهد برقراره!

ولی خیلی جالب شد که 2 بار خوشحالی در یک هفته رخ داد:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه

درود بر مرد عاشق و خوش قلب ایران

من دیوانه بوی خزرم

سلام بر استاد عزیزم جناب امیرمسعود خان

خیلی مخلصیم استاد:احترام:،بی ادبی بنده رو ببخشید{باید زودتر از شما عرض سلام و ادب میکردم خدمتتون}،ببنده رو بخاطر جسارتم ببخشید،عذرخواهم،:خجالت2:،بابا شما که چسبیده به خزر هستید!!همیشه بوی خزر به مشامتون میرسه{البته فکر کنم بیشتر زمانی که هوای سرد نفوذ کنه مثل الان این وضعیت پیش می آد}،ولی خیلی حال میکنم با این هوا و رطوبت:شاد2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا